reklama
Ja tam nie wierze w ten kalendarz chiński,bo co będzie to będzie-nie da się tego zaplanować.Ja ze swoich obserwacji zauważyłam już kilka krost na twarzy co świadczy o dziewczynce.Ja mam syna,córkę,syna więc jakby tak było to wychodzi córka.Znam dziewczynę która właśnie tak ma ale 3 starszych 19,17,13 lat jest a najmłodsza skończy w lutym 2 latka.
Dziś byłam na pierwszej wizycie.Przyszłam po 12 a do 13 przyjmuje i położna zdziwiła się czemu tak późno.Dostałam skierowanie na badania.
Dziś byłam na pierwszej wizycie.Przyszłam po 12 a do 13 przyjmuje i położna zdziwiła się czemu tak późno.Dostałam skierowanie na badania.
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Możesz wybrać dowolny szpital Wybierz ten, do którego masz największe zaufanie, również polecam Ci stronkę:mnie też wyszła dziewczynka..., ale czuję, że będzie na odwrót jakieś przeczucie a jak to jest ze Szpitalem sami możemy wybrać sobie czy zależy to od ginekologa?
Nie bardzo się w tym orientuje:/
Home
pozdrawiam
marc
Fanka BB :)
Dziękuję dziś mam troszkę mniejsze mdłości <na szczęście> właśnie zrobiłam zupkę jarzynową jakoś tak miałam smaka na nią;-)jak leżę jest mi dobrze jak wstaję jest już ciut gorzejoprócz tego, że moja miska leży koło mnie, śpi koło mnie itd. hihi mam nadzieję, że szybko to minie. Z tymi badaniami co mówicie to myślę, że przy kolejnej wizycie jak założy mi kartę to wypisze mi jakieś skierowanie na badanie??
http://www.allegro.pl/item843229937_przecena_nowe_coccodrillo_spodniczka_rozmiar_80.html
http://www.allegro.pl/item843229937_przecena_nowe_coccodrillo_spodniczka_rozmiar_80.html
milusia83
Podwójna mamuśka:)
No ja słyszałam bardzo dobre opinie o tym szpitalu, ale nie wiem czy nie pobiegnę za swoim lekarzem do szpitala w Tychach, ponadto w Sosnowcu powstaje najnowoczesniejszy oddział położniczy w całym woj. Śląskim w Szpitalu nr 1, mają go oddać do użytku w lipcu
Co do nudności to bardzo Ci współczuję, bo niestety znam to z autopsji, ale ostatnio mam lepiej, nie mdli mnie cały dzień, da się wytrzymać, tylko unikam intensywnych zapachów zwłaszcza smażonych
Co do nudności to bardzo Ci współczuję, bo niestety znam to z autopsji, ale ostatnio mam lepiej, nie mdli mnie cały dzień, da się wytrzymać, tylko unikam intensywnych zapachów zwłaszcza smażonych
reklama
R
RiSiA
Gość
kurcze ja chyba wybiore Ravciborską w Katowicach tak mi sie wydaje leżałam tak miedys fakt na ginekologii ale czysciutko tam bardzo mają