reklama
R
RiSiA
Gość
Ciamajdko gratuluję wizyty))
Pajeczko czyli masz chodzącą definicję teściowej... współczuję... ale teścia masz fajnego
Ja też już zmykam, dobrej nocy wszystkim!
Na szczęście bo inaczej chyba w ogóle bym ich nie odwiedzała
ja tez zmykam bo padam na pyszczek dobranoc
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Ja mówiłam, że nie dam rady odpisać na wszystkie posty :-(
Przede wszystkim gratuluję obron Fiuu i Alii, udanych wizyt, dziękuje za ciepłe myśli i słowa dotyczące mojego zamążpójścia i ogólnie muszę Wam napisać, że ja strasznie za Wami tęskniłam...i....................napisałam takiego długiego posta, opisującego te moje wszystkie dni, zapomniałam na wszelki wypadek skopiować i co???!!!! Poszło w ...... Wcięło mi
A ja już padam na ryjek, więc wybaczcnie i pozwólcie, że jutro napiszę najwyżej drugi raz, bo dziś już nie dam rady
Dobrej nocki życzę i DO JUTRA
Przede wszystkim gratuluję obron Fiuu i Alii, udanych wizyt, dziękuje za ciepłe myśli i słowa dotyczące mojego zamążpójścia i ogólnie muszę Wam napisać, że ja strasznie za Wami tęskniłam...i....................napisałam takiego długiego posta, opisującego te moje wszystkie dni, zapomniałam na wszelki wypadek skopiować i co???!!!! Poszło w ...... Wcięło mi
A ja już padam na ryjek, więc wybaczcnie i pozwólcie, że jutro napiszę najwyżej drugi raz, bo dziś już nie dam rady
Dobrej nocki życzę i DO JUTRA
andzia1987
Fanka BB :)
Ciamajdka, fajnie, że z malutką wszystko ok nasz bąbel też jest większy niż ustawa przewiduje
a mi w głowie się nie mieści z tą bajkopisarką z czerwca...po co ludzie coś takiego robią? żeby zwrócic na siebie uwagę, wywołać na siłę emocje, zamieszanie...z takich rzeczy się nie żartuje i nie wciska się kitu...
a mi w głowie się nie mieści z tą bajkopisarką z czerwca...po co ludzie coś takiego robią? żeby zwrócic na siebie uwagę, wywołać na siłę emocje, zamieszanie...z takich rzeczy się nie żartuje i nie wciska się kitu...
monika8112
Fanka BB :)
dziewczyny ide spac .kolorowych snów i mało spacerów na kibelek.
do jutra!
do jutra!
Pajkaa ojj przykro mi z powodu fissana:-( Mam nadzieję, że szybko uczulenie zejdzie!!!:-) :-)no i gratuluję udanej randki
milusia83 witaj - wypoczywaj na całego
kolumnea może czas na l4????? zwolnij kobietko
fiuufiuu i alaa GRATULUJĘ WAM MĄDRE KOBIETY:-):-):-):-):-):-):-)
Natka ojj ale czemu u siebie w szpitalu Cie nie przyjmie? Przykro mi:-(
kasikz dbaj o siebie!!!!!!!!!!
sierpien8 GRATULUJĘ UDANEJ WIZYTY
Wuzelek mnie takie sytuacje do szału doprowadzają... ehhh brak słów...
Mama Aneta super wieści - cieszymy się razem z Tobą
Ciamajdka no i kolejna szczęśliwa mamusia - gratulacje.. a 1,7 kg to malusio jesteśmy na etapie gdzie podobno tyje się najwięcej więc głowa do góry!!!!!!!!!!!
kolorowych....
milusia83 witaj - wypoczywaj na całego
kolumnea może czas na l4????? zwolnij kobietko
fiuufiuu i alaa GRATULUJĘ WAM MĄDRE KOBIETY:-):-):-):-):-):-):-)
Natka ojj ale czemu u siebie w szpitalu Cie nie przyjmie? Przykro mi:-(
kasikz dbaj o siebie!!!!!!!!!!
sierpien8 GRATULUJĘ UDANEJ WIZYTY
Wuzelek mnie takie sytuacje do szału doprowadzają... ehhh brak słów...
Mama Aneta super wieści - cieszymy się razem z Tobą
Ciamajdka no i kolejna szczęśliwa mamusia - gratulacje.. a 1,7 kg to malusio jesteśmy na etapie gdzie podobno tyje się najwięcej więc głowa do góry!!!!!!!!!!!
kolorowych....
N
navijka
Gość
Wuzelku - oj szkoda by bylo caly rok zmarnowac, tym bardziej ze kurs chyba nie byl za friko?
Mama Aneta, Ciamajdka - gratuluje udanych wizyt!
Pajka - no to sie randeczka udala, fajnie ze faceci czasem maja takie przeblyski!
Kiniusia - witaj spowrotem. Spoznione gratulacje (bo mi chyba we wczesniejszych postach umknelo) Teraz jestes malzowa swojego malza
Spijcie dobrze Sierpnioweczki. Ja sie wyspalam za wszystkie czasy i pewno bede znowu po nocy siedziec a jutro odsypiac...
Mama Aneta, Ciamajdka - gratuluje udanych wizyt!
Pajka - no to sie randeczka udala, fajnie ze faceci czasem maja takie przeblyski!
Kiniusia - witaj spowrotem. Spoznione gratulacje (bo mi chyba we wczesniejszych postach umknelo) Teraz jestes malzowa swojego malza
Spijcie dobrze Sierpnioweczki. Ja sie wyspalam za wszystkie czasy i pewno bede znowu po nocy siedziec a jutro odsypiac...
R
RiSiA
Gość
reklama
wszystkim wizytującym gratuluję bardzo fajnie
A mnie zaczął napier***** ząb- były dwa tygodnie spokoju i znowu. Chyba jutro wsiądę w pociąg i śmignę do mojej dentystki. Do pt muszę zdążyć, bo wyjeżdza na urlop. A w związku z tym, że wyjadę, to zostawie jasia samego z przeprowadzką...no nie uśmiecha mi się to. Chłop ma mi sam wszystko spakować ??? nie mam zaufania. Z drugiej strony jak mam się męczyć dodatkowe 2 tyogdnie to podziękuję i grzecznie wsiądę w pociąg. Poza tym obudziłam się 20 min temu i jestem wyspana i głodna.... masakra musiałam sobie kaszkę zrobić, bo by mi brzuch oszalał z tego burczenia. Zdrowo tak jeść o 2 w nocy...
A mnie zaczął napier***** ząb- były dwa tygodnie spokoju i znowu. Chyba jutro wsiądę w pociąg i śmignę do mojej dentystki. Do pt muszę zdążyć, bo wyjeżdza na urlop. A w związku z tym, że wyjadę, to zostawie jasia samego z przeprowadzką...no nie uśmiecha mi się to. Chłop ma mi sam wszystko spakować ??? nie mam zaufania. Z drugiej strony jak mam się męczyć dodatkowe 2 tyogdnie to podziękuję i grzecznie wsiądę w pociąg. Poza tym obudziłam się 20 min temu i jestem wyspana i głodna.... masakra musiałam sobie kaszkę zrobić, bo by mi brzuch oszalał z tego burczenia. Zdrowo tak jeść o 2 w nocy...