reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dziękuję kobietki za wszystkie rady- dopiero teraz doczytalam.
Gratuluję wizyt!! Navijka - spoooory maluch ;) Olimpia w 32tc ważyła 2180g, a urodziła się w zwagą 3915 :)

reklama
Ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y: odwołali mi wizytę miesięczną do mojej lekarki i pewnie dadzą mnie do innego lekarza :wściekła/y:na pewno sie nie zgodze do tego debila co szłam ostatnio :wściekła/y:a to jest moja wizyta comiesięczna i miałam isc z wypisem ze szpitala :wściekła/y: jeszcze mąż sobie wolne wziął w pracy:wściekła/y::wściekła/y:

Ja tylko na chwilunię,

Podziwiam was dziewczęta, że tyle prasujecie:) ja pewnie się za to wezmę tuż przed rozwiązaniem, teraz by mi się (przynajmniej to, co mam) zakurzyło:)

Aga Natalia Twoje dziewuszki są duże, oglądałam na you tube jakiej wielkosci są maleństwa w tym samym tygodniu, w którym Ty jesteś i okazuje się, że naprawdę spore i mają ogrooomne szanse:) Trzymam kciuki za udaną operacją i wasze zdrówka:)

buziaki miłego wieczorku

Jutro mam cesarkd
trzymam kciuki powodzenia..

teraz sobie uswiadomilam ze jeszcze troszke i zaczniemy sie rozsypywac.. az mnie sie gorąco zrobiło..

ukrop straszny a jeszcze musze byc w pracy na powietrzu na szczescie pod daszkiem siedze ale ukrop nieziemski bo zero wiaterku.. niestety daje sie we znaki, ale jak tylko pojawia sie cien w przewiewnym miejscu to uciekam tam z krzesełkiem..

reklama
Ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y: odwołali mi wizytę miesięczną do mojej lekarki i pewnie dadzą mnie do innego lekarza :wściekła/y:na pewno sie nie zgodze do tego debila co szłam ostatnio :wściekła/y:a to jest moja wizyta comiesięczna i miałam isc z wypisem ze szpitala :wściekła/y: jeszcze mąż sobie wolne wziął w pracy:wściekła/y::wściekła/y:

niew denerwuj sie- moze uda sie ta wizyte przelozyc na jakis inny termin zebys do innego gina isc nie musiala.

Do góry