reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
mieszkam w szczecinie- a moj gin mieszka w miejscowosci, z ktorej pochodze- i nie zmienie go,bo to doskonaly specjalista, prdynator oddzialu gin w moim miescie wiec za nic nie bede szuklala kogos na miejscu. rodzic i tak bede w rodzinym miescie miesiac bede u mamy- bo to zawsze pomoc przy pierwszym dziecku.

Poszukalam teraz o tym metnym moczu i znalazlam, ze oznacza ropne zapalenie pecherza:szok:To teraz juz w ogole sie boje jutrzejszej wizyty:szok:
Kasiu ja co chwilę przechodzę zapalenie pęcherza, gdyby było ropne, to uwierz mi nie usiedziałabyś przy komputerze, tylko byś wyła z bólu w łazience pod prysznicem z gorącą wodą. Ostatnio miałam wykonywane badanie moczu- wyszedł mętny, z leukocytami, i z dużą liczbą bakterii - u mnie to już standard.
Będzie dobrze:)
Buziaki i miłego dnia

aha ale jak skoczysz studia to wracasz do siebie do tej miejscowosci?? bo ja sobie nie wyobraałabym jezdzic 300 km jakbym była np 7 m-cu ciąży i to jeszcze w wakacje

nasza rodzina od wakacji bedzie nieco rozbita. oboje studiujemy, ja sie w lipcu bronie, a potem znikam do mamy- mieszkanie w szczecinie zostanie odswiezone przez przyjaciol- moj j. po sesji letniej jedzie zarabiac na chleb do warszawy i wroci razem ze mna do szcz. pod koniec wrzesnia - ona na studia,ja na doktorat. wsio (pytanie namber łan jest takie jak s pozniej zmienic polozna :p)

z tego co mi mowily kumpele to położną dają Ci z przychodni najblizej miejsca zamieszkania ale jak to jest naprawde to nie wiem

chodzi wam, o środowiskowa położną? Np. tu jest tak że trzeba dac znać w przychodni i wtedy z tej przysylają. Sama sie nie zjawia

ja napewno nie zawiadomie tylko jak cos poszukam znajomej znajomą tak bedzie lepiej niz wpuszczac obcą babę jeszcze z tej zapuszczonej u mnie przychodni to musiałoby mnie niezle pogiąć!

reklama
Tu nie jest tak źle. Ale pewnie jak masz możliwosć kogos znajomego mieć to super. Tylko czy nie będziesz się krępować żeby np. pokazać szew jak trzeba będzie:-)

Do góry