dzień dobry dwupaczki
Ja od wczoraj mam świetny humorek, dopisuje również dziś...z rańca miałam koleżankę z pracy na śniadanku, potem standard biedrona - kupiłam kwiatki
i grzechotkę dla Olka
aaaaaa i w biedronie była kobitka z moim wózkiem BEXA B4 w tym kolorze co chcę!!!!!!! JEST BOSKI, wygląda fantastycznie, porządnie...oczywiście zatrzymałam ją i zapytałam jak się sprawuje i babeczka była w 100% zadowolona
no i już oczekuję wizyty, Dziś 4 sierpniówki wizytują - trzymam kciuki i czekam na wiadomości:-)
JAK ROBICIE FASOLKĘ PO BRETOŃSKU??????
robię pierwszy raz fasola mi się po namoczeniu całonocnym gotuje - mimo małego ogania strasznie się pieni - czy to normalne???????:-):-):-):-):-) POMOCY!!!!!!!!!!!
fiuufiuu a miej gdzieś enerdowskich ludzi, to w Polsce zrobisz karierę
marulka - Pani ogrodnik
no proszę nie chwaliłaś się, że planujesz remoncik ;-) Czekamy na efekty...
Bombusia to właśnie cała polska poczta - jedna, wielka masakra - współczuję:-(
Bogusia86 i jak tam poród kotki? Ja też w takim uczestniczyłam - nie otwieraj jajuszek, pozwól jej wylizać żeby kotek wyszedł, nie ucinaj pępowiny bo ona ją sobie odgryzie i prawdopodobnie będzie mieć ochotę na zjedzenie swojego łożyska - więc tego też lepiej jej nie zabraniać bo podobno zdrowe
Gorzka_Słodka_Czekolada siarę miałam od 16 tyg. A teraz nic, a nic już się nie pojawia...
PAJECZKO TRZYMAM KCIUKI