uuffff nadrobione
Monika8112 wow, no jestem pod wrażeniem o 4 to ja dopiero przewracam się na drugi bok;p
Milusia fajnie, że juz jesteś no i bardzo fajnie, że wyjazd się udał
)
riba_1 mam nadzieję, że na rozprawie poszło wszystko według twojej myśli....
bogusia007 kochana, współczuję takich przeżyć, ale dobrze, że jest ok - fajnie, że trafiłaś na swojego lekarza!! ...a z tym pakowaniem... zmotywowałaś mnie... i chyba tez się za to wezme, bo w zasadzie wszystko mam tylko nie spakowane:/
kassia181 Wszystkiego Najlpeszego z okazji rocznicy
) Maz na pewno pamięta
zielona26 gratuluję ciociu
)ehh też bym chciała ekspresowo urodzić... no ale nie wszyscy mają takie szczeście... czas pokaze
Pajkaa jeśli chodzi o ręczniczki to mam ze 100% bawełny z baby ono, są chyba ok - wszystko wyjdzie w praktyce..
Ehtele fajnie, że zakupy się udały, ja też udałam sie do jednego z lumpków i kupiłam dla małej bluzę, sweterek i bluzeczkę, a dla siebie jedną tunike; powiem ci, ze jak u nas jest dostawa to ludzie też się zachowują jak zwierzęta.... tym bardziej jak są nowe rzeczy z metkami...
Ciamajdko do sałatki greckiej daję: główkę sałatki greckiej, kartonik chudego sera feta, 3-4 pomidory, trochę oliwek i tyle - taka mi smakuje najbardziej - do tego dodaje przyprawy sól, pieprz i zioła prowansalskie - teraz latem dodaję też parę rozdrobnionych listków świeżej mięty... pynia......
dziś rano wybrałam się na zakupy i tak od dziewiątej chodziłam do 12, w domu byłam chyba 12.30.... masakra...robię ostatnie pranie maluszka i będę miała zupełny spokój
))
no i .. w końcu zapisałam się na szkołę rodzenia, jadę jutro na 13.. jestem ciekawa co tam będzie- mamy sie spotkać na sali gimnastycznej??? a bardziej liczyłam najpierw na zajęcia teoretyczne...