reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Tak to ja mogę funkcjonować:) Mąż przywiózł nowy wentylator (stary się nie sprawdzał) i jest cuuudnie:) Uczciłam go drzemką, a teraz sobie siedzę i jest baaardzo przyjemnie:)

Mallaika to trzymam kciuki za ten lipcowy remont-Ty oczywiście tylko jako inspektor nadzoru, pamiętaj!:) Masz rację, że te wszystkie drobiazgi dziecięce kosztują-ładna sumka się z tego zbiera:) Znajomy ostatnio mówi: „A co wy się tak na te dzieci uparłyście (ja i jeszcze jedna dziewczyna, akurat w ciąży), becikowe chcecie zgarnąć?”… Myślałam, że padnę ze śmiechu, mówię mu: „Chłopie, o czym ty mówisz, dziecko się jeszcze nie urodziło, a ja już wielokrotność becikowego wydałam…”

Alaa szalejesz dziewczyno-byle dzidziuś nie był taki imprezowy od początku, bo Cię zamęczy:) Gratuluję udanej wizyty i zakupów:)

Ciamajdko mnie też mój plan na dziś się podoba:) Realizuję konsekwentnie, mam nadzieję, że Ty swój również:) Dziewczyny z forum masz cuuudne:)

Malagonia odpoczywaj bez wyrzutów sumienia:)

Natka czy Ty nie jesteś jakiś cyborg?:) Dbaj o siebie, szalona:)

Bogusiu wszystkiego najlepszego!!!:)))

Olu nie zamęcz się, odpocznij miło ze znajomymi:)

Urszulko gratuluję udanej wizyty:) Pomysł z tortem genialny:)

Pajeczko umieram z ciekawości:))) Co do ktg-nie wiem, myślałam o tym, może chodzi też o to, że jeśli za wcześnie, to trzeba mocniej przycisnąć, bo dzidzia mniejsza… coś takiego moja położna kiedyś mówiła… W każdym razie mnie w tym 31 tc nie musiała przyciskać, leciutko było. Zobaczymy, czy jutro mi zrobi.

Bombusiu kurier nie dotarł więc strzeliłam focha i spałam ze 2 godziny…:) U mnie słowo droższe pieniędzy…:) Co do picia-ja ciągnę mineralną i mleko… oczywiście nie razem:)

Niuunia no jakbym siebie słyszała… Jak mi gin powiedział, że mam nadreaktywność skurczową macicy, to myślałam, że sobie żartuje, bo ja nic nie czułam… żadnego twardnienia… Dostałam (oprócz magnezu i nospy) luteinę, ostatnio mówił, że już nie twardnieje (ale też nie czuję różnicy)… Mam nadzieję, że jutro usłyszę, że szyjka nie skróciła się bardziej… Rożek zamówiłam miękki, był kiedyś poruszony ten temat i dziewczyny mnie przekonały.

Navijka to może jak tatuś wróci do pracy… Może wtedy mama by mogła przyjechać?:) Ona pewnie też chce pomóc…:)

Martitka nie szalej z zakupami w taką pogodę:)

Aga Natalia trzymam za Was kciuki dziewczyny!!!:)))

Zmykam na kanapę, w planach mam zimną wodę, dobrą płytę i zaległą prasówkę:) Pewnie już dziś nie usiądę, bo wieczorkiem muszę się jeszcze przygotować do jutrzejszej wizyty, idę od rana – trzymajcie kciuki:))) Odezwę się jutro po, co prawda mąż ma ambitne plany robienia jutro półki na książki (pod sufitem, dookoła salonu), bo na regałach już się nie mieszczą, zresztą do „gabinetu” wprowadza się dzidziuś, ale ja się zamknę z laptopem w sypialni:)

Aga_natalia trzymaj się cieplutko:) Wszsytko będzie dobrze:) Jak już bedziecie w domku odpoczywać to daj znać co i jak:)

Aga_NAtalia - jeeeeejciu !!! Pierwsze sierpniowe maluszki!!! :)!!!!!!! Trzymam za Was kobietki kciuki. Wiem,że się denerwujesz ale jestem sercem z Wami!

reklama
Do góry