reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dzień dobry kobietki, ja tylko chciałam się przywitać i życzyć Wam dobrego dnia:)) i lecę do pracy na 4 godzinki. buziaki:-)

reklama
Cześć dziewczynki
Tak jak pisała Kasia wyżej dziś na prawdę fajnie :) w nocy ok 4 porządnie polało i powietrze się zrobiło znośne a dzisiaj dużo chłodniej ale słoneczko jest :-)
Cosya - ja z zasypianiem mam rzadko problem (idę spać ok.23 24) ale za to budzę się po 4-5 razy w nocy, a to na siku, a to skurcz nogi itd Ale już się powoli przyzwyczajam do takiego "spania" po godz.
Za radą rozalki wkleję zapytanie o kąpiel na wątek o szkole rodzenia - też wczoraj o tym myślałam ale potem zupełnie zapomniałam tak więc dzięki. Miłego dnia brzuchatki

wlasnie doczytalam
Ciamajdko gratulowac zachowania na poczcie , bardzo dobrze tym moherom!!!!

Wuzelku gratuluje udanej wizyty !!!!

a na temat nocy i snu to ja juz sie nie wypowiadam bo to masakra jak dla mnie!!!!
a dzis juz od rana humor do doopy obudzilam sie jakas taka "niewyrazna" i przez ten moj humor wsiadlam na M bez powodu :no::wściekła/y: no ja glupia no!!!!! I sie poryczalam no bije mi glowe ze hej!!!! Ide posprzatac i poprasowac a pozniej do was zajrze mam nadzieje ze bede miala lepszy humor!!!
buziaczki

Cześć kobietki, dziś chłodniej i niby lepiej ale jak na złość mam chyba najmocniejszy atak alergii odkąd pamiętam. Oczy ledwo otwieram, rolka papieru już zeszła, kaszlę jak nałogowy palacz,heh. Nie wiem czy coś dziś jest w tej pogodzie czy też wczorajsze 3h na dworze poprostu mnie "zapyliły" w taki sposób. Ja chcę tabletkę buuuuu....

Wczoraj byłam w sklepie (tesco), kolejka ogromna no i kasa z pierwszenstwem dla kobiet w ciąży. Obróciły się jakieś 4 kobiety (razem stały) i do siebie po cichu "Ej, a ta w ciąży jest!" "Dobra,nie obracaj sie bo zauważy ze widzimy". No hmmm... A ja mam zbyt miękkie serce żeby się odezwać. Postałam trochę, pod koniec już mi nogi drętwiały.

Aaa Ciamajdko - rozstępy...po pierwszej ciaży miałam okropne.Cały brzuch w brązowych pręgach a teraz jakoś ich nie widać. OWszem- są, ale większość się rozjaśniła, zrobiła cienka .Na samym dole brzucha jedynie są takie szersze blizny ale też jakoś przstałam się nimi przjemować. Spokojnie :) Mam obok 3 młode kobiety które rodziły.Wszystkie mają rozstępy-brzuch,pośladki,uda...takie uroki :)

Czesc dziewczynki :-) W Łodzi upał ale można powiedzieć ze lepiej jest niz wczoraj....
Dziś wieczorem ide na imieninki więc rodzinna imprezka bedzie hehe:tak: i pewnie obmacywanie brzuszka i zadawanie pytan:-D

Martinka a ten klimatyzator to dobry jest oplaca sie? bo ja z checia bym kupiła na prawde..

Polianna - boze co za baby w tym tesco! Ja tez zapewne nic bym sie nie odezwała ale to juz szczyt bezczelnosci ! Na prawde chamy sa na tym swiecie !:wściekła/y:

a ja wlasnie wstawilam do piekarnika biszkopt i bede robila z truskawkami i galaretka- obiecala siostrze bo idziemy do niej na urodziny dzis.
a teraz pije kawke i jem ciasteczko- jeszce chwile poodpoczywam i do sprzatania- a tak mi sie nie chce. maz pojechal na chwile do pracy a ja znowu sama:(

reklama
Cosya witamy na ogólnym.. widzę że się odezwałaś:) napisz więcej o sobie...:-)
GSC ja czasami mam takie delikatne bóle jak na miesiączkę... ale to nic takiego, jak nie jest cały czas i sie nie pogłębia:) tak myślę.. ja mam średnio raz w tygodniu..ale to naprawdę "ćmienie".
Bombusia ja chyba zglupiałam, my chyba mamy więcej trójpaczków: saudades. Lea chyba, Aga_Natalia no i jak mówisz że Urszulka, to tak chyba jest:) czy ja czegoś nie pomyliłam?
Polianno zobaczymy jak one będą w ciąży...:no: masz baaaardzoooo miękkie serce:sorry2:
ja bym wiąche puściła.. a później bym sie popłakała... i wyszła ze sklepu.. cała ja:-D
ja mam rozstepy na piersiach (ciążowe aktualne), na udach siateczkę, ale akurat to mam gdzieś.. i teraz pojawiły się na brzuchu... ehhh...ale co, musze z tym żyć...:tak:

ja wpitalam truskaweczki z cukrem i śmietana, mmm...
dzisiaj przyjeżdża mój brat...
ogólnie dzień leżenia się zapowiada... pojechałabym gdzieś dalej, ale T. się burzy, że już nie powinnam jeździć samochodem... a jak on jedzie to ja się stresuje, bo miał mały kontakt z autem i "ulicą":-D
u mnie nadal gorąc, ciekawe gdzie to ochłodzenie...:confused:

Do góry