Witam mamuski!!!
Na poczatku powiem wam ze mam ostatnio takiego spiocha ze sie w glowie nie miesci - spalabym i spala...no i przez to ze taka wyspana jestem to potem w nocy nie moge usnac (paradoks jakis hehe), jak juz mi sie uda to podem bym kimala do 12 -13 tej.Masakra -cos sie rozregulowalam ostatnio
Ciamajdka - niezla akcja w polaczeniu z Rozalka. Czytalam wypowiedzi tej dziewczyny na watku o imionach
mnie to by nawet do glowy nie przyszlo zeby drugie konto zakladac. Jestem w ciezkim szoku...
Monika8122 - ranny ptaszku - nie wierze ze nie odespisz w ciag dnia, tylko sie nie rozreguluj jak ja bo to normalnie jakis koszmar jest.
Sierpien8 - mam duzo obaw zwiazanych z karmieniem wlasnie przez te chowajace sie sutki, ktorych jestem posiadaczka, generalnie cala soba jestem nastawiona ze uda mi sie karmic i innego rozwiazania nie planuje, choc wiem ze moze byc ciezko na poczatku. Damy rade!
Milusia - fajnie ze wypad nad morze sie udal. My mamy 10 minut samochodem, ale ciaglae jakas bieganina, ostatnio malowanie....dawno juz wody nie widzialam...
Natka - fajnie ze w kwestii imion cos ruszyliscie
no i zajefajnie ze bedzie niespodzianka i to drugi raz
nasza mala przez dlugi czas nie chciala pokazac ze jest dziewczynka - juz sie nawet wkurzalam o to ;P, pewnie umierasz z ciekawosci. Aaa i spokojnie mi tam z ta budowa, bo mozesz sobie przeciez poczekac w tym dwupaku wiecej niz te 2 tygodnie nie??
Riba - powodzenia z ta rozprawa - wiesz ze wszystkie kciuki sa trzymane
Bogusia007 - oj kochana, uwazaj na siebie prosze i odpoczywaj!!!
Kassia181 - gratuluje rocznicy!!!
Marulka - ja racuchy to bym mogla 24\7 no i nalesniki tez w kazdej postaci
mmmmmniam!Tylko wagi w lazience to staram sie nie zauwazac!!!
Pajka - moje reczniki tez 100% bawelna, najgorsze jest to ze teraz to na wszystkim pisza ze bawelna a potem to cholerstwo wody nie wchlania jak trzeba, po praniu tez jest troche szorstkawy...hmmm a wogole to kupilam wszystkie 3 inne od innego producenta - jeden to mi sie taki wielki udalo ma chyba 110x110 cm!
Ehtele - zakupomaniaku jeden!!!Ale za taka cene tez bym chyba nie wytrzymala.Mam nadzieje ze jak wyschnie to nam pokazesz co upolowalas i wywalczylas
, oczywiscie rozgrzeszamy po raz kolejny ;P
Monika373 - w glowie sie nie miesci - w zyciu bym nie przypuszczala ze ktos moze podszyc sie pod ciezarna i mame patologia jakas spoleczna czy co???
Ok staralam sie odpowiedziec wszystkim - wydaje mi sie ze wyklepalam megaposta hehe. Kompletnie dzisiaj zdycham, a okno dalej nie umyte grrr jedyne co mnie mobilizuje - kupilam wczoraj takie motyle zeby zlapac zaslony, sa cudne. Teraz musze zmykac bo swiety czas nqa grillowanie mieska na lunch
Jak was tak czytam to wszyskiego na raz mi sie chce: kapusty kiszonej z rybka, salatki greckiej, racuchow o lazankach nawet nie wspomne. W czwartek jade do wielkiego miasta ( na usg i wizyte, jest tam ruski sklep gdzie maja tego typu rarytasy, wiec jest nadzieja na lazanki
Pozdrawiam cieplutko i uciekam - zajrze pozniej na kolejnego mega posta!!