Dzień dobry wszystkim przyszłym Mamusiom ! :-)
U mnie pogoda dziś znowu pięęęęękna, ciepełko, słoneczko... :-)
Aga_Natalia - trzymaj się, kobietko, oby wszystko było dobrze...
Ehtele, nie martw się Olkiem, ja też mam wrażenie, że Szymon rusza się inaczej, mniej kopie teraz, ale za to dużo się "kręci", pływa jakby, aż brzuch mi faluje. Po prostu maluszki mają już teraz coraz mniej miejsca, więc i ruchy ograniczone :-) kiedy masz wizytę u gina? Bo ja mam 24 czerwca. Może znowu nam się uda w ten sam dzień, jak ostatnio :-)
Co do choroby, to dużo leż, wypoczywaj, pij mleczko z miodem i czosnkiem, ja jak byłam ostatnio przeziębiona, to właśnie tak robiłam. Nieraz wrzucałam i trzy ząbki czosnku naraz do kubka.... niedobre, ale to naturalny antybiotyk... DUŻO ZDRÓWKA CI ŻYCZĘ.
Jeżeli chodzi o te pieluszki NEWBORN, to ja mam zakupione 2 paczki po 42 sztuki. Na pierwsze dni wystarczy, a potem się dokupi w razie czego :-)
Milusia83, podziwiam Cię, ze jeszcze pracujesz... oj, uważaj na siebie, kochana...i nie przepracowuj się.. zwłaszcza, że pogoda taka a nie inna...
Polianna, ja też muszę się wziąć za pranie ubranek dla synka... Bo czas leci...
A powiedzcie mi dziewczyny, czy nowe ubranka i pieluszki tetrowe (mam parę) tez trzeba przeprać??
Pati1982, współczuję skurczy łydek... ja miałam jak narazie - na szczęście - tylko 1 raz skurcz, zobaczymy, jak będzie później...
Ola,
Lea, uważajcie na siebie, nie przepracowujcie się...
Kiniusia, dobrze, ze juz jesteś!!! :-)
A ja się muszę Wam pochwalić, że wczoraj byliśmy na "małych" zakupkach
Kupiliśmy:
- ceratkę do łóżeczka,
- 2 smoczki uspakajające,
- gąbkę do wanienki,
- termoopakowanie na butelkę,
- smoczki do butelek,
- pieluszki flanelowe z wzorkami,
- pieluszki tetrowe z wzorkami :-)
Niewiele mi już zostało do kupienia, więc się cieszę.
A wieczorem zamówiliśmy WÓZEK!!!!!! Powinien dotrzeć jutro
Dzień zapowiada mi się znowu samotnie (mąż w pracy do 22.00) :-( Ale mam co robić - prasowanko, porządeczek w szafkach w kuchni, przeglądnięcie rzeczy dla Szymusia
Więc czas zleci :-)
Miłego dnia!! :-)