reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

fiuufiuu Alaa moje najszczersze gratki!
Gratuluje tez dziewczynom udanych wizyt.

Ta czerwcówka to pewnie kolejna małolata lubiąca zwracać na siebie uwagę,bez komentarza...

Dzis smigam do ginka,ciekawe jak mała ułożona.Mój synek ma stan podgorączkowy i taki jest bladziutki,mam nadzieję,że to tylko przeziebienie.
Pozdrawiam i zyze miłego dzionka.

reklama
witam z ranka, widze że sierpnióweczki spać mnie mogą , jedne w nocy a ja już od 5ej , nastawiłam już pranie , cztyam, książke i zaglądam do was , ale jeszcze leże w łóżeczku , gardło mnie boli ,czuje że mam znowu problem z zatokami , nieszczęsna klimatyzacja w aucie , ale jakoś bez niej się czasami nie da jeździć, jeszcze mi teraz choróbska brakuje :wściekła/y:
fiufiu mnie też się kila razy zdarzyło w nocy bobrować w lodówce, a co tam się będziemy przejmować ;-) , a bólu zęba oj nie zazdroszcze
ciamajdka czyli co grecka smakowała ? przynajmniej to się udało zrobić :-), a Twoja koleżanka widze mieszka tam gdzie ja :-D

ethele cały czas chodzi o ten oddział intensywnej opieki dla mnie w razie jakiś kłopotów a w szpitalu gdzie on pracuje takiego nie ma , a wydawało się że go nie potrzebuje , ale jest jednak inaczej , wiem że to dla mojego bezpieczeństwa, ale po co mi robił taki mętlik w głowie , tzn po co no po to żeby pacjentki nie stracić ,,:-(

moja Oliwka jutro jedzie z przedszkola pierwszy raz sama bez mamusi i tatusia :szok: na wycieczkę jednodniową , a ja to już od kilku dni to przeżywam ;-) usamodzielnia mi się dzieciak ...

trzeba budzić rodzinke , a ja mam dzisiaj wizyte u kardiologa w Zabrzu więc też muszę się już zbierać powoli ,
miłego i słonecznego dnia i udanych wizyt

Ostatnia edycja:
Witam z rańca :-)

Obudziłam się kilkanaście minut emu i coś spać już nie mogę :-) Nie chciałam męża budzić przewalając się z boku na bok, więc wstałam i postanowiłam zajrzeć, co u Was :-)

Pajka, gratuluję udanej randki ;-) Faceci faktycznie czasem mają dobre pomysły :-) Mój wymyślił wyjście na pizzę w tamtą sobotę :-D

Ciamajdko, gratuluję udanej wizyty :-) A "Mała" już duża jest :-) Fajnie, że spotkanie z koleżanką się udało :-) A co najważniejsze - wyrobiłaś się ze wszystkim !! :-D Jak Ty to zrobiłaś??

Sierpien8 - również gratuluję udanej wizyty :-)

Niunia, fajnie, ze zakupki udane :-) A mężem się nie przejmuj... Eh - faceci...

Natka, współczuję... :-(

Wuzelek, no kiepsko z tym egzaminem... ale może termin Ci podpasuje i dasz radę jakoś.. szkoda tego roku rozwiązywania zadań, a i certyfikat się przyda...

Mama Aneta, najważniejsze, że z Córcią OK... A do 2 lipca niedaleko, dowiesz się wszystkiego :-) Będzie dobrze :-)

Navijka - powodzenia przy lusterku :-D Ja tez dzisiaj powalczę, bo jutro - tak jak Ty - wizyta usg :-D

Monika8112, dbaj o siebie i nie forsuj się za bardzo...

Kiniusia, spokojnie, na relację ze ślubu poczekamy :-) Ale za to ma być SZCZEGÓŁOWA :-) Bo my tu ciekawe jesteśmy :-)

Wizytującym dzisiaj życzę samych dobrych wieści i czekam na relację :-)

A kto ma wizytę jutro?? Pytam, bo ja mam i jestem ciekawa, kto jeszcze :-D Wiem już, że Navijka - czy ktoś jeszcze? :-)

Wszystkim życzę udanego dnia :-)

dzien dobry :-)
jakos sloneczko sie pochowalo. moj psina juz rozrabia :-D po koleji znosi wszystkie zabawki do lozka:tak::tak:. dzisiaj dzien tatusiow!!!!! robicie jakas niespodzianke Waszym panom?? ja mam zamiar upiec ciasto i dobry obiadek zrobic. aha i kartke na dzien taty kupilam - jedzie tatus z wozeczkiem, a tam zamiast dzidzi - skrzynka piwa :-D:-D. poza tym czeka nas ciezki wieczor z wuwuzelami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - niemcy graja. wkurza mnie to cholerstwo:wściekła/y::wściekła/y:.
wstawilam druga pralke, a potem czeka mnie ostatnia partia ciuszkow do prasowania :-). w pt dowiemy sie czy ktos przyjezdza od nas do hh. kurcze denerwuje sie tym juz. chcialaym miec te rzeczy juz tu - cala apteka, termometr, przescieradla, wszystko do pologu, sterylizator, szlafrok, literki na drzwi, poszewki na rozek :szok::szok::szok: troche tego jest.
wczoraj kupilam sobie juz wszystkie mini kosmetyki z Rossmana, do szpitala. takze nastepna rzecz z listy mozna odchaczyc.

rozalka - powodzenia u lekarza :-)
fiuufiuu Alaa moje najszczersze gratki!
fiuufiuu - kurcze, ale masz przeboje z tym zebem. wyrwij chwasta!!!! lepiej jedz z nim, aby nic gorszego sie nie przypaletalo od niego. :szok:
natka - trzymam kciuki za wizyte :-)

dzien dobry brzuchatki!!!!!!!!!
ja dzis jak ranny ptaszek wstalam- dawno tak nie mialam.
mala wierci sie jak oszalala ale to dobrze. zaraz zmykam do lumpka bo dzis dostawa i wole byc rano- moze cos fajnego znajde:))))))))))

mam pytanko- czy wy tez pierzecie rozek?????????? a i czy pieluchy tetrowe razem z ubrankami pierzecie?????????

Witam sie i ja...
cięzka noc za mną... dokładniej mówiąc przy każdym obracaniu sie (oprócz standardowego strasznego bólu w kroczu) strzelały mi kości łonowe.. czy to możliwe???? stekałam i sie obracałam cała noc, więc jestem nie do zycia...
rozpadnę sie przed porodem..

Dziewczyny POWODZENIA NA WIZYTACH!!!!:)))))

idę sie kimnąć jeszcze... ojejejejejejej....

Ja również się witam!!
Fiuufiuu - współczuję z zębem :( Jak mój zaczyna dawać znać to co 5 minut płuczę go szałwią...tylko u mnie to inna sprawa,bo jest całkowicie otwarty.

Lilianka od rana szaleje, cały czas czuję przesuwające się kulki a brzuch przesuwa sie we wszystkie strony. Czkawkę ma biedactwo i nerwowo reaguje... Coraz bardziej ją kocham :)) Bałam się,ze to nie przyjdzie,że nie da się drugiego dziecka tak kochać ale chyba jednak daje rade. Martwię się co prawda jak poświęcać uwagę Olimpii tak,żeby nie odczuła różnicy,nie chcę by czuła się gorsza. Tak samo jak nie chcę,by Lilianka była "tą drugą,po siostrze".
Sąsiadka chyba wieczorem jechała do szpitala,co oznacza że na ktg nie było ruchów. Czekam na jakieś wieści...

Powodzenia życze wizytującym! :)Ciekawe jak duże są już Wasze dzieciątka! Ja wizytę mam dopiero za tydzień.

A dzień rozpoczyna się dość sennie,nie wysypiam się ostatnio i najchętniej poszłabym spać,ale wiadomo,z małolatą się nie da. Może pójdziemy na spacer do miasta muszę tylko zarzucić krem z filtrem na nos,bo moja ni lubiąca słonca skóra postanowiła po wczorajszym spacerze złapać promienie na nos i policzki . MArudzę ;)
Jedyne dobre,że DDTvn prowadzi ulubiona Welman a nie znienawidzona Pieńkowska. Tylko mi tak działa na nerwy??

Ciamajdko- podobno możliwe i normalne :) Stawy tak nie trzymają... Rozpadamy się w pewnym sensie :)

reklama
witam i ja:)
powiedzmy że sie wyspałam 5 razy wycieczka do kibelka, jakieś duchoty, masakra.

fiuufiuu ty jedz do tego dentysty, chyba że chcesz znów przechodzić takie katorgi jak ostatnio:(
ciamajdko uważaj żebys sie nie rozpadła:)
kasia ja wczoraj prałam rożki razem z ochraniaczem na łóżeczko w 40 st.nic sie nie stało! a pieluchy tetrowe prałam razem z flanelowymi z pościela i prześcieradełkami.

wszystkim wizytującym powodzenia!

Do góry