reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Cayra - Wuzelek doskonale opisała objawy alergii - mam tak samo:blink: woda z nosa, salwy kichania i chęć wydrapania sobie oczu (na szczęście z oczami mam bardzo rzadko problemy - ale jak już to pomagają okłady z esencji z czarnej herbaty - zaparzasz sobie troszkę, moczysz płatki kosmetyczne, nakładasz na oczka i leżysz sobie tak z pół godz czy ile chcesz - ulga niesamowita)
Malagonia - przykro mi że mała nie dostała się do przedszkola, swoją drogą w tym kraju motyw ze żłobkami i przedszkolami to jakaś porażka :no:
Wuzelek - gratuluje zakupu wózka, nasz już stoi w przedpokoju i czeka na pasażera;-)
Widzę że torby biedronkowe rządzą na BB:-)

reklama
Nie wiem. druga tura, szukanie czegoś, na co nas stać, familijne <od unii>? Jeszcze gdyby mała siedziała w domu do tej pory - to pół biedy, ale prawie 3 lata w żłobku, to aż prosi się o przedszkole. Ach, zobaczymy.

Zgadxzam sie z Tobą przedszkole to jest super sprawa, mój sie tam pięknie rozwijał i uważam, zę to wspaniała instytucja, a po złobku to tym bardziej. Ja mam przedszkole przed balkonem,więc jak sie nie dostanie mój maluch to oszaleję:(

Fiuuuuu witaj w świecie wirtualnym na nowo:-D jak super, ze masz spokój z zębem..
i gratuluję zdania pracy magisterskiej, juhuuuu:-)
Natka. jakie niziutkie to ciśnienie miałaś.. trzeba było se kawkę trzasnąć, taką lurkę:tak:
Cayra jak to niet cesarki??? jak to??? kobieto przecież Ty masz te biodra gorsze ode mnie bo po operacji.. tyle, że może po operacji mozna mieć CC.. ehh, to ja nawet sie juz nad ortopedą nie zastanawiam.. zresztą co ma być to będzie...
Kassia181 nie, nie będzie...:) tzn. będzie normalnie, bez ekscesów, bo juz się boimy... nie ma co przesadzać..:tak:
Kolumnea ja to mam dopiero w ciąży przypadłość.. coś mówię, a później nie pamiętam że takie słowa wyszły z moich ust... :shocked2:
Lea28 ja kocham płyny do płukania, nie piorę jak nie mam w domu.. teraz mam zakupione 3 Lenory-różne zapachy po 1,5 l na zapas:-D

KURDE ZAPOMNIAŁAM WEJŚĆ DO BIEDRONKI:-:)eek:
jutro może jeszcze będą...

Malagonia trzymaj się:sorry2:
Bombusia tez nie jestem zwolenniczką Brzyduli.. nie obejrzałam ani jednego odcinka TzG, dopiero wczorajszy finał.. ale ona i Maserak to takie dwie "gwiazdy" ze spalonego teatru:dry:

byłam na szkole rodzenia... nie chce rodzić jesli trafie na zmiane tej "nicniewiedzącej" połoznej co dzisiaj prowadziła SR...
brak mi słów... zapchałam ja z Tobiaszem takimi pytaniami, że na koniec powiedziała do mnie tak:" A PANI TO RODZI U NAS W SZPITALU, BO JAK TAK TO BARDZO SIĘ CIESZĘ", a ja do niej :" NO JA BYM SIE TAK NIE CIESZYŁA, MAM PASKUDNY CHARAKTER, SZCZEGÓLNIE JAK MNIE COŚ BOLI"...:-D:-D:-D

teraz idę zjeść loda, kilkanaście kupilismy w Carrefourze, różnego rodzaju, mmmm:tak::-)

do juterka:*

Bombusiu linka do wózka Ci wklejam na specjalne życzenie, żebyś czekać nie musiała, choć to nie ten wątek, mam nadzieję, że kochane moderatorki mnie nie powieszą:) Model minerals 11.
Jumper X 2010 TAKO 2 w 1AUKCJA PROD-raty-GRATISY (1069487428) - Aukcje internetowe Allegro

Pati normalnie na moje oczy najlepiej działa Polcrom (bardzo tanie kropelki), wypróbowałam chyba kilkadziesiąt innych, czasem bardzo drogich, a te są genialne, no ale w ciąży wiadomo…:(

Ciamajdko grunt to szczerość:) Rozbawiłaś mnie:)

Dziewczyny Ja teraz tylko na chwilke wpadłam, bo jestem strasznie spiąca dzisiaj :-) Zdaje relacje z wizyty:
Wiktoria zostaje Wiktorią, nic jej nie urosło :-D
Waży 2 kg :-) Tyle co powinna na ten tydzień :-)
Serduszko mocno bije, dzisiaj podsłuchiwałam chwilkę :-)
Dzidzia się rozwija prawidłowo, główka cały czas w dole, mam nadzieję, że już się nie odwróci :-)
Jestem bardzo szczęśliwa :-)

Dodatkowo kupiłam torbę w Biedronce czarno-błękitną i dodatkowo klapeczki te za 9,99 :-D
A jutro mam szkołę rodzenia na która idę z moim Marcinkiem, położna będzie go uczyła kapać Nasze maleństwo :-)

A teraz już idę spać, buziam Was wszystkie i życzę słodkich snów :tak::tak::tak:

o rrrany, patrzcie: Już kilkulatki rodzą dzieci! - Galeria -Dzieci.pl
mam nadzieje, ze to jakas sciema o_O

Maruśka obawiam sie, ze to prawda wystarczy, ze miesiączkują to już poczęcie możliwe, gorzej z psychiką i resztą , szkoda słów, ale niedawno w wiadomościach było głośno o jednym gimnazjum w Polsce gdzie 5 dziewczyn około 15 lat zaszło w ciąże w tym samym czasie, no i zahaczyło to o dochodzenie czy nie zostały np. zgwałcone na jakiejś imprezie, dyrektor szkoły sie nawet tłumaczyła, ale podobno nie było żadnego gwałtu, poprostu zbieg okoliczności.

Wuzelku sliczny ten wózek, kurcze wszyskie mi sie (prawie) podobają te wózki, a ten fioletowy no zbieram oczy z monitora taki zajeb..!!!!!!!

Ciamajdko połozna już trzęsie gaciami przed Tobą he he

Polianna halo wzywam do zaklikania ....co tam z Tobą?????

Bogusiu86 gratuluje udanej wizyty:)

Dobranoc Mamuśki:)

malagonia :( przykro mi, że twoja mała nie dostała się do przedszkola, dziwne to wszystko, nie tak powinno być, ale nie martw się, na pewno znajdziecie coś fajnego
oczywiscie powodzenia na jutrzejszym USG:) humor Na pewno będzie lepszy:))

Fiuu no to pięknie, że oddałaś pracę,nareszcie możesz do nas wrócić:) dobrze, że z zębem ok, a mnie teraz zaczyna boleć i to taki co mi babka miesiac temu robiłą brrrrr

ciamajdka heh ty to jesteś niezła, ale może ta położna cię właśnie polubiła a mieć taką położna przy boku podczas rodzenia to skarb:)) ps. może w praktyce wie więcej, niż w teorii:))

bogusia86 gratuluję udanej wizyty:) Duża już ta twoja Wiktorka:)) ciekawe ile moje maleństwo wazy, a ja niestety jeszcze prawie dwa tygodnie muszę czekać na wizytę i usg, może jakoś zleci:)

ja mykam, będę dalej oglądała i rozważała z moim M. różne opcje kupna wózka, nie wiem czy w końcu się na jakiś zdecydujemy..... oby...

reklama
Do góry