reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Bombusiu to jeszcze te pampersy sa w promocji?? kurde nie widziałam ich juz u nas :( bo ja kupiłam tez tą pake, ale zastanawiałam sie czy nie kupic jeszcze tak na zaś :p

Pajeczko no ja pojechałam, bo Ty o nich pisałaś, u nas to są całe regały tych pieluch i różne rozmiary w tej cenie, ale kurcze mamy do siebie spooory kawałek, abyś mogła podjechać :(:(buuuu

reklama
Pajeczko no ja pojechałam, bo Ty o nich pisałaś, u nas to są całe regały tych pieluch i różne rozmiary w tej cenie, ale kurcze mamy do siebie spooory kawałek, abyś mogła podjechać :(:(buuuu

ja na szczescie zakupiłam mam 120 pieluch :) :p ale pewnie jak bedzie okazja to jeszcze kupie:)
mąż poszedł z kolegami na piwko :p jestem samiutka:)
kurtka dziewczyny 19 czerwca ide na imprezke:) i 3 lipca. Masakra:p nie wiem jak dam rade:)

Pajka mam cały sierpień imprez, dwa wesela, jedno panieńskie, kilkudniowy wyjazd do znajomych i tez nie wiem czy dam radę:/

Cześć, Dziewczyny :-) Wróciłam właśnie z grilla nad jeziorkiem :-) Było super, ale ten skwar na dworze troszkę mnie dobijał... :dry: Ale nareszcie dzień na świeżym powietrzu - po tygodniu w czterech ścianach :-)

Bombusiu - gratuluję udanych zakupów :-)

Pajka, super, że jesteś zadowolona z wizyty :-) Niech Sebuś jeszcze siedzi w brzuszku i rośnie :-) fajnie, że macie juz wózeczek :-) To z zakupów chyba już macie wszystko? :-)

Milusia - mężuś pierwsza klasa. Zdał na medal :-) Gratulacje :-)

Gorzka_Słodka_Czekolada - ale masz popuchnięte nóżki... ojoj..., ja też słyszałam o piciu dużej ilości wody i zakazie solenia...

Ciamajdko - ale mi zrobiłaś smaka na gołąbki...

Jutro jedziemy do moich Rodziców w odwiedziny :-) Może się znowu na grilla załapiemy :-D

Miłego wieczorka Wam życzę :-) :*

ja na szczescie zakupiłam mam 120 pieluch :) :p ale pewnie jak bedzie okazja to jeszcze kupie:)
mąż poszedł z kolegami na piwko :p jestem samiutka:)
kurtka dziewczyny 19 czerwca ide na imprezke:) i 3 lipca. Masakra:p nie wiem jak dam rade:)

Pajka 120 pieluch????:szok::szok: łoj to ja mam tylko te 94 szt. z dziś,a jeszcze musze kupić tetrówki i flanelki ze 2 bo nie mam nic na razie:):no:
Ale co to za imprezki??? tzn. w mieszakniu?? bo jak tak to sobie posiedzisz i już:-)

Pajka mam cały sierpień imprez, dwa wesela, jedno panieńskie, kilkudniowy wyjazd do znajomych i tez nie wiem czy dam radę:/

ło matko współczuje my zrezygnowalismy juz z wesela na 21 sierpnia :(

Cześć, Dziewczyny :-) Wróciłam właśnie z grilla nad jeziorkiem :-) Było super, ale ten skwar na dworze troszkę mnie dobijał... :dry: Ale nareszcie dzień na świeżym powietrzu - po tygodniu w czterech ścianach :-)
Pajka, super, że jesteś zadowolona z wizyty :-) Niech Sebuś jeszcze siedzi w brzuszku i rośnie :-) fajnie, że macie juz wózeczek :-) To z zakupów chyba już macie wszystko? :-)

Miłego wieczorka Wam życzę :-) :*

no w sumie brakuje nam roleta do pokoju Sebka i lampa na sufit i mamy wszystko:) na szczęście:)

Pajka 120 pieluch????:szok::szok: łoj to ja mam tylko te 94 szt. z dziś,a jeszcze musze kupić tetrówki i flanelki ze 2 bo nie mam nic na razie:):no:
Ale co to za imprezki??? tzn. w mieszakniu?? bo jak tak to sobie posiedzisz i już:-)

No bo zakupiłam dodatkowo małą paczkę do szpitala:) jak przeczytał moj mąż, ze dzidzia w pierwszych dobach moczy pieluchy 18 razy na dobe to sobie przelicz te 100 puieluch to nic:p

No jedna impreza jest w plenerze nad wodą mam nadzieje, ze edzie ladnie a druga to kumpel męża robi grilla i nas zaprosił na urodzinki

Ola bo na, którejś z tych imprez to nam urodzisz ha ha:):):):-D

Adrian powiedział do mnie tak: "mamuń wypiłas Karmi??? wiesz, ze 0,5% to dla maluszka dużo!!!!!!!!to jest alkohol!!!!:confused::eek:
Jejku ale mam teraz kaca moralnego noooo, że mi tak dziecko powiedziało, juz sie nie napije,!!!!:wściekła/y::no:

Bombusiu tego się właśnie obawiam...że na którymś z tych wesel urodzę:/ a są to wesele moich przyjaciółek i nie za bardzo mogę odmówić, do tego wiadomo - jest to spory koszt, a przed narodzinami dzidziulka już jest sporo kosztów.... no ale cóz zrobić

a ja pokłóciłam się właśnie z mężem i jest beznadziejnie....to życie czasem jest bez sensu...

Bombusiu tego się właśnie obawiam...że na którymś z tych wesel urodzę:/ a są to wesele moich przyjaciółek i nie za bardzo mogę odmówić, do tego wiadomo - jest to spory koszt, a przed narodzinami dzidziulka już jest sporo kosztów.... no ale cóz zrobić

a ja pokłóciłam się właśnie z mężem i jest beznadziejnie....to życie czasem jest bez sensu...

Olu nie martw sie ja miała tez wojne samochodową z mężem bo wypisali mi źle L4 i trzeba było sie wracac :(

reklama
ehh straciłam ochotę na cokolwiek... idę spać kobiety,...cóż mi pozostaje jak nie wycie do poduszki... a mąż szczęsliwy mecz ogląda... faceci to mają w sobie 0% wyczucia sytuacji...

dobranoc

Do góry