Ciamajdka
Edusia'2010
Cayra też wychodzę z takiego samego założenia, skoro na NFZ nie ma od reki dostepnego ortopedy to ja się bujać prywatnie nie będę.. pójdę rodzić to będzie ich problem.. od tego są lekarze doświadczeni, żeby zdecydowac czy cesara czy SN.. o!
Chciałam ogłosić że T. zaczyna dziś dwie prace
tak się złozyło, że między dwiema się zastanawialiśmy, i ostatecznie padło na miejscową fabrykę... i miał zacząć dziś o 15...
ale wczoraj zadzwonił facet z tej drugiej firmy (bardziej odpowiadającej T. i na pewno pewniejszej-chociaż to różnie bywa) i spytał czy może zacząć dziś o 10
tak więc jedzie na 10 do jednej pracy, będzie dzwonił do drugiej że dziś nie da rady... nie znamy jeszcze warunków (od kiedy umowa, jaka dokładna pensja, czy system prowizyjny dodatkowo itd.) dokładnych z tej pierwszej firmy (co na 10 ma), wiec jak sie nie spodobaja to przyleci do tej na 15.. hahaha, namieszałam
w każdym bądź razie nadal drżę z niepewności... czy ja musze miec umysł prawdziwej baby???
w domku będę dzisiaj sama, będę zjadać nektarynki czy tam brzoskwinie, wsio ryba jak się to zwie...
i leżeć