reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ola pociesze Cie nie jestes sama :tak: ja bym dzisiaj cały dzień spała. Ta pogoda tak na mnie działa, ze lepiej zebyn niogdzie nie wychodziła bo nieszczescie bedzie :sorry2: muszę ogarnąć chałupę bo męża wraca za niedługo z pracy i jak zobaczy pobojowisko w kuchni to mu sie odechce wszystkiego :-p

Może jutro wybiore sie z siostrą na zakupy:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ehtele na pewno pycha!!!!!!!!! zdjęcie jak z ksiażki kucharskiej:-D
Bombusia starałam się, żeby tam się nam chciało pisać:-)
Aga_Natalia super że idziesz do domku, wszystkiego dobrego.. czekamy zawsze na wieści:tak:
Kiniusia jakie dokładne wieści z wizyty, tylko się cieszyć...!!! gratuluję tak świetnych wiadomości:-) trzymaj się w tym tygodniu.. mam nadzieję, że wszystko Wam się uda tak jak planujecie;-)

zastanawiam się nad ta torba jednak... bo ja mam albo duuuże, albo starawe małe...
jak będziemy jechac na szkołę rodzenia to wstapię, jak będą jeszcze to znaczy, że była mi pisana...:-D

gdzie jest nasza polianna???

pogodziliśmy się, to znaczy przyszedł, przytulił i przeprosił... :sorry2: i poszedł po zakupki, i zaraz robię obiad...

Witam!
Jestem dziś w świetnym humorze-Basia dostała się do przedszkola 1 wyboru-jutro idziemy podpisać umowę:-):-):-)
Poza tym byłam znowu w pracy-wystawiałam oceny, przepytywałam, wybierałyśmy z koleżanką podręczniki na przyszły rok... Czyli jestem na L4, ale do momentu, kiedy nie skończy się to wariactwo z ocenami muszę tam być chociaż na godzinkę:blink:
Na obiadek robimy dziś naleśniki z truskawkami-jak ktoś ma ochotę to zapraszam:-p
Pogoda-marna-padało całą noc i rano, ale teraz już przestało:tak: Przyznam się Wam, że w ciąży wolę jednak chłodniejsze dni i wcale mi to nie przeszkadza:tak:
Macie rację z tym ustępowaniem miejsca:no: Dzisiaj w Biedronie kolejka długa, ja w ciąży i z dzieckiem i tylko jedna pani ok 50-tki spytała dlaczego nie idę na początek kolejki, no to jej powiedziałam, że nikt nie zauważa, że ja w ciąży-a ona zaczęła komentować, że te stare babki to pewnie nie pamiętają, jak same były w ciąży i to wstyd-jedną osobę przynajmniej miałam za sobą:tak:
Aga_Natalia-trzymam kciuki za Twoje córeczki:happy2:
Ciamajdka-te nasze ciążowe hormony... Tylko nasi faceci powinni to zrozumieć-nie martw się-nie tylko Twój T. się tak zachowuje (jeżeli Cię to pocieszy):sorry2:
Martuska-każda kobieta inaczej odczuwa skurcze-jedne prawie w ogóle, a inne boli jak "diabli"-może będziesz w tej pierwszej grupie;-)
SARKA-trzymam kciuki za USG:tak:
Bogusia-za Twoją wizytę tez trzymam kciuki:tak:
Ehtele-ja też kupiłam torbę-pomarańczowo-czarną-jestem zadowolona-za 20 zł;-) Co do skurczów to brzuch twardnieje i może to być ból w dole brzucha:blink: Ale smakowicie wygląda to Twoje ciasto:-p
Pajkaa-ja też dzisiaj wstawałam często do toalety-także łączę się w bólu;-)
Ola-ja tak właśnie zrobię-wezmę najpotrzebniejsze rzeczy ze sobą, a resztę dowiezie M:tak: Ostatnio mnie opieprzyły za taką dużą torbę:sorry:
Riba-straszne to co piszesz-mój M by chyba nie wytrzymał:no::wściekła/y:
Kolumnea-dasz radę-wszystkie damy:tak: Pewnie-będą chwile zwątpienia już nawet wtedy jak maluszki będą na świecie, ale zobaczysz, że ze wszystkim sobie poradzisz-masz M, rodzinę:happy2:
Martitka-cieszę się, ze z małym wszystko w porządku:tak:
Kiniusia-gratuluję udanej wizyty:-)

Czesc dziewczyny!
Super pogoda ahh w koncu ochlodzenie!
Kiniusia suuuper ze juz wiesz na 100% ze chlopiec i ze wszystko prawidlowo przebiega :-) Ja swojego usg tez sie nie moge doczekac juz..

ehtele takiego smaka mi narobilas ze musialam tez zrobic ciasto ehehe i wlasnie sie piecze:D:-) niedobra Ty :-D

A tak to pozdrawiam wszystkie brzuchatki kochane!

kasiu, to ze nie czuje bolu przy skurczach B-H, co jest normalne i tak powinno byc, ze one nie bolą, nie znaczy ze porodowe nie beda bolec jak diabli niestety :/
okaze sie juz calkiem niedlugo ;-)

Witam dziewczyneczki;-)
Weszłam na forum i sie przeraziłam tyyyylllleeee stron do nadrobienia a nie było mnie tylko przez weekend:( wiec napisze tylko co u mnie i potem sobie was poczytam.

A wiec w piatek miałam wizytke kontrolną po szpitalu i tak jak podejzewaam skurcze dalej mam:-( ech.... szyjka ok 3cm długości miekka:-( ale lekarz stwierdził ze od razu mnie do szpitala kładł nie bedzie bo zagrożenia nie ma i mam brac nospe forte 2xdz cordafen 3xdz plus dodatkowa dawka gdy skurcze sie nasilaja.... jak nie przejdzie to na izbe.... dzis trzeci dzien a poprawy brak:( wiec jutro ide do szpitala nie ma co czekać:no: dzis troche wiecej pochodziłam bo musiałam zrobić badanie obciążenia glukozą bo jeszcze nie robiłam. Nie było strasznie, w zasadzie to bez problemu wypiłam ta glukoze i sobie siedziałam i czekałam na pobrania. Jutro narzeczony odbierze wyniki, alez jestem ciekawa.

I w zasadzie tyle u mnie... leze całymi dniami.... I robie zakupki dla malenstwa:tak: zostały mi juz do kupienia kosmetyki (chusteeczki, pampersy, mydełko, oliwka i kremik), termometr do ciała, wózek, łożeczko +materac, przewijak, ochronka na szczebelki i biustonosze do karmienia a tak reszte rzeczy mam:-D choc i tak jeszcze sporo zostało. Mama ma mi poszyc poszewki na pościel i uprac i poprasowac ubranka:-D a co niech sie na cos przyda skoro ja nic nie mogę robić.... hhiiihhhiiii zartuje oczywiscie ale sama sie zaoferowała wiec trzeba kozystać;-)

To ja zmykam was poczytać:tak:

reklama
Witam dziewczyneczki;-)
Weszłam na forum i sie przeraziłam tyyyylllleeee stron do nadrobienia a nie było mnie tylko przez weekend:( wiec napisze tylko co u mnie i potem sobie was poczytam.

A wiec w piatek miałam wizytke kontrolną po szpitalu i tak jak podejzewaam skurcze dalej mam:-( ech.... szyjka ok 3cm długości miekka:-( ale lekarz stwierdził ze od razu mnie do szpitala kładł nie bedzie bo zagrożenia nie ma i mam brac nospe forte 2xdz cordafen 3xdz plus dodatkowa dawka gdy skurcze sie nasilaja.... jak nie przejdzie to na izbe.... dzis trzeci dzien a poprawy brak:( wiec jutro ide do szpitala nie ma co czekać:no: dzis troche wiecej pochodziłam bo musiałam zrobić badanie obciążenia glukozą bo jeszcze nie robiłam. Nie było strasznie, w zasadzie to bez problemu wypiłam ta glukoze i sobie siedziałam i czekałam na pobrania. Jutro narzeczony odbierze wyniki, alez jestem ciekawa.

I w zasadzie tyle u mnie... leze całymi dniami.... I robie zakupki dla malenstwa:tak: zostały mi juz do kupienia kosmetyki (chusteeczki, pampersy, mydełko, oliwka i kremik), termometr do ciała, wózek, łożeczko +materac, przewijak, ochronka na szczebelki i biustonosze do karmienia a tak reszte rzeczy mam:-D choc i tak jeszcze sporo zostało. Mama ma mi poszyc poszewki na pościel i uprac i poprasowac ubranka:-D a co niech sie na cos przyda skoro ja nic nie mogę robić.... hhiiihhhiiii zartuje oczywiscie ale sama sie zaoferowała wiec trzeba kozystać;-)

To ja zmykam was poczytać:tak:

to daj koniecznie nam znac co i jak trzymam kciuki pewnie dostaniesz kroplówki na wyciszenie tak jak ja:)

Do góry