R
RiSiA
Gość
dziewczynki ja zmykam bo mam miec goscia o 17 wiec zmykam ogarnąc troszke mieszkanko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja zakładam ten wątek;P dziś mąż przywiózł mi garnek do gotowania na parze i zaczynam zdrowe gotowanie;P
bierzecie rożek do szpitala????????????????
Wczoraj tj.10.06.2010 o godz. 19.40 przez CC przyszly na swiat nasze coreczki Nadia i Zosia. Wazyly 1550 i 1220g. Sa zdrowe i silne. Oddychaja same i dzis wieczorem dostana juz moje mleko.
To ja zakładam ten wątek;P dziś mąż przywiózł mi garnek do gotowania na parze i zaczynam zdrowe gotowanie;P
bierzecie rożek do szpitala????????????????
Navijka dzięki konto mam założone tylko hasła nie pamiętam musze gdzies sobie to odgrzebać,
Ethele ja rożek biore , ostatnio się przydał
Bombusia naprawde nię męcz się tym , skoro ostanim razem nie było żadnych wskazań do ponownego badania to napewno wszystko jest dobrze , a że lekarka sama nie widziała więc dla swojego komfotru powiedziała ci o tym echu
tak się tylko właśnie zastanawiam czy te Biedronkowe torby nie będą za małe , ja ostatnio jechałam naprawdę z ogromną torbą ale była jedna i w niej wszystko , same podkłady zajeły mi tam pół miejsca wiem że zawsze rodzinka coś może dowieźć ,ale ja wolałam wszystko mieć przy sobie, pozatym rodzinka będzie dowozić , a potem 10 reklamówek dodatkowych do noszenia
znalazłam fajny pas ściagający , taki cieńszy niż ten który ja ostatnio miałam , ale niestety niedostępny w rozmiarze M/L
jakbyście trafiły na takie coś dajcie prosze znać , dziekuje :-)
Mat pas ściągający po ciąży Mitex bielizna korygująca bielizna wyszczuplająca brzuch figura pośladki wyszczuplanie ciała modelowanie mat pas sciągający mitex po ciązy [] - 65,00zł : Bielizna sklep wysyłkowy, Bielizna przez Internet, Bielizna Warszawa