reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

To bardzo sie ciesze ze z malenstwem wszystko wporzadku :-)
Ogladacie "Taniec z gwiazdami" ? :-) Czy tylko ja bede ogladala z tego forum ? :)
I jeszcze nie wrocil do domu T :wściekła/y: Ehhh uwielbiam sama spedzac czas po prostu..

Ja nie oglądam zbytnio TzG no trochę zerkam,ale bardzo bym chciała, aby wygrała Kasia Glinka, to moja faworytka, ale znając życie wygra ta Brzydka brzydula buuu:(
U nie teraz M zrobił kino domowe i oglada po raz setny film "2012" więc laptek jest mój:)

reklama
Oczywiście trzymamy kciuki jak najbardziej :tak: Oby jak najszybciej wrócili do domku, cali i zdrowi :tak: A tamtego lekarza, co Naszą Pajkę tak "załatwił" to powinno się.....@#$#@$$##$@$#%#$%%^%^$%!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja jestem po południowej drzemce, Pajki sms mnie obudził, ale to dobrze, trzeba trochę snu na noc zostawić. :tak:;-):-)

Anecia1111, hej hej :-)
monika8112, przygotowania do ślubu idą bardzo powoli. W sumie wszystko będzie się rozgrywało w ostatnim tygodniu "wolności" ;-) Musimy z M. jeszcze sobie buty kupić, no i żarcie, będzie git :tak::-) Ale mieliście aktywny weekendzik, fajnie, że macie tyle energii :tak:
Natka, i u mnie apetyt baaardzo dopisuje.;-) Żadne grubasy z Nas nie będą, wrócimy do formy, zobaczysz :tak:A 13 kg do przodu to jeszcze nie jest nie wiadomo jak wielka waga :tak:
Kassia181, super, że już jesteś :tak::-)
Bombusiu, obiecanki cacanki ;-);-);-) HiHiHi, ja bym nie wytrzymała i rzuciła sie na taką zapiekaneczkę :-D
Co do toxo, to tak jak napisała Ciamajdka, są 2 współczynniki, jeden pokazuje czy "zetknęłaś" się z chorobą, a drugi czy w danym momencie nie chorujesz. Jeżeli wyjdzie, że nią miałaś zetknięcia z chorobą, to nie znaczy, że masz unikać zwierząt, tylko i wyłącznie odchodów kocich :tak: Poza tym surowego mięsa, dokładnie myć owoce i warzywa, itp. :tak:
Czekoladko, dziwny ten lekarz :eek:, toxo nie przenosi się na całych zwierzętach :no:, tylko i wyłącznie w odchodach kocich. :tak: Jeżeli jest kotek w domu, to nie trzeba go wyrzucać. Po prostu po głaskaniu, myć ręce, itp. Higiena przede wszystkim :))) Oprócz tego toxo może być w surowym mięsie, na warzywach nieumytych, na owocach nieumytych, itp.

Ostatnia edycja:
Dlatego ja nie oglądam tv... nałogowo oglądałam comedy central ale dochodzą nowe beznadziejne seriale, a reszta to powtórki tego co już widziałam po 3 razy...
TzG nie oglądam wcale... nudzi mnie juz ta 11 edycja...

Ja czasem oglądam TzG, ale nie jakoś nałogowo ;-)
Także bym chciała, żeby Glinka wygrała :tak:
A co do nudów w tv, to zgadzam się w 100 %-ach. Ostatnio coś ciekawego zdarza się rzadko... :dry:

No to my łodzianki jesteśmy zgodne co do wygranej w TzG.
Dzięki Kinia za info co do TOXO.
No właśnie w TV nic nie ma w niedzielę szczególnie jeśli chodzi o filmy, ale ze mój M jest hobbystą od wszelkich nowych filmów wchodzących na rynek, to ja jestem na bieżąco, bo mi ściąga i se oglądamy w domku, tylko przez to chyba nigdy nie pójdziemy już do kina, odkąd dopadł lapka i ściąga, noooo moze z maluszkiem na bajki hi hi:)

Witajcie kobietki
Pajeczko 3maj sie cieplutko
Kassia oczywiscie ze cie pamietamy, milo ze jestes:)
Ehtele ciuszki fantastyczne
Bombusia fajnie jest miec takiego meza co ci nowe filmy co chwile puszcza i jest na biezaco:)

Ja dzis bylam u tesciow na grillu, zjadlam chyba ze dwie kielbaski plus karczek plus salatke z pomidora i ogorka plus kromeczke chleba i czuje sie baaaaardzoooo duza....
a w domu po powrocie jeszcze czyms poprawilam, juz nawet nie wiem czym
w ogole to sie zalamalam, bo przez kilka dni staralam sie bardzo zdrowo odzywiac i jesc malo! a i tak z dnia na dzien waga mi rosla o jakies 200g, wiec dzis dalam sobie odpust.... jesli to ma tak wygladac to ja strajkuje!!!!!
Mam na plus juz kolo 10kg, a planowalam nie wiecej niz 12 w calej ciazy... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ale dzisiaj tu spokój co? na szczęscie jutro wracamy do "rzeczywistości"

Ola ja nawet nie planowałam... ja poszłam na żywioł

dobra zmykam, jutro będę dopiero popołudniu, bo rano idziemy do notariusza, na 12.20 mam wizytę u kosmetyczki więc zanim doczłapię się do domu to już będzie popołudnie:)

wizytującym jutro życzę powodzenia!
ps. u mnie leje jak cholera.

reklama
Hejka :happy2:

Ja tylko na chwilkę ;-) Byliśmy dziś z M na super wycieczce po naszych pięknych lasach i jeziorach. Było CUDNIE!

Wpadłam zobaczyć jak tam z Pajeczką. Kobietki, na sms-y jest oddzielny wątek, żeby nie trzeba było szukać informacji co się dzieje... Plisss wstawcie tam infa od Pajki, bo ciężko przeglądać strony wstecz i szukać czy nie ma jakiś wieści.

Buziole dla wszystkich Brzuchatek :***

Do góry