reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
a i zapomnialam napisac, ze z tych stresów schudlam kg co zaniepokoilo lekarzy i mam uwazac na wage bo nie powinnam chudnac.Ale wizyte mam 19 czerwca wiec jestem dobrej mysli.

jedno bylo fajne kiedys przychodzi pielęgniarka i mowi dawac brzuszki do tętna i przyklada, a Sebus ma czkawkę :-D jakie jaja byly trza było poczekac az mu sie skonczy:-D

dziewczynki ja zmykam bo Sebus zrobil sie za bardzo aktywny :p i musze isc poleżec :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieńdoberek:-)
Czytam was od rana i co myślę że już wszystko przeczytałam pojawia się kolejny długi post:-D normalnie produkcja idzie pełną parą;-)
Pajkaa- dobrze że już jesteś i czujesz się lepiej, teraz tak jak piszesz dbaj o siebie i leż, a ja chyba zmobilizowana przez ciebie też zacznę w końcu kompletować rzeczy do torby:sorry2:; fajnie że trafiłaś na dobry szpital i normalnych lekarzy
Milusia83 - miłego dnia na łonie natury:tak: my dziś z mężem po jego pracy jedziemy znowu do Rewy na spacer po plaży (zabiera się z nami jeszcze moja koleżanka, może jeszcze ktoś wpadnie i będziemy puszczać latawca:-D robiłam to chyba tylko raz w życiu jak byłam duuużo młodsza;-):-))
Ciamajdka - no sen wymiata:-D:-D
Cayra - daj znać co z nóżką, pewnie to zwichnięcie albo skręcenie, polecam reparil gel i oczywiście leżenie z nogą wyżej i trzymam kciuki żeby szybko przeszło
Fiuufiuu - dobrze że ząb dał ci dzisiaj spokój, mam nadzieję że wytrzyma do pon i obejdzie się bez wyrywania obcęgami;-)
My wczoraj po grillu wróciliśmy po 23 - było bardzo sympatycznie, choć starałam się nie obżerać, tylko popróbować po odrobinie różnych pyszności (a było co próbować - szaszłyczki, pstrąg, skrzydełka itd:-p) Z mniej przyjemnych rzeczy pomimo łykania asparaginianu każdą noc mam dalej pod znakiem skurczy i to żeby było ciekawiej nie tylko łydek, dziś na przykład miałam skurcz uda:szok: a wcześniej zdarzały się skurcze w okolicach kostki albo łydek ale bardziej od przodu (jak to możliwe???) Mam nadzieję że te "przyjemności" skończą się wraz z braniem furaginu:dry:

Pajko :-)

lece do sklepu... pranie wstawione, pościel sie wietrzy, kanapa odkurzona.. a ja nie mam siły:-D

Pati pocieszę Cię... ja przez większość czasu mam skurcz mózgu

Dziewczyny sorrki ze odniosę się tak egoistycznie , wczoraj wieczorem miałam silny ból , czułam tak jakby maleństwo za wszelka cenę chciało zmienić pozycje - ból trwał jakieś 2-3 minuty po tym czasie do teraz nie czuje nic !!!
Boje się strasznie.... !

później postaram się was nadrobić !

I ja witam z rana:biggrin2:
Piękna pogoda za oknem:tak: Pojedziemy gdzieś do lasu, później na polankę, bo córcia marzy o pikniku-kocyk, jedzonko;-) Później jedziemy do moich rodziców na pierogi z truskawkami-namówiłam mamę:cool2::-p
Pajkaa-cieszę się, że jesteś już w domku:tak: Straszne to co przeszłaś w szpitalu, ale najważniejsze, że to już za Wami:happy2: Uważaj na siebie (na Was);-)
Pati-ja też mam skurcze łydek, uda i pośladka:shocked2: A magnez cały czas biorę:sorry2:
Ciamajdka-ale masz sny:-D
Pajkaa, Magda.wu, Fiuu-ja tez mam problem z żyłami... Znaleźć je to nie lada wyzwanie, a żeby jeszcze poleciała krew:blink:
Milusia-miłego spacerowania:tak:
Cayra-daj znać, jak już odwiedzisz chirurga:tak:
Ehtele-oby ten ból gardła szybko przeszedł:tak: A sen bardzo ciekawy;-)
Bombusia-miłego grillowania i leniuchowania:cool2:
Anecia-udanego rodzinnego świetowania:tak:
Kiniusia-super, że masz w końcu dostęp do neta:happy2:

Wróciłam z zakupów... nic nie kupiłam a myslałam że mi macica wyskoczy z wysiłku:)

teraz sie biore powoli za co nie co i będe do Was zaglądać...

reklama
no a ja teraz dochodze do siebie po szpitalu tzn farba na wlosach :p umawiam sie do fryziera bo mam ochote ściąć wlosy i dac blond pasemka na moje nie wiem jakie jeszcze wlosy bo zobacze jaki kolor wyjdzie dzisiaj :p wiec wielka zmiana:) na pewno Wam sie pokaze jak ukoncze moje ulepszanie:p do tego musze doprowadzic po szpotalu do pionu moje stópki i lapki i chować siniaki bo ktos jeszcze pomysli, ze mąż mnie bije :p

Kasia ja mam tak, ze nie każdy magnez mój organizm przyswaja. Ja biore ten rozpuszczalny i po nim nic mi nie ma a w szpitalu dostawałam ASMAG i nic nie działalo na mnie i dlatego podawali mi go też w kroplówkach.Spróbuj zmienić magnez moze skurcze znikną.

Bombusia zazdroszcze wyjscia moj maz mnie nigdzie nie chce wypuścic z powodu tego pobytu i tak bede musiala negocjować wyjscie do fryzjera:p

Kasia u m nie w żylach tez nic nie leci, ale jedna polożna wbila sie w niewidoczną dla oka żylę i to jest specjalistka :tak:bylam w szoku :szok:

Ciamajdko nie szalej tak :szok:oszczędxaj sie Slońce widzisz co u mnie było ja tak poszalalam dwa dni i chyba z tego to wszystko było. Teraz am zamiar wszystko rozkladac w cvzasie a jak mnie cos zaboli walne w kąt wszystko i juz
czyli u Ciebie bedzie jednak Konwalia?? slicznie:)

dzisiaj na obiad pizza z pizzerii moj maz nawet obiadu nie pozwoli mi zrobic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry