reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć dziewczyny :-)

Ja też jestem po takiej nocce jak Ciamajda ale u mnie to standard ostatnio, ale dzisiaj doszedł ból jak przy miesiączce, ale tak mnie bolało z 20 min i przestraszona leżałam i zastanawiałam się czy aby na pewno jest to normalne, ale jak przestało boleć to Wiki się obudziła, więc wiedziałam, że wszystko jest ok, ale za to miałam zero snu od 2-4.... Ech

Kasiu Ja ro0żek wyprałam i wyprasowałam już jakiś czas temu :-) Pieluchy 1 partię prałam osobno bo cała pralka wyszła, ale później doszły mi jeszcze takie kolorowe i te wyprałam już z ciuchami :-) Ale zobaczymy jak to będzie później jak będą uwalone zupka to osobno w 90 st :-D

Fiuu Współczuje wizyty u dentysty, ale lepiej przejechać się do Niej teraz niż męczyć się dwa tygodnie :-) A jeżeli mężuś czegoś nie spakuje to zawsze będzie mógł sie wrócić i dopakować :-D

Polianno Zobaczysz, że dasz radę:-) Będziesz cudowna mamą dwóch cudownych córek:-)

reklama
Olimpia zsiusiała się w majtki:
ja: A gdzie robimy siusiu??
O: Na noniczek
Ja: a ty gdzie zrobiłaś?
O: W kuchni...

Przynajmniej wiedzialam gdzie szukać...

Boże dziewczyny ja sie zastanawiam co się stało mojemu mężowi dzisiaj zabiera mnie do restauracji

fiuufiuu Alaa moje najszczersze gratki!
Gratuluje tez dziewczynom udanych wizyt.

Ta czerwcówka to pewnie kolejna małolata lubiąca zwracać na siebie uwagę,bez komentarza...

Dzis smigam do ginka,ciekawe jak mała ułożona.Mój synek ma stan podgorączkowy i taki jest bladziutki,mam nadzieję,że to tylko przeziebienie.
Pozdrawiam i zyze miłego dzionka.

Trzymam kciuki za wizytę

FiuuFiuu :* biedactwo :( Oby ząbek przestał bolec!!

A ja dziś tez mam wizyte u gina :) Na 9 :) wiec trzymajcie kciuki hehe:) A później cały dzien zkolezanka i jej 3miesiecznym brzdacem :)
Milego dzionka wam zycze:)
Także zaciskam kciukaski

dzien dobry brzuchatki!!!!!!!!!
ja dzis jak ranny ptaszek wstalam- dawno tak nie mialam.
mala wierci sie jak oszalala ale to dobrze. zaraz zmykam do lumpka bo dzis dostawa i wole byc rano- moze cos fajnego znajde:))))))))))

mam pytanko- czy wy tez pierzecie rozek?????????? a i czy pieluchy tetrowe razem z ubrankami pierzecie?????????

no ja w sumie to nie prałam nie wiem dlaczego

Olimpia zsiusiała się w majtki:
ja: A gdzie robimy siusiu??
O: Na noniczek
Ja: a ty gdzie zrobiłaś?
O: W kuchni...

Przynajmniej wiedzialam gdzie szukać...

Ojej ale słodkie biedactwo.

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={07DB9E3D-70FB-48E3-B439-D457C57473DF}

Witam dziewczynki
pogoda nam sie robi
Fiufiu
gratulacje :):) i co teraz bedziesz magazynowala hehe ja pamietam jak sie bronilam to to byl najlatwiejszy egzamin w moim zyciu bo chyba dobry tort komisji zanioslam i sie obrzerali przez hmm zeby nie sklamac 1h chyba heheh a no i kawa byla oczywiscienie dla mnie haha.

ciamajdka
moze plastrem lub bandazem sie owin to nie rozpadniesz sie tak szybko hehe nie martw sie ja mam podobny problem wyspalam sie na jednym boku dzis i myslalam ze umre z bólu no i maly mi jeszcze wylezal sie na jakims organie oj boli strasznie. Pocieszam sie ze bedzie gorzej haha a tu jeszcze miesiac do półtorej. W kazdym razie w nocy to ja juznie sypiam raczej tylko jak juz jestem strasznie strasznie padnieta to wtedy organizm domaga sie i usypiam wszedzie w salonie w sypialni nie ma znaczenia ostatnio nawet na biurku w pracy haha prawie usnelam ze zmeczenia. O własnie i jeszcze do mojej atrakcyjnosci w ciazy doszły podkrążone oczy hahaha. dobrze ze przynajmniej na to jest korektor haha.

pozdrawiam was dziewczynki, udanych wizyt

Ostatnia edycja:
cieżko mi się dziś oddycha :-( jak ja tego nie lubie

Fiuu Alaa Gratki :-)

Ciamajdko cudna dziewczynka rośnie w Tobie :-) a dziś jż nie szalej tak oki?;-)

tez jak Was mnie wsio boli sanie to masakra..ale ja od poczatku źle śpie...ja chce juz na brzuchu spac;-) moja ulubiona pozycja a tu jeszcze karmienie i cycucy nie beda pozwalac;-)

Polianno ja tez mam takie rozterki co do dzieczynek...jakby mozna bylo zatrzymywac czas i raz jedna raz druga sie zajmowac...by nie odczuly sie mniej kochane..

dzis ogórkowa
jutro porowo serowa:-)
se pojem
bynajmniej tyle bo zas same zostajemy

a i od jutra w realu 6 pak chusteczek nawilzanych pampersa za 25 zł bez grosików :-)

edit
Pajko moja starsza córcia byla pod koniec az za spokojna za to teraz i od urodzenia wulkan energi..młodsza szaleje wiec licze ze bedzie spokojniejsza;-)
oby ominąc póki co szpital

heja,
melduje ze zyjemy i mamy sie dobrze ;-) tylko kompletnie brak czasu - sesja i badania (mam nadzieje, ze jedne z ostatnich).

3mam za Wszystkie kciuki i odezwe sie za jakis tydzien :-)
buziaki!

DZIS DZIEN TATY
pochwale sie prezentem od mojego Dominika dla tatusia oczywiscie z brzuszka mi na uszko powiedzial haha

Załączniki

• SNC00037.jpg
    SNC00037.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 37
Dzisiaj nie boli.. przepraszam, że tak jęczę ...;/ kurna przeprowadzki mi szkoda...i moich rzeczy, które znając Jasia- wpoakuje bez składu i ładu do toreb plastikowych a ja się we wrześniu z tym nie odnajdę. Na dentystę mam czas do pt. Jak się pogorszy to pojadę.

Polianno- rozczulająca jest Twoja Olimpia. Wiadomo- źle zrobiła ale jak się wytłumaczyła...

Panmiętacie jak Wam kiedyś pisałam o kolesiu co to Jasiowi za zlecenie ni echciał zapłacic i zwlekał, a ja mu naskrobałam opoperzającego maila. Dzisiaj zadzwonił i stwierdził ,że chce mnie zatrudnić!... w pozycjonowaniu stron!!! Prawda jest taka, że na pozycjonowaniu to ja się nie znam ni w ząb i właśnie robię szybki research w necie o co tym chodzi. A głupio się mi przyznac, że tego nie umiem, bo z tego są całkiem niezłe pieniądze, z drugiej strony wiecie jak jest.... Mój niewyparzony język mnie kiedyś do grobu wpędzi :D

reklama
polianna - ale slodziutka ta Twoja coreczka:-) a jaka rezolutna :tak::tak::tak: druga bedzie napewno tez taka - w koncu maja kochana mamusie :-)

kolunmea - sliczne ciuszki :tak::tak::tak: ja wlasnie kartke wypisalam w imieniu Olivierka ;-);-)

fiuufiuu - wow, no to super!!!! gebusia wielka musi byc!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry