reklama
marc
Fanka BB :)
wiesz co to różnie bywa bardziej w ciągu dnia...w nocy to chyba mnie brzuch boli, dlatego przebudzam się i spać nie mogę w każdej pozycji jest mi źle dopiero nad ranem około 8 śpię normalnie:/Może tak jest w tych tyg.ciąży.
Ogólnie dziś z nudnościami było wporządku chyba 1 raz tylko na noc:/tak jak mówiłam chyba przez jakiś ból brzucha przebudzam się i wiercę jak nie wiem:-(To moja pierwsza ciąża więc nie wiem co robić..najlepiej chyba to prędzej bym na siedząco zasnęła naprawdę takie mam wrażenie ..
Ogólnie dziś z nudnościami było wporządku chyba 1 raz tylko na noc:/tak jak mówiłam chyba przez jakiś ból brzucha przebudzam się i wiercę jak nie wiem:-(To moja pierwsza ciąża więc nie wiem co robić..najlepiej chyba to prędzej bym na siedząco zasnęła naprawdę takie mam wrażenie ..
Ja od samego poczatku mialam najgorzej w nocy i potem doszlo pod wieczor a teraz nawet jest w miare, choc spanie nadal mi nie odpuszczaNie toleruje plynu do naczyn ktory kiedys tak pieknie pachnial mi wanilia...a jak tam z Waszymi smakami dziewczynki?mi pomalu sie robiapotrafi mi sie cos cala noc snic i jak sie obudze to musze to zjescnajgorsze jak akurat nie ma pod rekaja mam bliziutko szpital na rzut kamieniem praktyczniea o Dobrym 3D slyszalam ze jest w Rudzie Slaskiej, niestety nie wiem gdzie dokladnie
R
RiSiA
Gość
o ja nie toleruje zapachów męskich zresztą z moimi perfumami jest to samo od razu mnie mdli ale to dopiero teraz dosżło no i bóle głowy , sennosc, cały czas musze lezec bo wtedy jest super
reklama
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Kasiu mnie się pół nocy śnił serek Fromage, i mąż z rana zrobił taki serek z ziołami, przyprawami, oliwkami Zjadłam nawet 3 kanapki.
Co do zapachu odstawiłam praktycznie wszystko, co pachnie. Myję się takimi jałowymi bezzapachowymi kosmetykami.
Wcześniej był waniliowy żel pod prysznic, waniliowy balsam do ciała, Euphoria Calvina Cleina i z taką mieszanką na skórze wybiegałam z domu. Obecnie jak czuję jakiś zapach, jakikolwiek to uciekam dalej jak widzę
Nawet M zabraniam przed snem używać jakichkolwiek żeli pachnących, antyperspirantów, bo raz by wyleciał z łóżka, tak mi było niedobrze
Co do zapachu odstawiłam praktycznie wszystko, co pachnie. Myję się takimi jałowymi bezzapachowymi kosmetykami.
Wcześniej był waniliowy żel pod prysznic, waniliowy balsam do ciała, Euphoria Calvina Cleina i z taką mieszanką na skórze wybiegałam z domu. Obecnie jak czuję jakiś zapach, jakikolwiek to uciekam dalej jak widzę
Nawet M zabraniam przed snem używać jakichkolwiek żeli pachnących, antyperspirantów, bo raz by wyleciał z łóżka, tak mi było niedobrze
Ostatnia edycja: