reklama
Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Jejku dziewczyny to puchniecie nie przechodzi boje sie ze moze to cos powazniejszego?
Pokaze wam moja stope to sie przerazicie...
Jestem szczupła osoba a mam stopy i Łydki jak u slonia :-(
Na dodatek palce u rak tez mi zaczynaja puchnac zdjelam pierscionek zareczynowy bo pozniej moze go nie zdejme juz :-(
Pokaze wam moja stope to sie przerazicie...
Jestem szczupła osoba a mam stopy i Łydki jak u slonia :-(
Na dodatek palce u rak tez mi zaczynaja puchnac zdjelam pierscionek zareczynowy bo pozniej moze go nie zdejme juz :-(
Ostatnia edycja:
Lea28
Fanka BB :)
jeju Czekoladko no puchniecie pod koniec ciazy to podobno norma ale zeby az tak ja narazie wogole nie puchne. no nie wiem co ci poradzic moze miska z zimna woda, na pewno musisz pic duzo plynow.
Gorzka_Słodka_Czekolada
Ja jestem załamana płacze teraz masakra patrze na swoje stopy nogi i płaczze !
Przeciez to jest straszne !
Przeciez to jest straszne !
Lea28
Fanka BB :)
Ja jestem załamana płacze teraz masakra patrze na swoje stopy nogi i płaczze !
Przeciez to jest straszne ![/QUOT
E no nie plakunkaj!!! bo na dooopda dostaniesz no!!!!! Wez no miske z woda chlodna i mocz te stopki ile wlezie!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze siedzenie z girkami wyzej ulozonymi pomaga.
7
73318
Gość
SGC mnie lekarka powiedziała że na puchnięcie nóg mam ograniczać picie wody do minimum czyli pić tylko jak mam wielkie pragnienie, tak samo herbata czy inne napoje, no i oczywiście ograniczyć sól.
A jeśli chodzi o wstrętne baby w kasach to nie dotyczy tylko tych starszych, ja ostatnio w laboratorium czekam bez kolejki a przede mna taka młoda siksa wbiła się i załatwia swoje sprawy
A jeśli chodzi o wstrętne baby w kasach to nie dotyczy tylko tych starszych, ja ostatnio w laboratorium czekam bez kolejki a przede mna taka młoda siksa wbiła się i załatwia swoje sprawy
N
navijka
Gość
GSC - u mnie takie nozki po ciezkim dniu to normalka)) generalnie jak nie przechodzi po odpoczynku nocnym - con.8 godzin - obejmuje rece i twarz to pisza zeby sie skonsultowac z lek. bo moze byc bialko w moczu itp i poczatek zatrucia ciazowego.
Nie chce niepotrzebnie straszyc. Mysle ze wiekszosc z nas jak jest goraco to ma takie kopytka, takie uroki letniego dwupaku (lub wielopaku). Czasem rzeczywiscie moczenie i tzrymanie nog w gorze niewiele pomaga...grrr Mi zalecili spacery (!) i duzo ruchu w obrebie kostki, unikanie dlugiego stania dlugiego siedzenia chodzenia - czeste zmiany pozycji...
A ja teraz prosze o PORADE: Jak bylam na ostatniej wizycie to sie polozne smialy ze jest tez druga Polka, zapamietaly tylko dlatego ze ona tez Agnieszka a im ciezko imie wymowic. No i tak mozdze czy nie byloby przegieciem poprosic o jej nr tel. albo swoj zostawic jak bedzie chciala to zadzwoni - nie ma tu wielu Polakow, a moje portugalskie kumpele rozpakowaly sie w kwietniu i w maju - ostalam sie sama w krainie brzuchatych i oprocz Was to po Polsku ni ma z kim pogadac
A moze by tak konkursik na najpiekniejsze ciazowe kopytko? hehehe
PS. Kochana nie placz prosze!!! Jak puchnie ale w miare nie boli to taka jusz nasza uroda, u mnie nie boli a mniejszych kopytek WCALE nie mam.
Nie chce niepotrzebnie straszyc. Mysle ze wiekszosc z nas jak jest goraco to ma takie kopytka, takie uroki letniego dwupaku (lub wielopaku). Czasem rzeczywiscie moczenie i tzrymanie nog w gorze niewiele pomaga...grrr Mi zalecili spacery (!) i duzo ruchu w obrebie kostki, unikanie dlugiego stania dlugiego siedzenia chodzenia - czeste zmiany pozycji...
A ja teraz prosze o PORADE: Jak bylam na ostatniej wizycie to sie polozne smialy ze jest tez druga Polka, zapamietaly tylko dlatego ze ona tez Agnieszka a im ciezko imie wymowic. No i tak mozdze czy nie byloby przegieciem poprosic o jej nr tel. albo swoj zostawic jak bedzie chciala to zadzwoni - nie ma tu wielu Polakow, a moje portugalskie kumpele rozpakowaly sie w kwietniu i w maju - ostalam sie sama w krainie brzuchatych i oprocz Was to po Polsku ni ma z kim pogadac
A moze by tak konkursik na najpiekniejsze ciazowe kopytko? hehehe
PS. Kochana nie placz prosze!!! Jak puchnie ale w miare nie boli to taka jusz nasza uroda, u mnie nie boli a mniejszych kopytek WCALE nie mam.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gorzka_Słodka_Czekolada
Kochana wlasnie mam miske z woda zimna i mocze wczoraj tez prawie caly dzien moczyłam i nic :-(
Normalnie załamke mam
Wizyte mam dopiero 23czerwca...
Urszulka202 no moze masz racje bo ja ciagle pije .. bo taki upal ale ogranicze tez picie... dziękuje za rade
navijka- oj... jak bede teraz na wizycie u gina to mu powiem mam nadzieje ze mnie uspokoi bo ciagle rycze... zadzwoniłam do mojego T z płaczem to az chciał z pracy do mnie przyjechać zebym tylko nie płakała... ale powiedział zebym polezała i miała nogi w górze to moze pomoze
Normalnie załamke mam
GSC ojjjjjjjjjjjj....
no powiem Ci, że mi tak jeszcze nie spuchły... kiedy masz wizytę???
Wizyte mam dopiero 23czerwca...
Urszulka202 no moze masz racje bo ja ciagle pije .. bo taki upal ale ogranicze tez picie... dziękuje za rade
navijka- oj... jak bede teraz na wizycie u gina to mu powiem mam nadzieje ze mnie uspokoi bo ciagle rycze... zadzwoniłam do mojego T z płaczem to az chciał z pracy do mnie przyjechać zebym tylko nie płakała... ale powiedział zebym polezała i miała nogi w górze to moze pomoze
Ostatnia edycja:
reklama
Ciamajdka
Edusia'2010
GSC nie martw sie...
widzisz, dziewczyny tez puchna...
ja na razie troche mniej, albo nie widzę tego.. bardziej czuję, że mam paluchy jak bułki;P
T. mówi, że gdyby nie ciąża, to by mi nie uwierzył, że spuchłam, bo on to uważa za tłuszczyk..ehh;P
navijka oo! ja bym zostawiła swój numer telefonu i poprosiła o przekazanie i prośbę kontaktu
dobra, ja zmykam... zjem gołąbki, wywieszę pranie na balkon...
a później bym poszła posiedziec w chłodnej wodzie, ale niestety prawie nie mieszczę sie do wanny i wszystko mnie boli jak z niej sie próbuję wyczołgac.. naprawde któregoś dnia wyrwę kran ze ściany, bo za niego zawsze ciągnę...także zostaje micha z zimną woda..
do wieczorka być może
nie skrobcie za duzo)
widzisz, dziewczyny tez puchna...
ja na razie troche mniej, albo nie widzę tego.. bardziej czuję, że mam paluchy jak bułki;P
T. mówi, że gdyby nie ciąża, to by mi nie uwierzył, że spuchłam, bo on to uważa za tłuszczyk..ehh;P
navijka oo! ja bym zostawiła swój numer telefonu i poprosiła o przekazanie i prośbę kontaktu
dobra, ja zmykam... zjem gołąbki, wywieszę pranie na balkon...
a później bym poszła posiedziec w chłodnej wodzie, ale niestety prawie nie mieszczę sie do wanny i wszystko mnie boli jak z niej sie próbuję wyczołgac.. naprawde któregoś dnia wyrwę kran ze ściany, bo za niego zawsze ciągnę...także zostaje micha z zimną woda..
do wieczorka być może
nie skrobcie za duzo)
Ostatnia edycja: