hello:-)
Pogoda za oknem inspiruje do spaceru a ja muszę w łóżku leżeć...nie ma innej rady, jestem osłabiona, zakatarzona i już zmęczona tym cholernym przeziębieniem - postanowiłam, że jednak dziś spędzę dzień w łóżku bo te drobne przeziębienie skończy się czymś gorszym
Wczorajsza szkoła rodzenia rewelacja - omawialiśmy temat co wziąć na porodówkę, lista rzeczy niezbędnych itd. Położna z jajem ojj jakbym chciała właśnie ją spotkać na swojej sali porodowej...
Przyznam Wam szczerze, że dopiero po wczorajszym spotkaniu chyba uwierzyłam, że
PORÓD TO JUŻ COŚ REALNEGO Lada chwila po prostu nastąpi...chyba powoli zacznę pakować tę torbę do szpitala
A z ciekawostek do szpitala mam wziąć takie podkłady higieniczne na materac...
A tak w ogóle to Olek jakoś inaczej się rusza i mnie to martwi...chyba histeryczka jestem, ale to silniejsze ode mnie...a wizyta dopiero pod koniec czerwca...i cóż tu począć z takimi myślami?
I mam pytanie do Was bo pisałyście, że pieluszki NWEBORN 2-5kg, czy 3-6kg, te najmniejsze to wystarczy jedna paczka. Ale jaka ma to być paczka ta do 27szt. czy mega paka 90 szt.???? Ile właściwie tego potrzeba...????
marulka i monika jeśli jest tak jak piszecie to mój Olek będzie przesypiał całą nockę, a szalał dopiero w ciągu dnia...
bogusia007 - ja właśnie się zastanawiałam gdzieś się podziałaś;-) Musisz zostawić swój nr tel. bo sprawdzałam i nie ma go tam
Bogusia86 ty dajesz radę jeszcze myć okna? No nie mogę, co za kobita
Ty się oszczędzaj lepiej...to za dużo jak na jedną ciężarówkę
- powinnaś mieć ludzi od tego
U mnie oknami zajął się mąż...swoją drogą muszę go zmobilizować, żeby przed porodem jeszcze niemi się zajął...
polianna ojjj to ja już nie umiem się doczekać na suwaczki ze straconymi kg;-) Chętnie bym już zaczęła dietkę..ale poczekam ile karmienie ze mnie wyciśnie hehehe:-):-):-) Bedziemy się wspierać...
Bombusia proteinowa przy karmieniu raczej odpada...nie jest zdrowa dla dzieciątka...choć potwierdzam jej skuteczność moja teściowa straciła na niej 15kg...tylko Twój syn coś za szybko poleciła...to też zdrowe nie jest...powinno się bardziej w czasie rozłożyć...musisz go tam przypilnować
Niuunia ja wybrałam HIPP, troszkę poczytałam tylko do kąpieli i włosków kup po prostu żel do mycia ciała i włosów (jeśli się zdecydujesz na hipp) ...wtedy nie będziesz musiała osobno płynu do kąpieli i szamponu...
rozalka no to miałaś przeżycia
Współczuję i mam nadzieję, że już ochłonęłaś...dziś będzie lepszy dzień...;-)
Aga_Natalia trzymam za Wasz trójeczkę kciuki
Informuj nas na bierząco...
Pajkaa nie martw się na zapas...ja jestem właśnie dzieckiem 8 miesięcznym w dodatku urodzonym z wagą 4100
I jestem silna i zdrowa
A Twój Sebastian na pewno wyjdzie w terminie...
Na ostatniej wizycie lekarz mi mówił, że do końca 34 tyg wykształcają się płucka..
Czekam oczywiście na zdjęcia mebelków i całego pokoiku
Wuzelek ojjj poszalałaś jeden miesiąc i wszystko kupione
No ale w większości masz już przynajmniej z głowy
Natka dziękuję za informacje:-):-)
martuśka85 stanowczo wybrałabym psychoterapie z seksuologią!!!!! Uważam, że specjalizacja ta jest przyszłościowa...
mallaika no to ja trzymam kciuki za zdrowie małego;-)
fiuufiuu dopilnuj swoich spraw a potem będziesz na bieżąco - nami się nie przejmuj - cierpliwie będziemy na Ciebie czekać hehehhe