reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Tu nie jest tak źle. Ale pewnie jak masz możliwosć kogos znajomego mieć to super. Tylko czy nie będziesz się krępować żeby np. pokazać szew jak trzeba będzie:-)

mysle. ze wole to pokazac znajomej niz obcej babie wiesz jak to jest ja nie mam w ogole zaufania do tej przychodni tutaj wiec na pewno nie bede chciała stad położej

reklama
I po dentyscie:tak:bezbolesnie i przyjemnie:tak:Wiem ze podczas ciazy trzeba odwiedzic dentyste, w karcie jest wpisane: konsultacja stomatologiczna:tak:Ja mam juz karte zalozona od jakis 2 tyg, moze kapke wiecej. Wtedy juz bylam po badaniu krwi i moczu, ale ze mialam liczne bakterie i zapalenie pecherza, dlatego robilam ponowne badanie.Jutro mam wizyte i mam dostac skierowanie na grupe krwi i antygeny. Oby badanie wyszlo oki bo nie raz mialam juz takie zapalenie, ze krwia sikalam i wolalabym teraz tego uniknac( wystarczyl bol ktory mialam)
To jest moja 1 ciaza a udalo sie w 2 cyklu:tak:

No mnie lekarz zalecił:
- konsultację stomatologiczną,
- laryngologiczną,
- kardiologiczną,
- internistyczną

I teraz nie wiem czy biegać do nich z kartą ciąży, czy prosić o jakieś zaświadczenie:D?

Pewnie jakies zaswiadczenie dadza. Tak mi sie wydaje bo w mojej karcie to za wiele miejsca nie ma zeby cos wpisywac, wiec wydaje mi sie, ze daja zaswiadczenie a w karcie tylko odfajkuja, ze sie bylo:tak:

:) U mnie też taka książeczka, mała, kolorowa i sponsorowana:D Pojutrze biegnę do lekarza, zobaczymy czy wsio gra, a na 29 jestem zapisana na 3D.
Mój lekarz mi kazał, bo on nie dysponuje 3 D, a w tym czasie ważne są pomiary dzidziulka czy wszystko gra, być może już będę znała płeć, bo specjalista rewelacyjny, tylko czy moja kruszynka się ustawi pięknie do zdjęcia:)

oooo ale fajnie:tak:tez bym chciala 3D:tak:ja dopiero jutro 1 raz zobacze malenstwo:tak:ja tez mam sponsorowana:-Dprzez vibovit:tak:a na 3D masz duze szanse zobaczyc co bd, choc to wczesnie, ale moze akurat:tak:

A u mnie przez prenatal:D:D:D Co do płci - ważne żeby zdrowiuchne było,, ochh co ja bym dała, żeby ktoś mi powiedział: "Dzidziuś będzie zdrowy". A wiadomo, że niczego nie da się przewidzieć... Oby było dobrze...
Kasiu ja chodzę prywatnie, dlatego robi USG, a i tak z 3D to wydatek 250 zł. Co zrobić.

reklama
Do góry