Witajcie kobietki,
ja gniję od rana w biurze, chociaż przed pracą skoczyłam na zakupki - mleczko, bułeczki, dżemik, chciało mi się takiego zwykłego śniadanka do tego kakao
W nocy nie mogłam jakoś spać - koszmar za koszmarem. Buziaki i życzę wam miłego dzionka
Aga Natalia miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze i z Tobą i z dziewczynkami, na pewno jesteś w dobrych rękach....
Kassia191 najpierw do Gdyni, a potem do Łeby
Pajeczko no już niebawem będziesz się cieszyła ósmym miesiącem
wszystko będzie dobrze zobaczysz
GSC nie ma się czego bać
już bliżej końca kochana jak początku, a nasze dzieciaczki są naprawdę już dobrze rozwinięte...
Bombusiu no widzę, że Adrian dzielnie pomaga mamusi w przygotowaniach
NAtko gratuluję udanych zakupów, nic tak chyba nie cieszy jak kompletowanie wyprawki
Mama Aneta no to widzę, że ćwierćwiecze się zbliża, szalej kochana
Nektarynko ja też czytałam na ten temat, że można przed porodem otworzyć działalność i normalnie się dostaje macierzyńki
Warto założyć firmę przed porodem - Rzeczpospolita
MArtuśka no to świetnie, że u Ciebie ciąża tak delikatnie przebiega
ja bym postawiła na psychologię zarządzania - można z tego wyżyć
Mallaika no to dobrze, ze z wami wszystko w porządku, mam nadzieję, że wypoczęłaś troszkę
Ehtele no to to widzę bidulko, że jednak łóżko, kuruj się kochana... mam nadzieję, że szybciutko Ci przejdzie. Zazdroszczę, że Twój Oluś przesypia całą nockę, mój zaczyna szaleństwa o 22 kończy o 3 w nocy
Co do ruchów być może dzidziulek pomału ustawia się do porodu, po 33 tc już ruchy mogą być słabsze, dzieciaczki nie mają tyle miejsca do harców..
Malagonia dziwny ten lekarz, nawet z ciężką wadą można rodzić SN
MArulka o jak fajnie przynajmniej już Oluś skorzystał z leżaczka
dotrwa dotrwa
Bogusia007 dzisiaj to ja miałam straszne problemy ze snem - normalnie nie mogłam sobie znaleźć miejsca
Kasia2506 w takim razie musisz z samego rana uciekać na spacerki z Basieńką
Olu tylko spokojnie
pamiętaj nie forsuj siebie zbytecznie
Wuzelku teraz nawet z dużymi wadami nie kierują na CC, wszystko zależy od siatkówki
buziaki