reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Fiuu gratuluję oddania pracy i trzymam kciukasy za obronę:)ale ja po twojej twarzy już wiem (ze zdjęc), że Ty tak im pokazesz gdzie raki zimują i 5 będzie:-D:tak:

Mamuski ja też piorę bez żadnych płynów do płukania choc uwielbiam, ale dla dzidziusia nie potrzeba tej chemii lepiej wręcz 2x wypłukać, a dzidziuś ma swój piękny zapach, kremików, oliwek itp. i nie potrzeba zadnych płynów wierzcie mi:):tak:

Zjadłam 6 kosteczek czekolady :wściekła/y::no:, a miałam dziś nie zjeść, ale... była w lodówce kokosowa i nie mogłam sie oprzeć...niedobra ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek:a M mówi przecież Alanek na pewno ma ochotę zjedz....i tak mnie rozgrzeszył mój luby hi hi:-D:-)

kiniusia super, że wizyta udana :-)

różyczk@ tu człowieka nie będzie nawet pół godziny to tak naskrobią, żze u la la :-D kurcze ja też mam twardy brzuszek :eek:

Pajkaa doradziłabym ale sama nie mam zielonego pojęcia :confused: poza tym cycuszki tylko do B Ci urosły?bo moje to są bimbały :-D

fiuufiuu no to super, że praca oddana już połowa za Tobą :-) a reszta to pikuś :-p
poza tym dobrze, że ząb już tak nie dokucza

No i też stałam się posiadaczką biedronkowej torby :-p Ehtele wybacz ale też różowa, choć stawiałam na turkus ale chrześniak zdecydował, że róż :-p

ehtele ciasto wymiata super smakowite
ciamajdka dzieki słonko za slowa otuchy, a z tymi naszymi chlopami to chyba juz tak jest mój cos sobie wczoraj ubzdural ze jestem na niego zla i ze hormony mi buzuja, ale ja nie wiem o co chodzi naprawde, zastanawiam sie moze nie kontroluje i nie pamietam jakis reakcji.
pajeczka moje cycuszki tez malutkie damy jakos rade z tymi cyckonoszami. ja nawet sobie nie wyobrazam jak bede karmic hehe.
kiniusia gratuluje udanej wizyty
kasia2506 dzieki :) ja to wszytko wiem ale czasem takie mysli no i nawet gorsze niestety.
Bombusia moj to chyba uparciuszek dobrze mu tak posladkowo bo czuje ze wedruje nozki prostuje ale nie chce sie obrocic i mam dwie golki jedna z prawej pupka i nozki i druga z lewej głowka.

Kurcze zastanawiams sie czy to normalne bo czuje jakies takie hmm dziwne jakby skurcze jakna okres. Bywaja takie skurcze? przejmowac sie nimi i panikowac?

lea a dlaczego mialabys nie miec pokarmu? ja kupilam proszek yelp ten razem juz z plynem do kolorow i białego.

Położne mi w szpitalu mówiły, ze częsciej mają problemyz karmieniem te cycace niż te z mniejszymi gabarytami wiec ja sie pocieszam tym ;P

kiniusia super, że wizyta udana :-)

różyczk@ tu człowieka nie będzie nawet pół godziny to tak naskrobią, żze u la la :-D kurcze ja też mam twardy brzuszek :eek:

Pajkaa doradziłabym ale sama nie mam zielonego pojęcia :confused: poza tym cycuszki tylko do B Ci urosły?bo moje to są bimbały :-D

fiuufiuu no to super, że praca oddana już połowa za Tobą :-) a reszta to pikuś :-p
poza tym dobrze, że ząb już tak nie dokucza

No i też stałam się posiadaczką biedronkowej torby :-p Ehtele wybacz ale też różowa, choć stawiałam na turkus ale chrześniak zdecydował, że róż :-p

Dokładnie miałamm miskę B i dalej w nią wchodzę jedyne co mi nie urosło to własnie cycek:p tzn stał się pełniejszy, ale nie żeby o rozmiar większe w C się topię:) jedyne co to kupuję rozmiar 85 teraz żeby mieć więcej luzu pod biustejm, ale jest to bardziej spowodowane brzuszkiem. A jak włożę taki 80 B to też jest OK wiec ja jak cos zakupię albo 85 B albo 80 B

Widzę, że biedronkowe torby, o których swego czasu napisałam chyba Poliannie rozeszły się dziś jak świeże bułeczki:) Ja nie kupiłam, bo mam takiej wielkości torbę w domu, ale się cieszę, że jesteście zadowolone:)

Kurier ma jutro ostatnią szansę… We środę robię awanturę, słowo!

Ale z dobrych wieści skoczę jutro do apteki odebrać ostatnie zamówienie z internetowej DoZ:) Zostanie mi więc tylko… polowanie na kapcie!:)

I najważniejsze-zamówiłam wózek:) Jestem z siebie dumna, bo łatwo nie było, okazało się, że na kolor trzeba czekać tygodniami… Może jestem głupia, ale nie spodziewałam się, że aż TAK długo… Na szczęście w chwili, gdy już miałam rezygnować, udało mi się znaleźć sklep, który miał jeden taki jak chcę w magazynie i pan obiecał, że jutro wysyła:)))

Pajeczko co do biustonosza do karmienia kupowałam na żywo, nie pomogę:(

Martitko, Kiniusiu gratuluję usg:)

Ciamajdko trzymaj się kochana:)

Sarka trzymam kciuki jutro:)

Mallaika zazdroszczę Góraszki…:)

Bombusiu zakupki miodzio, a skarpetki górą! (zwłaszcza ich cena:))

Aga Natalia cudownie:) Czekamy choć na małe znaki:)

Różyczko trzymajcie się będzie dobrze:)

Navijka co do rozmiaru stanika… hmmm… mnie już nie rosną:) Więc zaryzykowałam:) Kolejny cyborg sprzątania-dobrze, że mam mniejszy metraż:)

Cayra mnie się alergia ujawniła w dorosłym wieku, więc…:( Katar leje się bez przerwy, i jest to normalnie woda… kicham salwami:) Czasem też łaskocze mnie w gardle. Co do oczu-lekko podpuchnięte, akurat u mnie nie są czerwone, ale… swędzą jak diabli!!! Wydrapałabym je gdybym mogła…

Fiuu gratuluję:))) Oddania pracy i postępów w sprawie zęba oczywiście:)

Sierpien8 coś jest w tych nocnych bólach i dziwnościach… Ja też dziś miałam jakieś schizy… Ale od rana jest bardzo dobrze, więc jestem spokojna:)

Dokładnie miałamm miskę B i dalej w nią wchodzę jedyne co mi nie urosło to własnie cycek:p tzn stał się pełniejszy, ale nie żeby o rozmiar większe w C się topię:) jedyne co to kupuję rozmiar 85 teraz żeby mieć więcej luzu pod biustejm, ale jest to bardziej spowodowane brzuszkiem. A jak włożę taki 80 B to też jest OK wiec ja jak cos zakupię albo 85 B albo 80 B

Jakbys o mnie pisała.:-)

Po urodzeniu synka piersi stały sie pełniejsze,ale nie wieksze,wiec teraz tez zakupiłam 85 B,ale okazało sie spokojnie mogłam kupic 80 B.
I spokojnie dziewczyny,z moimi małymi "pypciami" miałam tyle mleka,ze mogłabym pół odziału noworodków wykarmic.Nie liczy sie wielkosc(tzn. ilosc tkanki tłuszczowe),ale ilośc i wielkosc tych gruczołów mlecznych,a to dziedziczne czesto.Podpytajcie mamy,jak to u nich było,choc tu tez nie ma reguły.;-)

Jakbys o mnie pisała.:-)

Po urodzeniu synka piersi stały sie pełniejsze,ale nie wieksze,wiec teraz tez zakupiłam 85 B,ale okazało sie spokojnie mogłam kupic 80 B.
I spokojnie dziewczyny,z moimi małymi "pypciami" miałam tyle mleka,ze mogłabym pół odziału noworodków wykarmic.Nie liczy sie wielkosc(tzn. ilosc tkanki tłuszczowe),ale ilośc i wielkosc tych gruczołów mlecznych,a to dziedziczne czesto.Podpytajcie mamy,jak to u nich było,choc tu tez nie ma reguły.;-)

Rozalko chyba nie ma reguły bo moja mama ma 90 D :) i moja siostra tez ma taki rozmiar a jest młodsza wprawdzie o rok, ale chyba bardziej ona poszła po mamie bo ja mam skromne 80 B :-p
Moj mąż mówi, z emam troszkę pełniejszy biust bo zawsze miałam taki bardziej rozlewający się, ale jędrny dlatego nie chce doprowadzic do tego, ze nie dosc, ze małe to jeszcze obwisłe :-p
ja zmykam słoneczka spać buziaki przesyłam:*

Witam,

zły dzień dziś. Córka do przedszkola się nie dostała, niefajnie. Bardzo. Ryczałam pół dnia. Teraz już jestem spokojna, ale za to humor paskudny i zgaga jakiej w życiu nie miałam.
Przez to nastawiona pesymistycznie do świata dzisiaj.
Może jutrzejsza wizyta na USG poprawi mi humor.
Idę się chyba kłaść, bo padam.
FiuFiu Gratuluję!

Niuunia Ty masz "bimbały" ha ha no leżę i kwicze he he:-D:-D
Rozalka,a Ty masz "pypcie???? hi hi spadam z kanapy i dalej kwicze:happy2::eek:
Małagonia no b. mi przykro, ze Twoja córcia sie nie dostała do przedszkola i co teraz zrobisz???:wściekła/y:
Wuzelek zgadza sie jeśli chodzi o torby, cząstka z nas zameldowała sie w Biedronie i nabyła, b.fajne są, mają kieszonki:-) kniecznie pokaż zdjęcia wózka jak otrzymasz;-)

A w ogóle to wczoraj w TzG wygrała "Brzydula" i jestem zła na to, choć nie jestem fanką tego "przedstawienia" to b. chciałam aby Kasia Glinka wygrała i znów wygrał ktoś kto grał w okrzykniętym serialu wrrrr musiałam sie wyżalić oooo:(:(

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem. druga tura, szukanie czegoś, na co nas stać, familijne <od unii>? Jeszcze gdyby mała siedziała w domu do tej pory - to pół biedy, ale prawie 3 lata w żłobku, to aż prosi się o przedszkole. Ach, zobaczymy.

Do góry