Black_Opal
Fanka BB :)
Wychodze dzis do domu,wiec jesli corcia pozwoli zajrze pozniej
Super A możemy liczyć na zdjęcia Twoich kruszynek??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wychodze dzis do domu,wiec jesli corcia pozwoli zajrze pozniej
No właśnie czkawka jest inna - też pulsowanie -
A to pulsowanie jest jakby w środku pochwy, tuż na końcu... Dziwnie się o tym pisze hehehe
No było o tym jak ludzie nie chcą nam miejsc ustępować w ciązy i trzeba się prosić no ogólnie ŻENADA, to co nas spotyka na co dzień.........niestetyhej.... szkola rodzenia dzis zaliczona - fajnie dzis bylo dostalismy kupony na odebranie darmowych butelek i smoczka tommee timple )))) no i zrobilam zakupki kupilam sliczne truskawki i sie objadam mniam
a tak pytanko co bylo ciekawego w DD tvn ? bo rano bylam w szkole rodzenia i nie widzialam
cieszę się bardzo :-)Wychodze dzis do domu,wiec jesli corcia pozwoli zajrze pozniej
Dziewczyny, jestescie niemozliwe, za duzo piszecie;-)
Zanim zaczne Was nadrabiac chcialam sie tylko pochwlic, ze zaliczylam ostatnie usg , ktore oblicza wage urodzeniowa malenstwa.Victorek na dzien dzisiejszy wazy 2kg a przewidywana waga to 3400:-)Dodatkowo pan doktor przelaczyl na tryb 3d i poplakalam sie , malutki ma nosek po mamie i nawet bylo widac bujna czuprynke(szkoda tylko, ze nie wydrukowal mi tego zdjecia)
Aga_Natalia
trzymaj się cieplutko nasza dzielna sierpniowa mamusiu Z dziewczynkami na pewno będzie wszystko dobrze, są objęte fachową opieką, więc nie może być inaczej! Gorąco Cię tulam
Pajka[/B] ja proponuję Ci zadzwonić do tego sklepu i upewnić się czy aby mają ten adapter... Bo wiesz, producent może być przekonany, że go zapakował, a wcale tak mogło nie być
Biustonosza to ja nie kupuję. Nawet któraś z dziewczyn tu pisała, że ją taki denerwował i wolała zwykłych używać. Ja zobaczę po porodzie, bo aż takie niezbędne to to nie jest ;-)
:-)
No a ja Was kochane zapraszam na ciasto z truskawkami, które wygląda sobie tak:
Zobacz załącznik 256004Zobacz załącznik 256005
Pajka ja też kupiłam staniki alles - polecam ten model - ładnie formuje piersi
_____Biustonosz do KARMIENIA - ALLES Mama NEW 75 E (1045806051) - Aukcje internetowe Allegro
Zobacz załącznik 256029Zobacz załącznik 256028Zobacz załącznik 256027
Takie moje małe zakupki: termoopakowanie, nie ze styropianu, podgrzewacz, zestaw skarpet za cąłe 1 zeta hi hi no i torba z Biedrony
PS nie patrzcie na meble z tyłu, bo mój M wczoraj wszystko opróżniał, bo on jak ma robote to już robi z tydzień wcześniej wszystko i wczoraj była wyprowadzka z szafek
Dzień doberek,
właśnie wróciliśmy do domku :-)
Jesteśmy już po USG i wizycie u endokrynologa :-)
U endo, standardowo, wyniki ok, eythyrox dalej i koniec wizyty ;-)
Jeżeli chodzi o USG, to wszystko super :-)
Wszystkie pomiary na 33 tygodnie (HC, FL, OCF) i 34 tygodnie (BPD, AC)
Mały waży już prawie 2,5 kg :-) (2430 g) :-)
Położenie podłużne główkowe, postawa I
Łożysko położone w dnie, II st. dojrzałości, prawidłowa ilość płynu owodniowego
Jestem super zadowolona i przeszczęśliwa.
Niestety fotki standardowo nie dostałam :-( Ale ważne, że jest wszystko ok
Tydzień temu miałam usg w szpitalu robione jak leżałam i już wiem (co podejrzewałam), że lekarz zrobił je na odpierdziel się
U niego wychodziły jakieś dziwne pomiary, martwiłam się o FL, że ponad 2 tygodnie mniejsze, a tu lekarka bardzo dokładnie wszystko mierzyła i pokazywała co i jak i wszystko jest w porządku
Dziękuje dziewczyny za trzymane kciuki :-)
Aaaa, zapomniałam powiedzieć, że Szymonek jest nadal Szymonkiem (nic mu nie zanikło, więc już chyba na 100% ) :-)
Teraz biorę się za szykowanie obiadu, bo zrobiłam przed wyjściem, ale trzeba podgrzać No i czas dalej za szykowanie się do ślubu
Miłego dzionka życzę :-)
Dziewczyny, jestescie niemozliwe, za duzo piszecie;-)
Bombusia fajne zakupki no i znowu zrobiłaś mi smaka na truskaweczki ... no i co... no i muszę się ubierać i wychodzić z domu, a nie wiem czy mi się chce brrr
Ehtele wow, jestem pod wrażeniem, ciasto wygląda super a smakuje pewnie jeszcze lepiej
Aga_Natalia dobrze, że już wychodzisz, czekamy na relację)
Martuśka powodzenia na usg) mnie tez szaczął twardnieć brzuszek, to chyba skurcze bh
powiem Wam, że znowu mam strasznego lenia.... okropnego... okropnistego... nic mi się nie chce robić, czeka zmywanie, czeka prasowanie, czekają inne sprawy domowe ... a ja nic.... bo mi się nie chce strasznie... dawno nie miałam takiego lenia:/