2h sobie pospalam, a tu co 6 stron
chyle czola dziewczynki
navijka - ja przed ciaza mialam mega male piersi
teraz mam rozmiar C i mysle, ze nie urosna juz. kupujac te C juz kupilam od razu takie do karmienia i mysle, ze w tych bede chodzic. jesli cos to wysle M, kupowalam w H&M Mama, wiec mi kupi wieksze. co do podkladow pod przesieradlo, ja kupilam specjalne nie przemakalne i przepuszczajace powietrze. ceratkowate ponoc nie sa dobre, bo materac wtedy nie oddycha. a braciszka masz superasnego. :-):-):-) ja mam tylko przyrodnie rodzenstwo, 10 lat mlodszy brat i 20 lat mlodsza siostra, ale ... to juz zupelnie inna historia.
Pajka - nie ma to jak popoludniowa drzemka.
szczegolnie z kims mieciutkim obok - mam na mysli mojego psiaka
Martitka - gratuluje udanej wizyty
ciesze sie, ze wszystko w porzadku:-)
Ciamajdka - fajnie, ze mialas udane spotkanie z brackim:-) wiele osob mowi, ze z rodzina to najlepiej na zdjeciu i to tylko w srodku, bo po boku moga cie wyciac
ale ja uwazam, ze rodzina to jednak rodzina i koncem koncow zawsze (przynajmniej ja i moj M) na nasze mozemy liczyc. natomiast przykro mi z powodu relacji z T. jego tekst z matka...
najgorsze co moze byc dla nas, jak facet powie cos w stylu, "a moja mama..." - to se idz do niej!!!!!!!!!!!!
ale doczytalam juz, ze przeprosil, ciesze sie. to wlasciwie jedyna opcja teraz dla nich. nie wnikac w nasze zachowanie, po prostu przepraszac
Aga_Natalia - super, ze juz wychodzisz
a jak Twoje malenstwa??
Black_Opal - kurcze, wszystkie torby kupujecie:-) mam ochote zadzwonic do muski i powiedziec - lec do biedronki kup mi torbe - a przeciez mam ich troche. chyba jestem stuprocentowym dzieckiem komuny
rzucili cos na sklep, nie wazne czy sie przyda, trzeba leciec i kupic:-):-):-)
Bombusia - ja tez dzisiaj wcinam wczorajsze ryneczkowe zakupy. czeresnie, malinki, arbuz i truskawki. czuje sie jak na diecie owocowej :-) mam tylko nadzieje, ze znowu nie skonczy sie jakas wysypka.
Ethele - no naprawde, zdjecie jak z gazety
ale by sie zjadlo mmm
kassia181 - ja tez uwielbiam dostawac gratisy
probki itp.
Martuska - uwielbiam tortellini z pesto, powodzenia na jutrzejszym usg:-)
Bombusia - swietne zakupy
mi jeszcze tyle brakuje
Kiniusia - super, ze wizyta taka udana:-)
Ola_ - ja sredno 2-3 dni w tygodniu mam mega leniai caly dzien leze
, a potem znowu przychodzi dzien, ze latam jak... i podryguje moim M
Bombusia - wlasnie, nie ma to jak lezenie u muski
och jak zazdroszcze tym, ktore tak blisko domu sa. ale na bank mialabym z 5 kg wiecej gdybym cala ciaze z moja byla
kasia2506 - gratuluje dostania sie do przedszkola, wiem jakie to ciezkie. no to pierwsza rekrutacja za Wami :-)
wyprosilam mojego M i dzisiaj po pracy pojedzie do reala kupic mi proszek. juz tez chce prac tak jak Wy
a czy moglybyscie polecic mi jakis dobry pas poporodowy?