Wlało… a potem wyszło słonko i upał od początku… ale chociaż wywaliłam pranie na balkon i wyschło (mąż patrzył na mnie jak na osiołka, bo wstawiłam pralkę akurat jak padało-ta kobieca intuicja…
) Kurczę, chyba już pora je wnieść. Mężuuu…!
Ehtele tak właśnie zrobiłam z zakupami z apteki-znając moje szczęście jakbym czekała, to potem by czegoś innego nie było
Listy nie mam, piszę z głowy, bo już wykasowałam linki (
Pati też chciałaś-sieć aptek Dbam o Zdrowie)-podkłady do przewijania, podpaski materace itp. poporodowe akcesoria, prenatal dha, kosmetyki dla dzidziusia, płatki, patyczki, chusteczki do hig. int., chusteczki nawilżane dla dzidzi, nospa
Wsio chyba, bo mam już sporo rzeczy. Właściwie po dzisiejszych zakupach (kochane allegro…) został mi już tylko wózek… ale zamawiam w przyszłym tygodniu. I święto. Bo słynnych już kapci i innych drobiazgów, które wpadną mi w oko, nie liczę-to będzie już tylko fanaberia
Bombusiu wierzę, wierzę, że masz porządnego chłopa, dobrze mu z oczu patrzy
Cały pic polega na tym, że mój to wszystko, co napisałam robi zawsze, niezależnie od ciąży
Muszę mieć coś dla siebie, bo wychodziłoby, że ja w domu tylko sprzątam, i to z nim na pół…
Zresztą za samo gotowanie należą mu się uprasowane ciuchy
Aha co do kilograma truskawek (to była Twoja inspiracja…
)- po tym, jak wczoraj zjadłam ten kg, dziś już nie mogłam na nie patrzeć-ale od czego jest pomysłowy mąż-litr mleka, blender i drugi kg truskawek wszedł mi płynnie
Milusiu trzymaj się pracusiu
A co do zdjęć… ja jakaś niezdjęciowa jestem…
Koralowa cieszę się razem z Tobą-super są takie niespodzianki
Niuunia ja bym jeszcze zadzwoniła do PIPy zapytać… Paniom z ZUSu jakoś średnio wierzę… W każdym oddziale PIPy mają dział darmowych porad odnośnie prawa pracy, są zorientowani i skuteczni. Korzystałam już kilka razy, najlepsze wspomnienia mam z Białegostoki i Torunia
Wklejam Ci linka, aha, jeśli chcesz tylko zapytać, nie musisz dzwonić do swojej PIP, tylko wybrać obojętnie którą. Czasem trudno się dodzwonić, ale warto, ja zazwyczaj próbowałam na kilka numerów naraz.
pip.gov.pl - Pytania i porady prawne
Rozalka biedactwo
Odpoczywaj już i zrób sobie jakąś przyjemność
Aga Natalia trzymaj się kochana
Pajeczko faktycznie ten 7 mc nie był dla naszego grona za dobry… ja już jestem w 8 mcu, ale naprawdę nie wiem, czy jestem przez to spokojniejsza…