Bogusia86 ale z ciebie dobra zona ze odwiozlas meza- raz na jakis czas mozna hehehehehehe
)))))))))))
Malagonia mi tez nogi i dlonie strasznie puchna juz od rana- w balerinki ani w japonki juz nie wchodze- masakra jakas. dobrze ze nastepny tydzien ma byc zimniejszy.
ja tez mam zamiar dzis wysprzatac mieszkanie ale czy mi sie to uda to zobaczymy- puki co nadrabialam bb i nic mi sie nie chce.
saudades po lutein ie mozesz miec takie uplawy. ja puki co nie biore jeszce- mam przepisana ale mam brac jak bedzie bolalo. ale bez luteiny mam takie uplawy- przed porodem bedzie ich jeszce wiecej i to jest normalne.
polianna dobrze ze wygarnelas mezowi- czasem trzeba nimi po prostu potrzasnac. ja tez kiedys mojemu powiedzialam ze chce rozwodu i powiem wam ze troche sie tym przejol. takze badz konsekwentna
)))))))) trzymam kciuki zeby twoj M. sie troche zmienil i wiecej ci pomagal.
Pajkaa heheh ja tez uwielbiam Chylinska( bardziej ta "stara" jak z o.n.a. spiewala ale tarz tez moze byc) i Nikola tez wtedy podstakuje
))))))))))))))))
Bombusia czasem tak jest ze nia da sie czego na USG zobaczyc. moja ginka miala problem ze zmierzeniem kosci udowej do mala ma skrzyzowane nozki pod spojeniem lonowym i bylo ciezko. mysle ze jesli mialas robione niedawno to eho to nic nie powinno sie zmienic- wada serca nie staje sie od tak. takze spokojnie kochana
)))))
Aga_Natalia GRATULACJE!!!!!!!!! I MAMY PIERWSZA SZCZESLIWA SIERPNIOWA MAME
)))))))))))))
ethele ja rowniez jestem za nowym watkiem
dalam rade nadrobic ale latwo nie bylo. jest tak goraco ze przelozylam spotkanie z kolezanka bo normalnie bym nie dojechala. ale i tak musialam isc do spoldzielni i po drodze kupilam szlafrok z kmoszulka- za 38 zl. az w szoku bylam ze tak tanio. takze powoli kompletuje ciuszki dla mnie do szpitala
)))))))))))
dla malej jeszce nie piore bo nie mam jeszce gotowego pokoiku. wykladzina juz jest ale w weekend beda kladli- poitem jeszce szafe przewioza i wtdy zaczynam wielkie pranie
)))))))))))))))