Hello!!!!!!!!
Martitko mam nadzieję, ze Twój Viktorek też zrobi fikołka choćby w ostatniej chwili
I już masz macierzyński???? to do kiedy go będziesz otrzymywała???:-)
Polianno no w sklepie zachowałaś się niewybaczalnie, bierz przykład z naszych dziewczynek z poczty, ;-)stałaś w kolejce???ja bym im dała nieazuważyć mojego brzucha, wstrętne mohery!!!! A alergii wspułczuję, nie wiem co to jest.
Ciamajdko to, aż tyle mamy trójpaczków????
łoj nie wiedziałam??? coś chyba nie tak??? TRÓJPAKI DO ODPOWIEDZI SIE ZGŁOSIĆ PROSZĘ!!!!
Madziujka gratuluję rocznicy i te kwiaty WOW suuuper
Czekoladka ja bym poszła od lekarza z tym puchnięciem, moze powinnaś powtórzyć badania???? Nogi w nocy trzymasz wyzej do spania????
navijka pewnie, ze poszukaj kontaktu, zawsze warto spróbować
pajeczko gratuluję udanej wizyty, dobrze, ze mały nie spieszy sie do wyjścia
Moje chłopaki wysprzątali całe mieszkanie, zakupy na weekend też zrobili
ja dziś ugotowałam pulpety w sosie pomidor. i do tego mizeria, bo mi sie chce
Strasznie najadałam się arbuza i truskawek i leżę na kanapie przy wentylatorze i zdycham, ale takie to było dobre
, M chce iśc na lody, ale ja już nie mam miejsca na te pyszności
Nakupiłam dziś w aptece dzidzi róznych kosmetyków, sudokrem, bepanthen, linomag itp. i sobie podkłady na łózko, tatmtum rosa i takie różne pierdoły i zapłaciłam 120 zł
no cóż nikt nie mówił, ze będzie lekko i tanio
,a po południu jeszcze mam plana, aby do Reala skoczyć moze po pampersy i inne artykuły niemowlęce
.
Nie mówiąc, ze Adrian już wyciągnął ode mnie na nowe sandały i fryzjera więc tylko patrzę na konto co się dzieje no
Miłego dnia Brzuchatki, podobno od jutro po trochu idzie ochłodzenie...oby.