Bombusia
Fanka BB :)
Ciamajdko świetne propozycje, sypiesz jak z rękawa, wybrałam nr 2 bo lubi czytać i wiem co.Dobra ta nasza Fiuufiuu... nie dość, że ma talent to jeszcze złote serce)))
aha BOMBUSIA, mam parę pomysłów na Dzień Dziecka -zalezy ile kasy chcesz wydać...
1. Myszka do kompa jeśli ma stara i na nią narzeka...teraz sa takie bajeranckie co maja po 100 przycisków. T. sie tym zachwyca i sam sobie kupił... nie rozstaje sie z nią, wierz mi.. nawet teraz kompa w Katowicach nie ma ale myszke wziął)
2. Książka- jesli lubi czytać.. na jakiś jego ulubiony temat, albo o jakiejś konkretnej tematyce (wiesz kryminał, horror, romans haha, albo jego ulubiony autor)-mój brat jest molem odkąd pamietam więc tak mi przyszło na myśl...
3. Nowy plecak do szkoły, jakaś bajera wiesz... mozna kupić tanio i fajne...
4. Może chciałby mp4? ale to już wydatek... no ze 100 zł trza liczyć..
5. Jeśli macie w pobliżu jakies pole do gry w Painball albo wspinaczki to możesz mu wykupić i dać karnet... świetna sprawa dla nastolatkaja bym się cieszyła... jakis park linowy , no wiesz...
no to tak podpowiedziałam ale nie wiem czy dobrze![]()
Myszki nie zdążę kupic, bo dziś wychodzę w gości ,a jutro jadę do mojej kochanej firmy zawieźć L-4, plecak ma PUMY więc tylko z nim łazi, MP4 dostał na gwiazdkę, a karnet odpada, bo ma ostatnie dni nauki takiej ostrej na 6tki i nie wiem czy by chciał, ale dzięki za super porady książa b. dobry pomysł, a ja nie pomyślałam
Wczoraj w wiadomościach było o tej lekarce, zrobiła CC i zacięła dziecko na policzku była pod wpływem alkoholu DRAMAT!!!!!!
Ostatnia edycja: