reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ehtele jestem za :-)

Bombusia spokojnie maluch ma jeszcze czas się przekręcić. Ja miałam ostatnie usg w 26 tyg i też siedziała na pupce - zdarza się, że przed samym porodem maluch się przekręca, więc uszy do góry nie ma co się marwić na zapas :tak:

uuu nadciągają czarne chmury będzie burza, ale chociaż chłodniej się zrobiło i wiatr jest - można odsapnąć :tak:

reklama
Bombusiu spokojnie, jeszcze masz czas, żeby maleństwo się obróciło, naprawdę. Zobaczysz - za 3-4 tygodnie będzie nurkował;)

ech, moje usg we wtorek...i okulista, a w poniedziałek wyniki rekrutacji do przedszkoli, mam złe przeczucia:/

o, tez mam usg we wtorek :-) i zdaje sie, ze tez nie jest jeszcze obrocona, bo ruchy raczej na to nie wskazuja niestety :/
jej, rekrutacja do przedszkola..jak to brzmi :szok:

ehtele jestem za :-)

Bombusia spokojnie maluch ma jeszcze czas się przekręcić. Ja miałam ostatnie usg w 26 tyg i też siedziała na pupce - zdarza się, że przed samym porodem maluch się przekręca, więc uszy do góry nie ma co się marwić na zapas :tak:

uuu nadciągają czarne chmury będzie burza, ale chociaż chłodniej się zrobiło i wiatr jest - można odsapnąć :tak:

proszę przeslij mi tą pogodę :-) bo ja chyba zaraz wejde pod prysznic i nie wyjde:)

Moj syn wlasnie zaserwował mi takiego kopa, ze gwiazdki zobaczyłam :)

ja juz jutro wiztya na 10:20 :)

Bombusia ja również uważam że kolejne echo serduszka nie jest potrzebne , ja również robiłam mojemu maluchowi w 24 Hbd było wszytsko ok i mój kardiolog nic nie wpsominał, żeby je jeszcze raz powtarzać , ale rozumiem ci że lekarka napewno wzbudziła w Tobie niepokój więc jeśli się zdecydujesz to wcale ci sie nie dziwie , swoją droga chyba wolałabym wydać te pieniądze na wizyte może u innego ginekologa prywatnie tylko czy to cos da skoro Alan wam się nie chce pokazać ;-), a i na fikołka daj mu jeszcze troche czasu

o, tez mam usg we wtorek :-) i zdaje sie, ze tez nie jest jeszcze obrocona, bo ruchy raczej na to nie wskazuja niestety :/
jej, rekrutacja do przedszkola..jak to brzmi :szok:

Ja myślałam, że mała już się obróciła, ale ostatnio czuję ją wszędzie i nie wiem, czy tak jej ciasno czy się obróciła.
Brzmi strasznie. Dobrze, że stres tylko dla rodziców i dzieci nie biorą w tym bezpośredniego udziału. Nie bardzo damy radę do prywatnego ją posłać, a skoro ponad 2 lata chodzi do żłobka, to po co ma przerywać? Zobaczymy.

Bombusia waga jak najbardziej poprawna, mój Olek w 28 tyg ważył 1200gr, w 31 już 1800:) Więc jak najbardziej wszystko w normie. Co do ułożenia to też jeszcze wcześnie, maluch ma czas do 34 tygodnia (bodajże) ale Alanek jeszcze ma trochę miejsca do fikania:):):) A co do serduszka to sama nie wiem - jakie jest uzasadnienie żebyś robiła je po raz kolejny? Może jej niekompetencja....makabra teraz oczywiście już Cię nastraszyła to pójdziesz...tak właśnie wygląda NFZ. Robisz prywatnie to możesz liczyć na odrobinę komfortu...niestety tylko odrobinę...

proszę przeslij mi tą pogodę :-) bo ja chyba zaraz wejde pod prysznic i nie wyjde:)

Moj syn wlasnie zaserwował mi takiego kopa, ze gwiazdki zobaczyłam :)

ja juz jutro wiztya na 10:20 :)

to ja za jutro trzymam kciuki:):):):) Ciekawe jak tam Sebastian ułożony jest:p

aga natalia
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! AŻ ŁZY SIĘ CISNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ehtele moj mlody podobno główką do dolu juz jest :) ale leży po lewej stronie:)

czasami jak leże na lewej stronie mam uczucie, ze go gniote bo strasznie wtedy kopie:p

Do góry