reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Hej Kobietki! Wczoraj trochę Was poczytałam ale normalnie po godzinie odpadlam... tylko naskrobałyście :-) Jeszcze dzisiaj trochę nadrobię i myślę że już jutro będę na bieżąco i wtedy zabiorę się za skrobanie do Was :-D A teraz najpierw ide coś wciągnąć bo znowu mnie ssie od środka i wracam do lektury ;-)

No a jutro z samego rana wizyta, dam później znać co i jak z maludą, no i czy nadal dziewczynka czy może jednak się coś zmieniło :-D A tak w ogole to wiecie że prawie 4 kg przytyłam od zeszłego miesąca :szok:

I oczywiście trzymam kciukasy za wszystkie które też jutro maja wizyty!!!

reklama
Pajka zostaje w szpitalu. Jej Pani dr ma akurat dyżur, Pajeczka dostała od niej opieprz i zostaje na wyciszeniu. Buziaki od niej dla wszystkich.

Ojej - a co się jej działo??? ja znowu nic nie wiem :-(. Znowu jakaś akcja skurczowa?? co jest z tym 7 m-cem??

Pajka po badaniu miała plamienia żywą krwią i dziś pojechała na IP..
no wiedziałam ze zostanie..

ehhhh....

trzymamy kciuki oby dobrze było:))))))))))))))))

Pajka jeszcze napisała, że dzidziolek fika, nic mu nie jest, tętno ma dobre :tak::-) Jutro będzie miała badania krwi i moczu, a krwawienie miała "dzięki" lekarzowi. :wściekła/y: Odezwie się jutro :tak:

No co za rzeźnik ją badał... Ja jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze - zajmą się nią jak należy!! Najważniejsze, że dzidziol fika i jest ok!!
ale powiem Wam, ze jak byłam w szpitalu i pan doktor mnie badał, to myślałam, że mu przywalę- nie należał do delikatnych - ponoć na położniczych nie cackają się wcale (tak mi siostra mówiła - badanie położnicze jest zupełnie inne niż badanie ginekologiczne) - będziemy się musiały uzbroić w cierpliwość.
Trzymam kciukasy za szybki powrót Pajki do zdrowia i do domu!!

reklama
To bardzo sie ciesze ze z malenstwem wszystko wporzadku :-)
Ogladacie "Taniec z gwiazdami" ? :-) Czy tylko ja bede ogladala z tego forum ? :)
I jeszcze nie wrocil do domu T :wściekła/y: Ehhh uwielbiam sama spedzac czas po prostu..

Do góry