reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja myślę, że zdążą bo mają 9 miesięcy (symboliczne) i trochę wstyd by było otwierać oddział po 11 miesiącach jak zaplanowali sobie symboliczną 9 :)

reklama
Dokładnie też tak myślę, że spokojnie się wyrobią:-) cieszę się, że jest ciut lepiej z tymi moimi dolegliwościami :)Jak zbliża się noc to ja się boję:-(

lona witamy pierwszą podwójna mamusię :) co do wczesniejszych porodow- chetnie urodzilabym z 2 tyg przed moim terminem. mam napiety grafik (brzmi to nieciekawie-wiem ale coz poradze)

wiesz co to różnie bywa bardziej w ciągu dnia...w nocy to chyba mnie brzuch boli, dlatego przebudzam się i spać nie mogę w każdej pozycji jest mi źle dopiero nad ranem około 8 śpię normalnie:/Może tak jest w tych tyg.ciąży.
Ogólnie dziś z nudnościami było wporządku chyba 1 raz tylko na noc:/tak jak mówiłam chyba przez jakiś ból brzucha przebudzam się i wiercę jak nie wiem:-(To moja pierwsza ciąża więc nie wiem co robić..najlepiej chyba to prędzej bym na siedząco zasnęła naprawdę takie mam wrażenie ..

Marc, ja na początku też miałam straszne boleści, podobno stękałam przez sen, brzuch był bardzo opuchnięty, myślałam, że zwariuję, miałam parcie na pęcherz,, no, a później przyszły nudności z wymiotami.. Taka nasza natura:)

Ja od samego poczatku mialam najgorzej w nocy i potem doszlo pod wieczor a teraz nawet jest w miare, choc spanie nadal mi nie odpuszcza:tak:Nie toleruje plynu do naczyn ktory kiedys tak pieknie pachnial mi wanilia...a jak tam z Waszymi smakami dziewczynki?mi pomalu sie robia:tak:potrafi mi sie cos cala noc snic i jak sie obudze to musze to zjesc:-pnajgorsze jak akurat nie ma pod reka:-Dja mam bliziutko szpital na rzut kamieniem praktycznie:tak:a o Dobrym 3D slyszalam ze jest w Rudzie Slaskiej, niestety nie wiem gdzie dokladnie:confused:

Milusia mialam tak samo jak Ty:tak:tyle ze pecherz bardzo bolal:-(a mialam na poczatku wrazenie jakbym lada chwila miala okres dostac tak mnie jakos w srodku pobolewalo, rozpieralo:tak:

o ja nie toleruje zapachów męskich zresztą z moimi perfumami jest to samo od razu mnie mdli ale to dopiero teraz dosżło no i bóle głowy , sennosc, cały czas musze lezec bo wtedy jest super

reklama
Kasiu mnie się pół nocy śnił serek Fromage, i mąż z rana zrobił taki serek z ziołami, przyprawami, oliwkami:D Zjadłam nawet 3 kanapki.
Co do zapachu odstawiłam praktycznie wszystko, co pachnie. Myję się takimi jałowymi bezzapachowymi kosmetykami.
Wcześniej był waniliowy żel pod prysznic, waniliowy balsam do ciała, Euphoria Calvina Cleina i z taką mieszanką na skórze wybiegałam z domu. Obecnie jak czuję jakiś zapach, jakikolwiek to uciekam dalej jak widzę:-D:-D:-D
Nawet M zabraniam przed snem używać jakichkolwiek żeli pachnących, antyperspirantów, bo raz by wyleciał z łóżka, tak mi było niedobrze:D

Ostatnia edycja:
Do góry