reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

no dziewczynki testuje dzisiaj nowy przepis na pulpety w sosie pomidorwym :p ciekawe co tego wyjdze:p
zmykam bo musze ogarnąć chałupkę bo dzisiaj chyba bedą składali tą szafę, ale to pewnie dowiem się koło 16 :p juz sie nie umiem doczekać BO juz bym wszystko przygotowała na przyjscie małego ;P a tutaj niczego zrobic nie mogę bo szafa nie jest złożona :(

reklama
póki co potrzebuję przepisu na sprawdzona pyszną sałatkę grecką...

jezu dopiero zmyłam naczynia..
a teraz muszę zrobić blaty.. będę naklejac nową okleinę... ehh.

Witam was dziewczynki po przerwie weekendowej!!!!

Najpierw poczytam co tym naskrobalyscie!!!

Ja w sobote z M spedzilam prawie cyly dzien po za domem (zakupy) :wściekła/y: mielismy zaczac w sobote skladac lozeczko ale jak wrocilismy do domu to poprostu padlismy jak muchy i oczywiscie odbilo sie to na moich plecach nie moglam sie wczoraj ruszyc caly dzien w lozku bo tak bolalo :no:dopiero wczoraj udalo sie M tez zlozyc wyrko dla malego ale narazie stoi w duzym pokoju wiec fotki wstawie jak bedzie juz na swoim miejscu!!!:tak:
buziaczki kochane

Piszę oficjalnie!!!!

Z góry przepraszam, jeśli kogoś urażę, jednak jako jeden z moderatorów naszego wątku czuję się w obowiązku poinformować i przestrzec nasze sierpniówki, że Tina1987 i samotronka87 to ta sama osoba.

Ma to samo IP, nie wiem, jak można nie pomyśleć o takim drobnym szczególe zakładając dwa konta.

Osobiście 2 konta na tym samym IP mnie nie rażą w tej osobie (co i tak jest niezgodne z regulaminem forum), jedynie jej dwulicowość, co objawiło się na naszym wątku o imionach.

Nie będę oceniała zachowania tej osoby, ale też nie będę tolerować takich osób na naszym forum.

Sprawa została zgłoszona do Administratorów naszego forum BabyBoom. Zostaną podjęte "jakieś" działania w ciągu 48 h, niestety nie wiem jeszcze jaki będzie ich efekt.

Mam nadzieję, że był to pierwszy i ostatni taki przypadek na sierpniówkach.

Dziękuję wszystkim dziewczynom za czujność...

Z takim czymś spotkałam się jakiś czas temu na dzieci ze stycznia 2008.Była dziewczyna która od początku udawała ciążę,potem że została mamą no i wszystko wyglądało jak prawdziwe tylko wyszło jakoś że to nie ona jest mamą tego chłopca i nawet wątpliwe było czy on istnieje.Musiała może dobrze znać jego prawdziwą mamę ale tak dobrze że znała wszystkie szczegóły bycia w ciąży i wychowania dziecka.Niby nie była groźna ale jakoś dziewczyny jej się obawiały i doprowadziły że usunięto jej konto.

Bogusiu a nie było to coś od czopa?

Pajkoo fajnie byłoby już tulic maluszka ale ja wole by siedział dłużej niz krócej...
ale i tak nastawiłąm kolejne pranie bo jeszcze czkaja mnie co najmniej 3
no i kosmetykow nadal nie mam czekam na wypłate czerwcowa w lipcu.

Ehtel to muszę zajrzec na ktory garnek sie zdecydowalas.

zaczynam sie bac...wszystkiego..dziwne...boje sie ..jak bedzie..i dlaczego wizyte mam dopiero 13 lipca??? i jak w koncu bede rodzic...oszaleje

Ja uwielbiam taką pomidorek ogórek świerzy sałata lodowa jak ktoś lubi i nieraz dodaje rzodkiwki no i oczywiście dużo sera feta sosik kupuje ten w małej torebce knora on jest ale to już jak chcesz ,:tak:a tak wogóle to wieki nie jadłam chyba dziś zrobie bo mi smaka narobiłaś:tak::tak::tak:
Z takim czymś spotkałam się jakiś czas temu na dzieci ze stycznia 2008.Była dziewczyna która od początku udawała ciążę,potem że została mamą no i wszystko wyglądało jak prawdziwe tylko wyszło jakoś że to nie ona jest mamą tego chłopca i nawet wątpliwe było czy on istnieje.Musiała może dobrze znać jego prawdziwą mamę ale tak dobrze że znała wszystkie szczegóły bycia w ciąży i wychowania dziecka.Niby nie była groźna ale jakoś dziewczyny jej się obawiały i doprowadziły że usunięto jej konto.
ludzie wrażeń szukaja albo im sie nudzi naprawde jestem w szoku :szok: głupota ludzka nie zna granic:no:

ja daje tak: salate lodowa, ogoka, pomidory, oliwki, fete i sos koperkowo ziolowy( jak nie mam to troche oliwy, ziola prowansalskie i sol czosnkowa) i jest pychaaaaaaaaaa. mozna jeszce dodac troche papryki i cebuli ale ja rzadko dodaje

reklama
Witam mamuski!!!
Na poczatku powiem wam ze mam ostatnio takiego spiocha ze sie w glowie nie miesci - spalabym i spala...no i przez to ze taka wyspana jestem to potem w nocy nie moge usnac (paradoks jakis hehe), jak juz mi sie uda to podem bym kimala do 12 -13 tej.Masakra -cos sie rozregulowalam ostatnio:p
Ciamajdka - niezla akcja w polaczeniu z Rozalka. Czytalam wypowiedzi tej dziewczyny na watku o imionach:crazy: mnie to by nawet do glowy nie przyszlo zeby drugie konto zakladac. Jestem w ciezkim szoku...
Monika8122 - ranny ptaszku - nie wierze ze nie odespisz w ciag dnia, tylko sie nie rozreguluj jak ja bo to normalnie jakis koszmar jest.
Sierpien8 - mam duzo obaw zwiazanych z karmieniem wlasnie przez te chowajace sie sutki, ktorych jestem posiadaczka, generalnie cala soba jestem nastawiona ze uda mi sie karmic i innego rozwiazania nie planuje, choc wiem ze moze byc ciezko na poczatku. Damy rade!
Milusia - fajnie ze wypad nad morze sie udal. My mamy 10 minut samochodem, ale ciaglae jakas bieganina, ostatnio malowanie....dawno juz wody nie widzialam...
Natka - fajnie ze w kwestii imion cos ruszyliscie:) no i zajefajnie ze bedzie niespodzianka i to drugi raz:shocked2:nasza mala przez dlugi czas nie chciala pokazac ze jest dziewczynka - juz sie nawet wkurzalam o to ;P, pewnie umierasz z ciekawosci. Aaa i spokojnie mi tam z ta budowa, bo mozesz sobie przeciez poczekac w tym dwupaku wiecej niz te 2 tygodnie nie??
Riba - powodzenia z ta rozprawa - wiesz ze wszystkie kciuki sa trzymane
Bogusia007 - oj kochana, uwazaj na siebie prosze i odpoczywaj!!!
Kassia181 - gratuluje rocznicy!!!
Marulka - ja racuchy to bym mogla 24\7 no i nalesniki tez w kazdej postaci :tak::-Dmmmmmniam!Tylko wagi w lazience to staram sie nie zauwazac!!!
Pajka - moje reczniki tez 100% bawelna, najgorsze jest to ze teraz to na wszystkim pisza ze bawelna a potem to cholerstwo wody nie wchlania jak trzeba, po praniu tez jest troche szorstkawy...hmmm a wogole to kupilam wszystkie 3 inne od innego producenta - jeden to mi sie taki wielki udalo ma chyba 110x110 cm!
Ehtele - zakupomaniaku jeden!!!Ale za taka cene tez bym chyba nie wytrzymala.Mam nadzieje ze jak wyschnie to nam pokazesz co upolowalas i wywalczylas:-D, oczywiscie rozgrzeszamy po raz kolejny ;P
Monika373 - w glowie sie nie miesci - w zyciu bym nie przypuszczala ze ktos moze podszyc sie pod ciezarna i mame patologia jakas spoleczna czy co???:szok:

Ok staralam sie odpowiedziec wszystkim - wydaje mi sie ze wyklepalam megaposta hehe. Kompletnie dzisiaj zdycham, a okno dalej nie umyte grrr jedyne co mnie mobilizuje - kupilam wczoraj takie motyle zeby zlapac zaslony, sa cudne. Teraz musze zmykac bo swiety czas nqa grillowanie mieska na lunch :) Jak was tak czytam to wszyskiego na raz mi sie chce: kapusty kiszonej z rybka, salatki greckiej, racuchow o lazankach nawet nie wspomne. W czwartek jade do wielkiego miasta ( na usg i wizyte, jest tam ruski sklep gdzie maja tego typu rarytasy, wiec jest nadzieja na lazanki:-D
Pozdrawiam cieplutko i uciekam - zajrze pozniej na kolejnego mega posta!!

Do góry