reklama
Ja tam nie wierze w ten kalendarz chiński,bo co będzie to będzie-nie da się tego zaplanować.Ja ze swoich obserwacji zauważyłam już kilka krost na twarzy co świadczy o dziewczynce.Ja mam syna,córkę,syna więc jakby tak było to wychodzi córka.Znam dziewczynę która właśnie tak ma ale 3 starszych 19,17,13 lat jest a najmłodsza skończy w lutym 2 latka.
Dziś byłam na pierwszej wizycie.Przyszłam po 12 a do 13 przyjmuje i położna zdziwiła się czemu tak późno.Dostałam skierowanie na badania.
Dziś byłam na pierwszej wizycie.Przyszłam po 12 a do 13 przyjmuje i położna zdziwiła się czemu tak późno.Dostałam skierowanie na badania.
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Możesz wybrać dowolny szpitalmnie też wyszła dziewczynka..., ale czuję, że będzie na odwrót jakieś przeczuciea jak to jest ze Szpitalem sami możemy wybrać sobie czy zależy to od ginekologa?
Nie bardzo się w tym orientuje:/
Home
pozdrawiam
marc
Fanka BB :)
Dziękuję
dziś mam troszkę mniejsze mdłości <na szczęście> właśnie zrobiłam zupkę jarzynową
jakoś tak miałam smaka na nią;-)jak leżę jest mi dobrze jak wstaję jest już ciut gorzej
oprócz tego, że moja miska leży koło mnie, śpi koło mnie itd. hihi mam nadzieję, że szybko to minie. Z tymi badaniami co mówicie to myślę, że przy kolejnej wizycie jak założy mi kartę to wypisze mi jakieś skierowanie na badanie??
http://www.allegro.pl/item843229937_przecena_nowe_coccodrillo_spodniczka_rozmiar_80.html

http://www.allegro.pl/item843229937_przecena_nowe_coccodrillo_spodniczka_rozmiar_80.html

milusia83
Podwójna mamuśka:)
No ja słyszałam bardzo dobre opinie o tym szpitalu, ale nie wiem czy nie pobiegnę za swoim lekarzem do szpitala w Tychach, ponadto w Sosnowcu powstaje najnowoczesniejszy oddział położniczy w całym woj. Śląskim w Szpitalu nr 1, mają go oddać do użytku w lipcu
Co do nudności to bardzo Ci współczuję, bo niestety znam to z autopsji, ale ostatnio mam lepiej, nie mdli mnie cały dzień, da się wytrzymać, tylko unikam intensywnych zapachów zwłaszcza smażonych
Co do nudności to bardzo Ci współczuję, bo niestety znam to z autopsji, ale ostatnio mam lepiej, nie mdli mnie cały dzień, da się wytrzymać, tylko unikam intensywnych zapachów zwłaszcza smażonych
reklama
R
RiSiA
Gość
kurcze ja chyba wybiore Ravciborską w Katowicach tak mi sie wydaje leżałam tak miedys fakt na ginekologii ale czysciutko tam bardzo mają