reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bombusiu to jeszcze te pampersy sa w promocji?? kurde nie widziałam ich juz u nas :( bo ja kupiłam tez tą pake, ale zastanawiałam sie czy nie kupic jeszcze tak na zaś :p

Pajeczko no ja pojechałam, bo Ty o nich pisałaś, u nas to są całe regały tych pieluch i różne rozmiary w tej cenie, ale kurcze mamy do siebie spooory kawałek, abyś mogła podjechać :(:(buuuu

reklama
Pajeczko no ja pojechałam, bo Ty o nich pisałaś, u nas to są całe regały tych pieluch i różne rozmiary w tej cenie, ale kurcze mamy do siebie spooory kawałek, abyś mogła podjechać :(:(buuuu

ja na szczescie zakupiłam mam 120 pieluch :) :p ale pewnie jak bedzie okazja to jeszcze kupie:)
mąż poszedł z kolegami na piwko :p jestem samiutka:)
kurtka dziewczyny 19 czerwca ide na imprezke:) i 3 lipca. Masakra:p nie wiem jak dam rade:)

Pajka mam cały sierpień imprez, dwa wesela, jedno panieńskie, kilkudniowy wyjazd do znajomych i tez nie wiem czy dam radę:/

Cześć, Dziewczyny :-) Wróciłam właśnie z grilla nad jeziorkiem :-) Było super, ale ten skwar na dworze troszkę mnie dobijał... :dry: Ale nareszcie dzień na świeżym powietrzu - po tygodniu w czterech ścianach :-)

Bombusiu - gratuluję udanych zakupów :-)

Pajka, super, że jesteś zadowolona z wizyty :-) Niech Sebuś jeszcze siedzi w brzuszku i rośnie :-) fajnie, że macie juz wózeczek :-) To z zakupów chyba już macie wszystko? :-)

Milusia - mężuś pierwsza klasa. Zdał na medal :-) Gratulacje :-)

Gorzka_Słodka_Czekolada - ale masz popuchnięte nóżki... ojoj..., ja też słyszałam o piciu dużej ilości wody i zakazie solenia...

Ciamajdko - ale mi zrobiłaś smaka na gołąbki...

Jutro jedziemy do moich Rodziców w odwiedziny :-) Może się znowu na grilla załapiemy :-D

Miłego wieczorka Wam życzę :-) :*

ja na szczescie zakupiłam mam 120 pieluch :) :p ale pewnie jak bedzie okazja to jeszcze kupie:)
mąż poszedł z kolegami na piwko :p jestem samiutka:)
kurtka dziewczyny 19 czerwca ide na imprezke:) i 3 lipca. Masakra:p nie wiem jak dam rade:)

Pajka 120 pieluch????:szok::szok: łoj to ja mam tylko te 94 szt. z dziś,a jeszcze musze kupić tetrówki i flanelki ze 2 bo nie mam nic na razie:):no:
Ale co to za imprezki??? tzn. w mieszakniu?? bo jak tak to sobie posiedzisz i już:-)

Pajka mam cały sierpień imprez, dwa wesela, jedno panieńskie, kilkudniowy wyjazd do znajomych i tez nie wiem czy dam radę:/

ło matko współczuje my zrezygnowalismy juz z wesela na 21 sierpnia :(

Cześć, Dziewczyny :-) Wróciłam właśnie z grilla nad jeziorkiem :-) Było super, ale ten skwar na dworze troszkę mnie dobijał... :dry: Ale nareszcie dzień na świeżym powietrzu - po tygodniu w czterech ścianach :-)
Pajka, super, że jesteś zadowolona z wizyty :-) Niech Sebuś jeszcze siedzi w brzuszku i rośnie :-) fajnie, że macie juz wózeczek :-) To z zakupów chyba już macie wszystko? :-)

Miłego wieczorka Wam życzę :-) :*

no w sumie brakuje nam roleta do pokoju Sebka i lampa na sufit i mamy wszystko:) na szczęście:)

Pajka 120 pieluch????:szok::szok: łoj to ja mam tylko te 94 szt. z dziś,a jeszcze musze kupić tetrówki i flanelki ze 2 bo nie mam nic na razie:):no:
Ale co to za imprezki??? tzn. w mieszakniu?? bo jak tak to sobie posiedzisz i już:-)

No bo zakupiłam dodatkowo małą paczkę do szpitala:) jak przeczytał moj mąż, ze dzidzia w pierwszych dobach moczy pieluchy 18 razy na dobe to sobie przelicz te 100 puieluch to nic:p

No jedna impreza jest w plenerze nad wodą mam nadzieje, ze edzie ladnie a druga to kumpel męża robi grilla i nas zaprosił na urodzinki

Ola bo na, którejś z tych imprez to nam urodzisz ha ha:):):):-D

Adrian powiedział do mnie tak: "mamuń wypiłas Karmi??? wiesz, ze 0,5% to dla maluszka dużo!!!!!!!!to jest alkohol!!!!:confused::eek:
Jejku ale mam teraz kaca moralnego noooo, że mi tak dziecko powiedziało, juz sie nie napije,!!!!:wściekła/y::no:

Bombusiu tego się właśnie obawiam...że na którymś z tych wesel urodzę:/ a są to wesele moich przyjaciółek i nie za bardzo mogę odmówić, do tego wiadomo - jest to spory koszt, a przed narodzinami dzidziulka już jest sporo kosztów.... no ale cóz zrobić

a ja pokłóciłam się właśnie z mężem i jest beznadziejnie....to życie czasem jest bez sensu...

Bombusiu tego się właśnie obawiam...że na którymś z tych wesel urodzę:/ a są to wesele moich przyjaciółek i nie za bardzo mogę odmówić, do tego wiadomo - jest to spory koszt, a przed narodzinami dzidziulka już jest sporo kosztów.... no ale cóz zrobić

a ja pokłóciłam się właśnie z mężem i jest beznadziejnie....to życie czasem jest bez sensu...

Olu nie martw sie ja miała tez wojne samochodową z mężem bo wypisali mi źle L4 i trzeba było sie wracac :(

reklama
ehh straciłam ochotę na cokolwiek... idę spać kobiety,...cóż mi pozostaje jak nie wycie do poduszki... a mąż szczęsliwy mecz ogląda... faceci to mają w sobie 0% wyczucia sytuacji...

dobranoc

Do góry