reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Dzindybry!!!!!

Ja wpadam na chwilke zyczyc wam milutkiego dnia :-) mam troche robotki w domku (sprzatanko,pranko,obniadek...) a i ze soba musze tez maly remoncik zrobic takze dotre do was pozniej!!!

Aga Natalia kobito trzymaj sie cieplo!!!!!!!!!

reklama
Hej sierpnióweczki
Aga Natalia - trzymam kciuki, daj znać jak coś będziesz wiedziała
bogusia007 - a tak z ciekawości do jakiej szkoły rodzenia chodzicie? weź sobie dziś aparat na te zajęcia z kąpieli - u nas było dużo śmiechu, zwłaszcza jak prawie wszyscy chcieli "dziecko" otrząsnąć z wody po kąpieli:-D a położna "nie trzepiemy dzieckiem":rofl2:
Ehtele - na pewno młody ułożył się inaczej, nie stresuj się niepotrzebnie, zobaczysz że w najmniej odpowiednim momencie sprzeda ci takiego kuksańca że aż podskoczysz:tak:
polianna - u mnie na plamy króluje vanish w płynie - zalewam bezpośrednio plamę i zostawiam na godz, a jak są jakieś upiornie wredne to można zrobić taką pastę z vanishu w proszku z wodą i nasmarować - zostawić na dość długo, innych sposobów nie znam:sorry2:
Ja mam kolejną noc pod znakiem skurczy łydek, ale dziś tak mnie chwycił że normalnie płakałam:baffled:, tak mi wygięło nogę a najgorsze że nic nie mogłam z tym zrobić, normalnie chociaż można to jakoś rozruszać a tym razem wysztywniło wszystko, ból nieziemski i jeden skurcz za drugim ;-( jak już myślałam że odpuszcza to łapał następny. Nie mam już siły...
Dziś chyba pójdę na rynek poszukać szlafroczka do szpitala i może jakąś koszulę. Miłego dnia brzuchatki

to rzeczywiscie wesolo haha chodze w przychodni na morenie w gdansku szkola za darmo i jest super

I ja witam słonecznie:-)
U nas na tym 9 piętrze rano nie da się wytrzymać, bo okna mamy od wschodu-gorąco:rofl2: Ale już koło 12 jest spoko:tak: Zaraz wybywamy z Basią na spacerek, po drodze do mojej pracy (jeden "filozof" będzie zaliczał piąty raz ten sam sprawdzian-wczoraj podłożył gotowca:no:)
W nocy nie za bardzo spałam, bo Basi jakiś katar spływał do gardła i co chwilę się budziła... A ja obudziłam się za to rano z bólem bioder-chyba się rozchodzą i przygotowują do porodu:sorry2:
Malagonia-a Twój lekarz będzie Ci robił to CC? Bo jak nie, to często jak przyjeżdżasz do szpitala i tak każą rodzić sn:sorry2:
Aga_Natalia-trzymam za Was kciuki:happy:
Ehtele-ja też kupię tylko jedną Jumbo pakę-zobaczysz jak mały szybko urośnie;-) Kuruj się:-)

Rozalka-ależ miałaś przygodę-nie cierpię takiej nieodpowiedzialności ludzi:no::angry:

Dzień dobry, znowu piękna pogoda:) Super:)

Aga_Natalia trzymaj się kobietko, wszystko będzie dobrze tzn mam nadzieję, że kolejne badania wykażą, że jednak jest ok
Ehtele kuruj się kochana:)
Polianna chyba tylko vanish... nie mam innych pomysłów, tez mam parę ciuszków po siostrze meża poplamionych - ale fajnych i szkoda ich, mam nadzieję, że vanish da radę...
Pati na skórcze łydek warto pić lub łykać magnez - mnie pomogł

A ja dziś mam kolejny zabiegany dzień, muszę kończyć powoli wielkie sprzątanie, prać, prasować, w międzyczasie mam ucznia, potem jadę na dwie godziny do szkoły, potem po rodziców na lotnisko bo przylatują z krótkich wakacji... wow szykuje się zwariowany dzień

Witajcie :-) U mnie piękna, słoneczna pogoda. Pranie już się suszy. Później będzie prasowanie. Dziś na obiad mąż sobie zażyczył młode ziemniaczki z maślanką :-D więc przynajmniej szybko i z głowy.

Aga Natalia - trzymam kciuki za Waszą trójeczkę, zdrówka i daj nam znać co i jak...

Ehtele zdrówka, leż Kochana i się kuruj. :-)

Pozdrawiam Was wszystkie a wizytującym życzę udanych wizyt :-) Miłego dnia :-)

Pati no to niestety nie znam już innych sposobów....może zapytaj swojego lekarza o jakieś "magiczne" sztuczki, podczas skórczu trzeba przyciągnąć palce stopy do nogi - ale pewnie o tym wiesz

Szaleje ta pogoda… najchętniej nie wychodziłabym spod chłodnego prysznica:) Ale niestety muszę wyjść… na pocztę (na szczęście to blisko), a po południu konsultacja okulistyczna ws. porodu-ale nie przewiduję niespodzianek:)

Martuśka85 ja jestem psychologiem. Napisz do mnie na priva, co Cię najbardziej interesuje i co byś chciała później robić (co prawda niewielki mamy na to wpływ, ale zawsze:)), a ja pomogę to brutalnie zderzyć z rzeczywistością, czyli pracą po studiach:)))

Mallaika gratuluję udanej wizyty:)

Malagonia z górki mamy, ostro z górki!:)

Aga Natalia mocno trzymam za Was kciuki dziewczyny!!!:)))

Ehtele nie jeden miesiąc, nie jeden…:) To już troszkę trwało. Ale faktycznie teraz dostałam większe pieniążki za duże zlecenie dla sądu, więc mogłam się nie hamować:) A myślisz, że Olkowi chce się skakać w taki upał?:) Nie martw się!

Lea nie zapracuj się tylko!:)

Ola to samo!:)

Pati dołącz do tego magnezu sok pomidorowy:)

Witajcie kobietki,
ja gniję od rana w biurze, chociaż przed pracą skoczyłam na zakupki - mleczko, bułeczki, dżemik, chciało mi się takiego zwykłego śniadanka do tego kakao:)
W nocy nie mogłam jakoś spać - koszmar za koszmarem. Buziaki i życzę wam miłego dzionka:)

Aga Natalia miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze i z Tobą i z dziewczynkami, na pewno jesteś w dobrych rękach....

Kassia191 najpierw do Gdyni, a potem do Łeby:)

Pajeczko no już niebawem będziesz się cieszyła ósmym miesiącem:) wszystko będzie dobrze zobaczysz:)

GSC nie ma się czego bać:) już bliżej końca kochana jak początku, a nasze dzieciaczki są naprawdę już dobrze rozwinięte...

Bombusiu no widzę, że Adrian dzielnie pomaga mamusi w przygotowaniach:)

NAtko gratuluję udanych zakupów, nic tak chyba nie cieszy jak kompletowanie wyprawki:)

Mama Aneta no to widzę, że ćwierćwiecze się zbliża, szalej kochana:)

Nektarynko
ja też czytałam na ten temat, że można przed porodem otworzyć działalność i normalnie się dostaje macierzyńki Warto założyć firmę przed porodem - Rzeczpospolita

MArtuśka no to świetnie, że u Ciebie ciąża tak delikatnie przebiega:) ja bym postawiła na psychologię zarządzania - można z tego wyżyć:D:D:D

Mallaika no to dobrze, ze z wami wszystko w porządku, mam nadzieję, że wypoczęłaś troszkę:)

Ehtele no to to widzę bidulko, że jednak łóżko, kuruj się kochana... mam nadzieję, że szybciutko Ci przejdzie. Zazdroszczę, że Twój Oluś przesypia całą nockę, mój zaczyna szaleństwa o 22 kończy o 3 w nocy:D Co do ruchów być może dzidziulek pomału ustawia się do porodu, po 33 tc już ruchy mogą być słabsze, dzieciaczki nie mają tyle miejsca do harców..

Malagonia dziwny ten lekarz, nawet z ciężką wadą można rodzić SN

MArulka o jak fajnie przynajmniej już Oluś skorzystał z leżaczka:D:D:D dotrwa dotrwa:D

Bogusia007 dzisiaj to ja miałam straszne problemy ze snem - normalnie nie mogłam sobie znaleźć miejsca

Kasia2506 w takim razie musisz z samego rana uciekać na spacerki z Basieńką:)

Olu
tylko spokojnie:) pamiętaj nie forsuj siebie zbytecznie:)

Wuzelku teraz nawet z dużymi wadami nie kierują na CC, wszystko zależy od siatkówki:)

buziaki

reklama
Do góry