Ciamajdko mam nadzieję, że sytuacja opanowana z zalaniem...
Ehtele super, ze założyłaś wątek, na pewno wiele razy będziemy z niego korzystać..I jak tam gotowanie na parze? Na pewno smaczne
Ja rożka nie biorę bo połoźna mówi, że bardzo często własne rzeczy zabierane do szpitala giną...
Polianko, z tego, co czytam to prawdziwy mol książkowy z Ciebie, ja uwielbiam kryminały medyczne, jak usiądę to potrafię w ciągu dnia pochłonąć książeczkę
Dobrze, że wygarnęłaś mężowi
Pajeczko, ale nową Chylinską czy stara Chylińską
lubi Twoje słoneczko
Gratuluje wizytki
a ile wazy maluszek?
MArulko no tak wczoraj i przedwczoraj to takie ryczonko było
A ogrodu i tak Ci zazdroszczę, można wyjść i w cieniu wietrzyć schaby
Bombusiu skoro miałaś robione USG genetyczne i połówkowe to chyba wsio w porząsiu.. i ja nie tracilabym juz pieniazkow...Gratuluję udanej wizyty
maluszek rośnie prawidłowo
nie martw się jeszcze zdąży zmienić pozycję, najczęściej dzieci szykują się pod koniec 34 tc. Co do kasiorki
to wazne, ze jest, a nie wazne w jakim tempie znika
Darek jest raczej typem, ktory stosuje system ZZZ jezeli chodzi o naukę. Co do Adiego to juz wiele razy pisalam, ze skarb masz w domciu, nie dosc, ze sie dobrze uczy to jeszcze mamie pomoze - marzenie
Lea28 naprawdę przykro mi, że tak źle się czujesz, nie dość, że objawy fizyczne to jeszcze psycha. Mam nadzieję, że będzie lepiej, trzymaj się kobietko...
Kassia181 oj to widzę, że pomalutku torba do szpitala jest szykowana, ja też się muszę za to kiedyś wziąć. Co do puchnięcia to chyba każda z nas to przechodzi nie dość, że ciąża, to jeszcze upał
Mam nadzieję, że biszkopcik pyyycha
Natko no niestety my jesteśmy chyba gorsze w tych "męskich zakupach"
Navijko tak jest liście kapusty zawierają składniki, ktore zmniejszają obrzęk
Kolumnea, a do kiedy zamierzasz slonce pracować?
Olu tak to jest z samochodami, niestety silniki w taki upal nie dają rady, a i opony też trzeba mieć dobre, bo te dziady potrafią strzelić od gorąca
Saudades ja też w jakiś chłodny lipcowy dzień zrobię wszystko
Ciamajdko rewelacyjnie to załatwiłaś na poczcie, wiesz ludzie teraz są tacy niemili, naprawdę rzadko się zdarza, że jestem pozytywnie zaskoczona...Co do rozstępow, to każda z nas ma jakies ukryte
jedna na brzuszku inna na pupie, choćby malenkie, ale ma
nie martw sie - zjasnieją
Agas-78 mam nadzieje, ze lepiej się będziesz czula, pamietasz jak pisalas ze marzysz, aby byl juz 35 tc - to juz naprawde niebawem
Bogusia007 udanego wypadu
GSC ogólnie ja polecam wiatraczek, te klimatyzatory są drogie i nie dają jakiegoś super efektu.
Faktycznie bardzo Ci spuchła stópka, mnie puchna inaczej, bardziej mi żyly wszystkie wychodza
Urszulko wody nigdy nie powinno się ograniczac, wazne jest aby kupowac wode o obnizonej zawartosci sodu!!! to naprawde wazne
Wuzelku gratuluję CI wizytki, dobrze, ze z wami wszystko w porzadeczku
GSC ja czasem tak mam, ale tego bólu nie lekceważę, staram się położyć i na maksa wyluzować, nie biorę nospy
Martitka nareszcie sobie słońce wypoczniesz
Aga miała cesarkę ze względu na gestozę
MAdziujka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, jejciu jakie to cudowne...
Co do puchniecia, to dziewczynki jezeli w ciagu dnia wam puchna stopy i dlonie to jest nic niepokojacego, moze to wygladac okropnie, ale nic się nie dzieje. Trzeba jednak obserwować ciało z rana i jeżeli są opuchnięcia - zwłaszcza twarzy to trzeba niezwlocznie się zgłosić do lekarza. Ja ostatnio po moich płaczach miałam tak opuchniętą buzię z rana, że nie wiedzialam czy buzia jest opuchnięta czy to po płaczu
Ide sie wezmę teraz za łazienkę
buziaki miłego dnia