reklama
Hihi nie ma to jak zdrowa zywnoscja uwielbialam puree z brokulami a teraz nie tkneostatnio snilo mi sie, ze jem placuszki z drzemem i juz we snie wiedzialam, ze go nie ma w lodowce. A jak wstalam bylam przekonana, ze chce zjesc najzwyklejsza pasztetowa
R
RiSiA
Gość
no i u mnie dziewczyny odpadają słodycze na sam zapach czekolady mnie muli a mięso mogłabym kilogramami jesc a wczesniej uwielbiałam słodycze, a mieso było feee
fiufiu zupka z vifonu to klasa tez dzisiaj o niej myslałam, ale nie znalazłam
fiufiu zupka z vifonu to klasa tez dzisiaj o niej myslałam, ale nie znalazłam
To widocznie nasze ciaze rozwijaja sie prawidlowoja przyzwyczailam sie czesto jesc bo wieksze posilki sa zabojstwem dla mnie:-(ale tez nie umie duzo zjescale co jak co ale jednego nie moge odzalowac ze wszystkich ciazowych ograniczen: goracej kapielipachnacy plynie, pelno piany i goraaaca wodo witaj za rok
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Kasia nie rób smaka Też bym zjadła pasztetową Czytałam ostatnio, że pasztety odpadają dla kobiet w ciąży, tak samo jak:
- jaja na miękko, jajecznice
- surowe szynki,
- owoce morza
- wątróbka (ale to ze względu na dużą zawartość wit. A)
- jaja na miękko, jajecznice
- surowe szynki,
- owoce morza
- wątróbka (ale to ze względu na dużą zawartość wit. A)
R
RiSiA
Gość
a ja biore kąpiele, ale nie za gorące takie no srednie co pare dni a tak szybki prysznic
Milusia pierwsze słysze, zeby jaja szkodzily, ja usłyszałam od położnej , ze jesc jaja mozna
Milusia pierwsze słysze, zeby jaja szkodzily, ja usłyszałam od położnej , ze jesc jaja mozna
marc
Fanka BB :)
haha noo tak ja też mam gorzej z tą chęcią na poszczególne produkty, ale zajadam się ogórami kiszonymi i normalnie po nich mi jest dobrze. Ostatnio miałam ochotę na lody zjadłam może z 3 łyżki i koniec.Owoce jak banany i mandarynki od początku w miarę na krótki czas, ale pomagały przy mdłościach obecnie leżenie mi pomaga muszę tak samo leżeć bo jak wstaję jest nieciekawie:-(z męskimi zapachami mam tak samo, smażone też odpada chyba tylko na razie gotowane mi odpowiada bardziej niż cokolwiek z posiłków takich mocniejszych. Za niedługo będzie Nam o niebo lepiej <bynajmniej tak mi się wydaje i OBY>:-)później trochę odpoczynku i znów przed samym porodem trochę Nam będzie ciężko, alee Wszystko to dla Naszych Pociech i Najważniejsze żeby Wszystkie były Zdrowe to jest najważniejsze...;-)
reklama
Ze slodkiego to czekolada mi nie podpada(chyba ze nutella ale to calkiem co innego), ciasteczka tez mula, jednynie jakies zelki. I smakuja mi teraz takie kukurydziane chrupkiA czekolade musze swoja droga ograniczac ze wzgledu na zaparciatez macie ten problem?