Ciamajdka
Edusia'2010
Ja na szybko... boże siedzę w chałupie a nie mam na nic czasu i z doskoku tu jakos jestem ostatnio....
Fiuu i Alaa powodzenia!!!!! kciuki zaciśnięte..
Bogusia007 oszczędzaj się
Milusia super że wypad się udał
Pajeczko jestem ciekawa pokoiku
Cayra ja muszę jednak iść na konsultację do ortopedy.. kazały mi dzisiaj na szkole rodzenia więc nie wiem jeszcze czy SN czy CC...
Riba gratuluję determinacji!!!!! wow...
Ehtele dlatego ja nie wchodze już ani na allegro ani nie latam po lumpkach))) ale Ty zawsze wyszperasz coś fajnego
zrobiłam zakupki na sernik na zimno i na sałatke grecką będą pyszności
jutro od rana sprzątanie, później gienek na 15 z USG i dokładnymi pomiarami.. na 17 przyjeżdża do mnie koleżanka więc jeśli zdążę to Wam napisze co na wizycie...
na dzisiaj już mykam, bo muszę pogadac na skype z rodzicielami swoimi (swoją drogą CUDOWNEEEE 4 DNI)... ale zobaczymy się na dłużej już w sierpniu-na całe 3 tyg...
buziaczki!!!!!!!
Fiuu i Alaa powodzenia!!!!! kciuki zaciśnięte..
Bogusia007 oszczędzaj się
Milusia super że wypad się udał
Pajeczko jestem ciekawa pokoiku
Cayra ja muszę jednak iść na konsultację do ortopedy.. kazały mi dzisiaj na szkole rodzenia więc nie wiem jeszcze czy SN czy CC...
Riba gratuluję determinacji!!!!! wow...
Ehtele dlatego ja nie wchodze już ani na allegro ani nie latam po lumpkach))) ale Ty zawsze wyszperasz coś fajnego
zrobiłam zakupki na sernik na zimno i na sałatke grecką będą pyszności
jutro od rana sprzątanie, później gienek na 15 z USG i dokładnymi pomiarami.. na 17 przyjeżdża do mnie koleżanka więc jeśli zdążę to Wam napisze co na wizycie...
na dzisiaj już mykam, bo muszę pogadac na skype z rodzicielami swoimi (swoją drogą CUDOWNEEEE 4 DNI)... ale zobaczymy się na dłużej już w sierpniu-na całe 3 tyg...
buziaczki!!!!!!!