Wuzelek jestem pod wrażeniem;-);-) Pięknie załatwiłaś sprawę na poczcie - a tych stojących kobiet to mi żal - głupota do potęgi
Nie wpuściłyby Cię same - a kiedyś pewnie marudziły będąc w ciąży jakie to społeczeństwo mamy ehhh
No ale koniec mojego zrzędzenia, cieszę się, że szyjka nie naruszona:-):-) Ciśnienie, ktg miodzio
A gin chciał zobaczyć te rozstępy na pupie hehehhe???
Ja już nie umiem doczekać się początku lipca i zakupów w DOZ;-)
A z tym kurierem coś nie tak - człowiek, u którego robiłaś zakupy trochę leci w kulki - kurier jest ZAWSZE następnego dnia!!!!!!!!!!!!! Po to płacimy taki duży koszt przesyłki żeby mieć to ekspresowo
Gorzka_Słodka_Czekolada klimatyzacja mieszkaniowa to totalna porażka!!! Nie kupuj!!! Po pierwsze musi być do czegoś podpięta w sensie wywiew i zazwyczaj sprowadza się to do okna a wiadomo, że jak ona pootwierane to klima nie spełnia swojej roli bo powinien być zamknięty obieg powietrza. Po drugie to siedlisko bakterii i kurzu - na pewno nie zdrowe dla dziecka - po trzecia ja pracuję przy klimie, też niby nie przeszakdza, ale po dłuuugim i systematycznym siedzeniu ból i problemy z gardłem murowane
Klima fajna na wakacjach, w aucie gdzie siedzi się krótko...
Natka no proszę to gratuluję..u mnie jeszcze parę rzeczy schnie i koniec. Jutro to poprasuję:-) A komarów rzeczywiście dużo jak nigdy..po urodzeniu koniecznie pójdzie w ruch OFF czy inne takie...bo teraz nie wiem czy to zdrowe????