reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Mi wyszla dziewczynka w tym kalendarzu chinskim:tak:i tez mam jakos przeczucie, ze to dziolcha bd:tak:choc chcialam chlopca, ale bd sie cieszyc bez wzgledu na wszystko:tak:zobczymy czy sie sprawdzi;-)

reklama
Mnie też wyszła dziewczynka:) A śnił mi się chłopiec, z kolei mojemu mężowi i jego mamie śniła się dziewuszka:) Ciekawość mnie już zżera, dlatego sama będę tam dobrze patrzyła 29 stycznia:)

mnie też wyszła dziewczynka..., ale czuję, że będzie na odwrót jakieś przeczucie:) a jak to jest ze Szpitalem sami możemy wybrać sobie czy zależy to od ginekologa?
Nie bardzo się w tym orientuje:/

Ja tam nie wierze w ten kalendarz chiński,bo co będzie to będzie-nie da się tego zaplanować.Ja ze swoich obserwacji zauważyłam już kilka krost na twarzy co świadczy o dziewczynce.Ja mam syna,córkę,syna więc jakby tak było to wychodzi córka.Znam dziewczynę która właśnie tak ma ale 3 starszych 19,17,13 lat jest a najmłodsza skończy w lutym 2 latka.
Dziś byłam na pierwszej wizycie.Przyszłam po 12 a do 13 przyjmuje i położna zdziwiła się czemu tak późno.Dostałam skierowanie na badania.

mnie też wyszła dziewczynka..., ale czuję, że będzie na odwrót jakieś przeczucie:) a jak to jest ze Szpitalem sami możemy wybrać sobie czy zależy to od ginekologa?
Nie bardzo się w tym orientuje:/
Możesz wybrać dowolny szpital:) Wybierz ten, do którego masz największe zaufanie, również polecam Ci stronkę:
Home
pozdrawiam

Dziękuję:) dziś mam troszkę mniejsze mdłości <na szczęście> właśnie zrobiłam zupkę jarzynową :p jakoś tak miałam smaka na nią;-)jak leżę jest mi dobrze jak wstaję jest już ciut gorzej:szok:oprócz tego, że moja miska leży koło mnie, śpi koło mnie itd. hihi mam nadzieję, że szybko to minie. Z tymi badaniami co mówicie to myślę, że przy kolejnej wizycie jak założy mi kartę to wypisze mi jakieś skierowanie na badanie??:confused:

http://www.allegro.pl/item843229937_przecena_nowe_coccodrillo_spodniczka_rozmiar_80.html

No ja słyszałam bardzo dobre opinie o tym szpitalu, ale nie wiem czy nie pobiegnę za swoim lekarzem do szpitala w Tychach, ponadto w Sosnowcu powstaje najnowoczesniejszy oddział położniczy w całym woj. Śląskim w Szpitalu nr 1, mają go oddać do użytku w lipcu:)
Co do nudności to bardzo Ci współczuję, bo niestety znam to z autopsji, ale ostatnio mam lepiej, nie mdli mnie cały dzień, da się wytrzymać, tylko unikam intensywnych zapachów zwłaszcza smażonych:)

Coś niecoś słyszałam troszkę...Kurczę może się skuszę na tę 1 hmm jest jeszcze troszkę czasu więc pomyślimy:-)Samo w Sobie jest to ciekawe z tym nowo otwartym oddziałem .....:)Macie jakieś porady na dobry sen???

reklama
kurcze ja chyba wybiore Ravciborską w Katowicach tak mi sie wydaje leżałam tak miedys fakt na ginekologii ale czysciutko tam bardzo mają

Do góry