reklama
N
navijka
Gość
Polianna - cos ci sie pokrecilo, to nie moja dzidzia wazy 2300, tylko innej sierpnioweczki
monika8112
Fanka BB :)
aga-natalia trzymam kciuki na pewno będzie wszystko ok!
bedzie dobrze. wszytskie tu trzymamy kciuki za ciebie i twoje coreczki.Jutro mam cesarkd
polianna to moja mala wazy 2300. pewnie bedzzie duza po tatusiu)))))))))
R
RiSiA
Gość
Ale jestem wściekła odwołali mi wizytę miesięczną do mojej lekarki i pewnie dadzą mnie do innego lekarza na pewno sie nie zgodze do tego debila co szłam ostatnio a to jest moja wizyta comiesięczna i miałam isc z wypisem ze szpitala jeszcze mąż sobie wolne wziął w pracy
AgaS-78
Aga Natalia i ja trzymam kciuki-
-wierze ze bedzie dobrze, musi byc.
Black_Opal
Aga_Natalia wszystko będzie dobrze! Jesteśmy tu wszystkie całymi podwójnymi serduszkami z Wami POWODZENIA!!!
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Ja tylko na chwilunię,
Podziwiam was dziewczęta, że tyle prasujecie ja pewnie się za to wezmę tuż przed rozwiązaniem, teraz by mi się (przynajmniej to, co mam) zakurzyło
Aga Natalia Twoje dziewuszki są duże, oglądałam na you tube jakiej wielkosci są maleństwa w tym samym tygodniu, w którym Ty jesteś i okazuje się, że naprawdę spore i mają ogrooomne szanse Trzymam kciuki za udaną operacją i wasze zdrówka
buziaki miłego wieczorku
Podziwiam was dziewczęta, że tyle prasujecie ja pewnie się za to wezmę tuż przed rozwiązaniem, teraz by mi się (przynajmniej to, co mam) zakurzyło
Aga Natalia Twoje dziewuszki są duże, oglądałam na you tube jakiej wielkosci są maleństwa w tym samym tygodniu, w którym Ty jesteś i okazuje się, że naprawdę spore i mają ogrooomne szanse Trzymam kciuki za udaną operacją i wasze zdrówka
buziaki miłego wieczorku
Nektarynka
trzymam kciuki powodzenia..Jutro mam cesarkd
teraz sobie uswiadomilam ze jeszcze troszke i zaczniemy sie rozsypywac.. az mnie sie gorąco zrobiło..
ukrop straszny a jeszcze musze byc w pracy na powietrzu na szczescie pod daszkiem siedze ale ukrop nieziemski bo zero wiaterku.. niestety daje sie we znaki, ale jak tylko pojawia sie cien w przewiewnym miejscu to uciekam tam z krzesełkiem..
reklama
Ale jestem wściekła odwołali mi wizytę miesięczną do mojej lekarki i pewnie dadzą mnie do innego lekarza na pewno sie nie zgodze do tego debila co szłam ostatnio a to jest moja wizyta comiesięczna i miałam isc z wypisem ze szpitala jeszcze mąż sobie wolne wziął w pracy
niew denerwuj sie- moze uda sie ta wizyte przelozyc na jakis inny termin zebys do innego gina isc nie musiala.