reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

to ja pokrótce
pochwalę się , że mąż skończył dzisiaj W KOŃCU studia.
Więc chyba dzisiaj troche pobalujemy. Ale może nie do rana bo o 9.00 mam obronę.
Więc prosze wszystkich o trzymanie jutro kciuków.

Jak narazie nie moge dodzwonić się do promotorki w sprawie potwierdzenia jutra ale jestem dobrej myśli.

kciuki mocno zacisniete. gratulacje rowniez dla meza:)))))))))

fiuufiuu za ciebie tez trzmamy mocno:))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
póki co potrzebuję przepisu na sprawdzona pyszną sałatkę grecką...

jezu dopiero zmyłam naczynia..
a teraz muszę zrobić blaty.. będę naklejac nową okleinę... ehh.

Ciamajdko ja daj ę:
Sałatę dębolistną ( w sklepach chyba nazywa się Loppo czy jakoś tak ona ma takie dziwne listki
salata-jej-odmiany-i-wlasciwosci_951_300x500.jpg

do tego 2 pomidory
1 cebulkę drobno siekaną
zielone lub czarne oliwki
paprykę czerwoną
ogórek zielony
rzodkiewkę
ser feta (najlepiej mi smakuje z mlekovity i wtedy juz nie solę sałatki)
pieprz
oregano, bazylia, tymianek (suszone wsio)
i to chyba wsio:)

Bogusiu a nie było to coś od czopa?

Pajkoo fajnie byłoby już tulic maluszka ale ja wole by siedział dłużej niz krócej...
ale i tak nastawiłąm kolejne pranie bo jeszcze czkaja mnie co najmniej 3
no i kosmetykow nadal nie mam czekam na wypłate czerwcowa w lipcu.

Ehtel to muszę zajrzec na ktory garnek sie zdecydowalas.

zaczynam sie bac...wszystkiego..dziwne...boje sie ..jak bedzie..i dlaczego wizyte mam dopiero 13 lipca??? i jak w koncu bede rodzic...oszaleje

ja też czekam na wypłatę bo muszę pare rzeczy zakupić jeszcze:)

wróciłam z miasta padam na ryjek:)

milusia super że do nas wróciłaś i że udał sie wypoczynek!
riba-1 daj znać jak po rozprawie?
alaa gratulacje dla męża:) jutro kciuku zaciśnięte!
fiuufiuu za ciebie też kciuki trzymam!
bogusia dobrze że pojechałaś sprawdzić to krwawienie, i że wszystko ok, oszczędzaj się.
ehtele z lumpka przyniosłam dla siebie 2 fajne tuniczki!
kasia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:)

byłam w sklepie z wózkami trochę sobie pojeździłam i chyba zdecyduje się na jedo ze stelażem fyn bo ma skrętne koła, poza tym kupiłam 2 kg.truskawek częśc zrobiłam w galaretce a reszta sie zajadam:)
moja komoda w tym tyg.nie dojedzie:( ogólnie wiem że zrobili mnie w bambuko , po fakcie dowiedziałam sie od koleżanki że jej mamie też obiecali w tym samym sklepie że dostanie stół w ciągu tygodnia a dostała po 3 więc pewnie będę czekała do końca przyszłego tygodnia, ogólnie to mam k.....ę! kupiłam dzis wreszcie płyn do prania dla maluszków , ale po co mi to skoro tak prania nie mogę zrobić bo nie mam gdzie tych rzeczy z worków i kartonów pochować:(
ale mam dolinę.nic mi sie nie chce a musze chociaż pokój ogarnąć.to sobie pomarudziłam!

wlasnie skonczylam rozmawiac z moja adwokatka (sama zadzwonilam bo myslalam ze juz...) moj pracodawca nie przyszedl do sadu :szok: ale to nic. sparwa trwala 2 min i oczywisicie ze MUSI MI ZAPLACIC :-):-):-) takze bardzo sie ciesze. dziekuje wam wszystkim Kochane za trzymanie kciukow. to napewno dzieki Wam:tak::tak::tak: oczywiscie on sam z siebie nie zaplaci ale mowila ze wchodza mu na konto i tyle :-) uff jeden problem z glowy. czekaja mnie jeszcze inne przeprawy z nim (do rodzinnego musi mi wypelnic formularz, pozywam go jeszcze o "pieniadze urlopowe" za 4 lata), ale mam nadzieje ze dam rade.
Alaa - gratulacje dla mezusia i trzymam kciuki juterko!!!:tak::tak::tak:[

Witam popoludniowo!
Alaa, Fiuufiuu - trzymam kciuki i ja :) Gratulacje dla meza!
Monika8112 - rozumiem Cie doskonale, tez bym sie wkurzala! Wczoraj wybralam sie z zamiarem kupna komody i moskitiery, no i tak sie wyrobilam ze zamkneli mi sklep przed nosem....W sumie najwazniejsze rzeczy mam poprane, poprasowane i poukladane gdzie indziej ale tez bym w koncu chciala zeby to wszystko juz na swoim miejscu bylo...ehhh Musialam sie wczoraj zadowolic koszulko-tunika i paczka pieluch z innego sklepu;-)

Odkrylam powod mojego zmarnowania dzisiaj - mam tak niskie cisnienie ze w zyciu takiego nie mialam:tak:lekarka na wizycie ucieszy sie, a ja tez sie ciesze bo lekarstwa dzialaja jak trzeba. Pokonalam troche mojego lenia i machnelam zupe - krem z dyni i innych warzyw - jak beda chetni to podam przepis na kulinarnym. Generalnie to jestem chyba od tej zupy uzalezniona bo od stycznia jem ja prawie codziennie (w roznych wariantach) i jeszcze mi nie obrzydlo - taki moj ciazowy hit:-)
Okno dalej czeka (nie ucieknie)....

Riba - gratuluje wygranej sprawy.Jak jedna poszla to z reszta tez dasz rade!!!

wlasnie skonczylam rozmawiac z moja adwokatka (sama zadzwonilam bo myslalam ze juz...) moj pracodawca nie przyszedl do sadu :szok: ale to nic. sparwa trwala 2 min i oczywisicie ze MUSI MI ZAPLACIC :-):-):-) takze bardzo sie ciesze. dziekuje wam wszystkim Kochane za trzymanie kciukow. to napewno dzieki Wam:tak::tak::tak: oczywiscie on sam z siebie nie zaplaci ale mowila ze wchodza mu na konto i tyle :-) uff jeden problem z glowy. czekaja mnie jeszcze inne przeprawy z nim (do rodzinnego musi mi wypelnic formularz, pozywam go jeszcze o "pieniadze urlopowe" za 4 lata), ale mam nadzieje ze dam rade.
Alaa - gratulacje dla mezusia i trzymam kciuki juterko!!!:tak::tak::tak:[

No widzisz jedno z glowy!!! To teraz bedziemy trzymac zeby nastepne rowniez rpzwiazaly sie po twojej mysli!!!:tak:

reklama
Do góry