reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

No i koniec z dzisiejszymi porzadkami i prasowaniem ogarnelam tylko troszke i brzuch mi stwardnial wiec nie robie juz nic.
Zrobilam sobie "hierbatki" ukroilam ciasta i leze brzuchem do gory;-) M do 18 w pracy wiec caly dzien sama :frown:
Cosya witaj !

Ciamajdko kochanie niestety nie jestem trojpaczkiem ino "jedno bobo w brzuchu" ( a bardzo bym chciala miec dwa) ;-) kurcze wy tu o tych rozstepach ( ktore pewnie tez mnie dopadna) a ja mam inny problem masakraczny cellulit przed ciaza tez mialam ale nie tak widoczny jak teraz krotkich "gaci" w upal nie ubiore bo na widok moich nog mozna naprawde sie delikatnie mowiac "zniesmaczyc" wyglada okropnie, wlasnie przed wczoraj bylismy z M na zakupach bom musiala se "cyckowe wygody" zakupic nowe bo juz micha D sie zrobila i przy okazji jakies spodnie chcialam do biegania i w przymierzalni to sie poryczalam wiadomo lustra z kazdej strony do tego swiatlo matko jak to wyglada:no::zawstydzona/y::ninja2:

reklama
Ciamajdka no ja tak samo mam od czasu do czasu te bóle jakby miesiaczkowe ale to przez sekude...myśle ze to nic złego ale jak bede na wizycie u gina to sie zapytam :-)
Mmmm ale ci zazdroszcze tych truskawek ja szamam cukierasy hehe:-)
Mam nadzieje ze dzis bedzie padać i takie fajne powietrze bo teraz znowu upał a już msyslalam ze bedzie chłodniej niz wczoraj :-(

Ja też się witam kobitki w ten piękny słoneczny dzień :-) Zaraz idę na działkę dzisiaj na obiad potrawy z grilla, wszystko już przyszykowane:-)

Dzisiaj w nocy znowu wstawałam z 10 razy... Ech a myślałam, że nie będę się wysypiać przy małym dziecku, a tutaj jeszcze Wiktorii nie ma na świecie, a ja już spać w nocy nie mogę:-(

Lea a to psieplasiam;-) no ale jak boga kocham, ktoś na "L" był trójpaczkiem... tylko chyba rzadko tu bywa...

opisałam wczorajsza wizytę w szkole rodzenia... było fajowo:)

witam
mnie tez pogoda dobija spac do 1 nie mogłam córka tez wierciła sie mokra jak szczurek..w koncu nie wytrzymałam poprosiłam tate z dolu by zniósł mi ja na dół do pokoju mojej siostry (nie mieszka tam) a chłodniej o wiele i spałysmy do 8:30 bo obudził nas Pan z kwiatami dla mnie;-)
rocznice dzis mamy ślubu...zaskoczył mnie nie powiem...ale wolałabym by był z nami dzis

goraco ze wytrzymac nie idzie...
pojechałam kupic jakis warzywek tylko i myślałam że padne

truskawek nie kupilam nie bylo a jeździc mi sie nie chce po miescie

Polianno Ciamajdko ja tez orzstepowa po 1 córci mam piękne szlaczki ale racja jasnieja..gorżej z tymi na biodrach troszke u mnie...ale co tam jest tankini ;-)

Witam dzis przedpoludniowo:)!

Ciamajdko - akcja na poczcie bomba, Wuzelek tez zdaje sie byla na poczcie, tylko ze sobie to inaczje wykombinowala hehe. Widze ze piatek dzien pocztowy bo i ja zaliczylam. Wchodze patrze 3 osoby w kolejce, no to grzecznie stanelam, w razie czego laweczka tuz obok, a pani z okienka na to tak - wola mnie PROSZE PODEJSC, A PANSTWO TO POCZEKACIE BO TA PANI TAK DLUGO CZEKAC NIE MOZE!!!!:szok::szok::szok:wow ale mi fajnie bylo:))) W marketach istnieja kasy z pierwszenstwem dla brzuchatych, starszych i z dzieckiem na reku, tyle ze osoby w kolejce udaja ze nie widza kto za nimi stoi....raz jak zrobilam awanture pani w kasie tlumaczyla ze maja obowiazek mnie przepuscic, tyle ze nie chce mi sie za kazdym razem o to samo dzioba pruc, no i czesto odstoje swoje doslownie z paroma artykulam w rece ehhh

Cosya - witaj w brzuchatym gronie.Ja tez jestem `nocny Marek`ide spac pozno i wstaje pozno - cale zycie mialam taka preferencje, co i tak nie uchrania mnie od popoludniowej drzemki hehehe. Po polnocy dziewczyny z BB spia juz jak anioly, no a w dodatku mam jeszcze godzine roznicy miedzy Polska.

Gratuluje wczorajszych wizyt, trzymam kciuki za dzisiejsze. O rozstepach....niestety u mnie tez sa - stare na pupie, nowe na piersiach coz takie zycie:tak: moj M ostatnio mowi do mnie tak - chodz kochanie to cie nasmaruje zebys po tej ciazy jak zebra nie wygladala - zabawny sie znalazl, ale on tez ma na ramieniu hehe.
Co do bolu w dole brzucha to tez mam takie klucia, raczej znosne i nie caly czas, tak se mysle ze albo B-H skurczyki albo sie rozciagam jeszcze, mam nadzieje ze sie nie otwieram:no: powiem o tym gince moze mnie w koncu na samolot wsadzi :p

PS Widze na moim suwaczku ze mam juz 3 z przodu - z poprzednich postow rozumuje z eto 31 tydzien sie zaczal...??Dobrze to kminie czy nie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mały czka ambitnie:-D, ja na szczęście obiad na dzisiaj mam więc mam dzień luzu a po południu mam spotkanie z psiapsiółkami z pracy - więc jadę na ploteczki:-) hura!!!
Mąż dojechał wczoraj na miejsce o 1:30, tak więc dzisiaj jestem spokojniejsza, pewnie znowu będę się denerwować jutro jak będzie wracał:sorry2: ale tak już mam...
Navijka - tekst o zebrze wymiata:-) a mój mężuś też rozstępowy

Ja juz wam kiedys opowiadałam chyba ... bo tak piszecie o tych kolejkach i w ogole..
To ja stałam przy kasie i baba w kasie taka gruba strasznie nie miła tak mi sie wydaje obslugiwała przede mną swoja kolezaneczke... I komentowała glosno ta kasjerka ze jej sie nie spieszy itp. patrzac na mnie i sie smiejac z kolezanka i pod koniec miala ostatnia rzecz do skasowania i zatrzymała ją i ze smiechem"a teraz przerwa na kit keta" No myslalam ze ją walne! Ale nic sie nie odezwałam... i jeszcze kwote wolno wbijała tak wszystko wolno.. eh niektorzy to na prawde są straszni ludzie :-(

Ja juz wam kiedys opowiadałam chyba ... bo tak piszecie o tych kolejkach i w ogole..
To ja stałam przy kasie i baba w kasie taka gruba strasznie nie miła tak mi sie wydaje obslugiwała przede mną swoja kolezaneczke... I komentowała glosno ta kasjerka ze jej sie nie spieszy itp. patrzac na mnie i sie smiejac z kolezanka i pod koniec miala ostatnia rzecz do skasowania i zatrzymała ją i ze smiechem"a teraz przerwa na kit keta" No myslalam ze ją walne! Ale nic sie nie odezwałam... i jeszcze kwote wolno wbijała tak wszystko wolno.. eh niektorzy to na prawde są straszni ludzie :-(

:szok::szok::szok: co za babsztyl !!!!!!!!!!!!!! ja uwielbiam takie panie w Polskich sklepach co to za kare zazwyczaj pracuja i jeszcze maja czelnosc takie komentarze:wściekła/y:

reklama
:szok::szok::szok: co za babsztyl !!!!!!!!!!!!!! ja uwielbiam takie panie w Polskich sklepach co to za kare zazwyczaj pracuja i jeszcze maja czelnosc takie komentarze:wściekła/y:

dokładnie kochana... wiem ze inna na moim miejscu pewnie by coś jej powiedziała ale wiesz ona pewniaczka była bo kolezaneczke miała... i jeszcze te teksty ze jej się nigdzie nie spieszy.. ehh załamka totalna...
Zauwazylam wlasnie ze baby takie są.. a np. jak byłam w sklepie to obsługiwał Facet.. i od razu mnie poprosił do kasy bez kolejki .. i wiecie tak jak mówicie aż milo się wtedy robi no ale cóż... nie zawsze może byc miło heehe:-)

Do góry