reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ogolnie czekolada to powoduje :tak:
ja wiem, ze nie powinno sie jesc wątróbek i takich pasci jak i mięsa surowego bo mozna toxoplazmy sie nabawic

reklama
a ja biore kąpiele, ale nie za gorące takie no srednie co pare dni a tak szybki prysznic

Milusia pierwsze słysze, zeby jaja szkodzily, ja usłyszałam od położnej , ze jesc jaja mozna

Oczywiście można (bardzo dobrze ugotowane) ale nie na miękko i niedogotowane, czyli np. jajecznice, oraz kremy gdzie jaja mogą występować na surowo :)
Nie można jeszcze serów pleśniowych wszelkiego rodzaju:)

Kochane a ja nic żadnych specjalnych smaków... nudności... śpie nadzwyczaj dobrze ale dużżżoooo :) zapach perfum niektórych mnie odrzucają ale generalnie wszystko ok...
hmmmmm?! to już sama nie wiem czy dobrze czy nie?!
a jestem w 10 tyg i od samego początku nic... gdyby nie spóźniający sie okres o bym nie wiedziała że w ciąży jestem...:sorry2::sorry2:

Kurde nie robcie mi przykrosci:-(jeszcze tyle pysznej pasztetowej mam lodowce:szok:a co do surowego miesa, wedlin, owocow morza to tez czytalam, ale o pasztetowej i nic nie slyszalam wiec moze jest nadzieja:confused:Letnia kapiel to dla mnie profanacja:-DKapiel musi byc jak dla mnie goraca zeby mozna bylo dlugo sie moczyc:tak:

Basiu powinnas sie cieszyc, ze na razie fasolinka daje Ci troche wytchnienia:tak:Pewnie pozniej sie odezwie:-Dja juz tydz po braku okresu wiedzialam co sie swieci, choc to moja 1 ciaza, od razu dala fasolka o sobie znac:tak:

Ja ostatnio godzinę moczyłam się w bardzo ciepłej wodzie:) Nie ma nic lepszego, brzuch mnie tak nie bolał, pęcherz też dał o sobie zapomnieć., cud, miód, malinka

uuummmmm placuszki:)wyśmienite...czekolady fujjjjjjjjjjjjj!!!!okropieństwo już też wolę żelki takie kwaśne:-pteraz mam ochotę na krakersy:)

Jakos boje sie zaryzykowac bo znajoma wziela kapiel w goracej wodzie i na 2 dzien dostala plamien.Pewni przesadzila z temperatura. Kazdy ma inne pojecie ciepla:tak:Dla mnie goraca to wrzatek prawie ze. Jestem wiecznie nie dogrzana:-( Nie musialo byc od tego, mogl byc przypadek. Tak bym wrzucika zadek do wanny:tak:pomarzyc mozna:tak:

Jakby nas teraz ktos poczytal to by sie niezle usmial:-pJa sama sie usmialam:tak:Zycie ciezarnej jest kolorowe, zawsze jakies atrakcje. Ja zaraz zrobie sobie frytunie:tak:Moglabym jesc ziemniaki tonami:tak:

reklama
Do góry