reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Hejka :happy2:

Ja tylko na chwilkę ;-) Byliśmy dziś z M na super wycieczce po naszych pięknych lasach i jeziorach. Było CUDNIE!

Wpadłam zobaczyć jak tam z Pajeczką. Kobietki, na sms-y jest oddzielny wątek, żeby nie trzeba było szukać informacji co się dzieje... Plisss wstawcie tam infa od Pajki, bo ciężko przeglądać strony wstecz i szukać czy nie ma jakiś wieści.

Buziole dla wszystkich Brzuchatek :***

Black, ma rację, a moderatorka zapomniała :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Info wpiszę i tam :tak:

reklama
No to ja też się już żegnam, bo M się obraził, ze nie oglądam z nim filmu 2012 tylko ZNÓW klikam, więc idę do łóżka, bo mnie zaczął wciągać ten film.
Spokojnej nocki Mamuski!!!!
Do juterka:)

Kiniusia ;-) Jak wątek gorącej linii powstawał to Ty byłaś zajęta egzaminami, więc wybaczamy :-D

Bombusia obejrzyj, bo wielkie boom było na temat tego filmu. Mi się jednak strasznie nie podobał - nienawidzę przesadzonych akcji, gdzie bohaterowie uciekają w ostatniej chwili przed wszystkim, a tam tak przez cały film, wszyscy giną tylko nie grupa bohaterów głównych :-D Ale przyznać trzeba, że efekty specjalne fajnie by się w kinie oglądało ;-)

dzizas dziewczyny co za puszka pandory... wchodzę na BB a tu znów się czyta posty jak kryminał...

PAJKA SŁOŃCE TRZYMAJ SIĘ CIEPŁO, DOBRZE ŻE ZDAJESZ RELACJĘ NA BIEŻĄCO TO MOŻEMY BYĆ SPOKOJNE... TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA CIEBIE I SEBULKA - BĘDZIE DOBRZE, BO PRZECIEŻ NIE MA INNEJ OPCJI :D

u nas intensywny weekend - ale o tym jutro ;) buźka brzucholki!

reklama
Do góry