Niuunia to ile masz brać teraz tego aspargaminu? ja czuje jak się stawia... nagle tak od boków twardość idzie.. ale to na krótko i nie bolesne...
3 x 1 i no-spe 2x1. dzieki za info kochana :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niuunia to ile masz brać teraz tego aspargaminu? ja czuje jak się stawia... nagle tak od boków twardość idzie.. ale to na krótko i nie bolesne...
Ciamajdko dzięki twojej liście zakupów stworzyłam swoją i właśnie złozyłam pierwsze większe zamówienie:-)Wielkie dzieki. Powiem ci że wiele rzeczy jest tańszych w aptece Dbam o zdrowie niż na allegro, dlatego porównałam i jednak apteka wygrała.
Pajka to co oni ci robili z włosami tyle godzin?ja chciałam pomalowac włoski ale boje się że dziecko bedzie rude, moja kuzynka ma rudą córeczkę, gorzej jak chłoiec jest rudy. No i staram się wytrzymać do porodu a odrost niesamowity mam na głowie. troche to głupie ale przecież zostalo mi tylko 2 miesiące :-)
mallaika nie martw się, że jeszcze nie masz nic zrobionego; każdy robi w swoim tempie, niektóre dziewczyny wolą nic nie robić, ani nic nie kupować aż do urodzenia dzieciaczka, bo są przesądne, ja wole miec wszystko przygotowane,a w lipcu i sierpniu będę odpoczywać, spotykać się z psiapsiółkami, czytać książki ehhhh
i nie martw się kaską, twój teść dobrze mówi!
Alaa oj ty to szalona jesteś, do 3 balować o 8 wizyta;p; fajnie,że wszystko oki oraz oczywiście gratuluję udanych zakupów ja pościeli jeszcze nie mam - szczerze mówiąc jest bardzo mało takich , które by mi się podobały... jakieś takie za bardzo pstrokate...
A wczoraj zrobiliśmy porzadne zakupy, zamówiliśmy wózek jedoo fyn, łóżeczko, kupilismy meterack, 2 komplety pościeli, 2
Ciamajdko ehh ty to masz dobrze z tymi paczkami, też bym się cieszyła, spory wydatek ci odchodzi
Natka powodzenia na wizycie)
Bogusia w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji imienin) i przesyłam wirtualnie 100zł na nowe spodnie a swoją drogą nie przejmuj się nimi, bo i tak jest teraz gorąco i ciężko wytrzymać w spodniach, ja biegam w sukienkach, tunikach - a po domu w samej bieliźnie.... maskara z tym upałem
ja na dzisiaj uporałam się z praniem i prasowaniem, kolorowe zostawiłam na jutro... dziś przychodzą do nas znajomi, więc jeszcze sprzątam.... już mi stópki powoli odpadają, ale muszę mieć czyszciutko w domciu... już tak mam...
A ja mam pytanie kobietki,... pewnie głupiutkie, ale jestem początkująco mamą.... także wybaczcie...
mianowicie, chodzi mi o to jak ubierać dzieciaczka po urodzeniu (w sierpniu) - jeśli pogda będzie taka jak teraz - ogólnie mówi się,że o jedno "ubranko" cieplej niż dorosłego... no ale jeśli jest taki upał to czy noworodka trzeba ubierać w pajacyk????????? czy wystarczy body HELP please
Ciamajdko dzięki twojej liście zakupów stworzyłam swoją i właśnie złozyłam pierwsze większe zamówienie:-)Wielkie dzieki. Powiem ci że wiele rzeczy jest tańszych w aptece Dbam o zdrowie niż na allegro, dlatego porównałam i jednak apteka wygrała.
Pajka to co oni ci robili z włosami tyle godzin?ja chciałam pomalowac włoski ale boje się że dziecko bedzie rude, moja kuzynka ma rudą córeczkę, gorzej jak chłoiec jest rudy. No i staram się wytrzymać do porodu a odrost niesamowity mam na głowie. troche to głupie ale przecież zostalo mi tylko 2 miesiące :-)