reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Fajnego masz kociaka....:)
Mój jest teraz u babci, jak jadę do niej to go wołam, w zasadzie to się drę... :) i on z drugiego końca podwórka biegnie i miauczy głośno, żebym go czasem nie szukała bo on już leci i mnie widzi:)
i na kolanka, mizianko i spanie...

Polianno
łaaaaaaaaaałłłł ....-to za mało...

chodź do mnie, se posiedzimy.. ja już mam kawkę zrobioną i cukierki i ciasteczka i co tam dusza zapragnie:)

własnie przyszła do mnie paczka z ciuszkami, zaraz zrobię zdjęcia i wrzucę:) zobaczymy co tam jest...

Ostatnia edycja:
reklama
Marulko no własnie o to chodzi, że mam różne specyfiki min cif, ale to tak działa, jakby mu się działać nie chciało:)

Polianna niezła historia z tym porodem.... ale powiem szczerze, że napawa opytmizmem:))

Witam!!!

Komp nam się popsuł i jestem bez łączności.
Jutro ma przyjechać mechanik,ale czy zrobi to nie wiem
Pozdrawiam!!!!

I jakby mnie nie było to w piątek proszę trzymać kciuki,bo jadę do szpitala na wizytę i dziewczynki dostaną sterydy!!!!

bateria mi się rozładowała od aparatu, uhh..

Aga_Natalia będziemy trzymać!!!!:)

chyba nie ma jeszcze wieści od Pajki, chyba że Kiniusia cos dostała...
wiadomość jest w "gorącej linii"... kolka nerkowa, ehh... tak szybko chyba nie wróci... MYŚLIMY O TOBIE:)

Ostatnia edycja:
Witam!!!

Komp nam się popsuł i jestem bez łączności.
Jutro ma przyjechać mechanik,ale czy zrobi to nie wiem
Pozdrawiam!!!!

I jakby mnie nie było to w piątek proszę trzymać kciuki,bo jadę do szpitala na wizytę i dziewczynki dostaną sterydy!!!!

Kciuki mocno zaciśnięte, trzymajcie się !!!!!!!!!!

Wysłałam smsa do Pajki jakiś czas temu, ale jeszcze nie odpisała, pewnie jest na jakimś badanku!

Cześć!!!!

Muszę się Wam wyżalić, bo sie poryczałam.
Poszłam rano na pocztę, bo dostałam paczuszkę od Fiuu z wygraną i wiecie co??? Otwieram w domu,a te skurw....z poczty złamali mi jednego kolczyka, tak mi smutno, bo chciałam się w nie dziś wystroić, bo ide na obiad do teściowej(przyjeżdza rodzina z Irlandii) i specjalnie dopasowałam je do mojej różowej bluzki, a tu ZONK. A Fiuu tak ładnie zapakowała, w specjalną kopertę mięciutką, a oni i tak popsuli:( i mi smutno, bo są śliczne!

własnie dojechałam do mamy. :p dzięi za pocieszenie z tymi bólami... generalnie młody zaczął z dnia na dzien rzadziej kopać,a przewala sie na rózne strony i wypina,ze skora mnie boli ;/
Bombusiu- poradzimy cos na to :) jestem teraz w domu i chyba mam tu jedną parę tych kolczyków, które wygrałaś, jak je znajdę to wyślę w tym tygodniu , a jak nie, to nie smutaj się dostaniesz je przesyłką w następnym tygodniu jak wrócę do Szczecina :) jeszcze zdąrzysz sie w nich pokazac.
bogusiu- twoj pierwszy porod :) ja mam za soba narodziny szynszylek. Da się przezc, jestem zdania,ze to zwierzatka i instynkt im podpowiada jak sie zachowac :) będzie dobrze.
Idę odpocząć :) papa

reklama
Hej hej :)

Aga_Natalia
kciuki zaciśnięte!

I za wszystkie pozostałe wizytujące również :)

Starlet pięknie Twój suwaczek wygląda! 8 miesiąc już :)

Pozdrawiam wszystkie Brzuchatki :D

Do góry