Malagonia - jak to, CC przez "widzi mi sie"? Bez sensu. Idź do dobrego okulisty i niech on wyda pisemną opinię,którą pokażesz ginekologowi. CC to jednak operacja... :-/ a tym bardziej jak masz drugie dziecko i nie możesz liczyć na pomoc osoby trzeciej.Dla mnie to zbyt duże ryzyko. Trzymam kciuki!
ehtele- chyba lepiej jedną,ale dużą juz nie pamiętam ile pieluch u nas schodziło,ale napewno sporo
A co do ruchów - jakie są te ruchy u Ciebie??
Moja mała już zbytnio nie kopie. Poprostu się wierci. Wczoraj leżąc na boku mogłam dokładnie obejrzeć kulkę,która sobie wędrowała po boku brzucha, chciałam nagrać kamerką ale nie wyszło
Wiesz...ciasno już tym naszym bobasom.Podobno jeśli matka była spora przy urodzeniu to dziecko też takie może być
Aga_Natalia - jeeeejku
serduchem jestem z Wami dziewczyny!! Ta cysta w żołądku to coś poważnego?? Co z gestozą- poleżysz już do końca w szpitalu? Planują cesarskie wcześniej? Bądźcie dzielne...
Upaaaał, nie dam rady!! Zainstalowałam już wiatrak w pokoju, powiesilam pranie, piorę pierwszą partię Liliankowych ubranek żeby je wyprasować później i ułożyć wreszcie w szafie
Wyschną w mgnieniu oka. Piorę na jakimś trybie dla dzieci z dodatkową ochroną A+ (coś antybakteryjnego czy cuś),czyli ponad 2h będą się prały. Spooro tych ubrań.
?Macie może jakiś cudowny sposób na usunięcie starych plam,które się nie usuneły podczas zwykłego prania??? Mam kilka takich ubrank po Olimpii, są cudne i żal mi je wyrzucać.. :-/ ...