reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hejka :happy2:

Ja tylko na chwilkę ;-) Byliśmy dziś z M na super wycieczce po naszych pięknych lasach i jeziorach. Było CUDNIE!

Wpadłam zobaczyć jak tam z Pajeczką. Kobietki, na sms-y jest oddzielny wątek, żeby nie trzeba było szukać informacji co się dzieje... Plisss wstawcie tam infa od Pajki, bo ciężko przeglądać strony wstecz i szukać czy nie ma jakiś wieści.

Buziole dla wszystkich Brzuchatek :***

Black, ma rację, a moderatorka zapomniała :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Info wpiszę i tam :tak:

reklama
No to ja też się już żegnam, bo M się obraził, ze nie oglądam z nim filmu 2012 tylko ZNÓW klikam, więc idę do łóżka, bo mnie zaczął wciągać ten film.
Spokojnej nocki Mamuski!!!!
Do juterka:)

Kiniusia ;-) Jak wątek gorącej linii powstawał to Ty byłaś zajęta egzaminami, więc wybaczamy :-D

Bombusia obejrzyj, bo wielkie boom było na temat tego filmu. Mi się jednak strasznie nie podobał - nienawidzę przesadzonych akcji, gdzie bohaterowie uciekają w ostatniej chwili przed wszystkim, a tam tak przez cały film, wszyscy giną tylko nie grupa bohaterów głównych :-D Ale przyznać trzeba, że efekty specjalne fajnie by się w kinie oglądało ;-)

dzizas dziewczyny co za puszka pandory... wchodzę na BB a tu znów się czyta posty jak kryminał...

PAJKA SŁOŃCE TRZYMAJ SIĘ CIEPŁO, DOBRZE ŻE ZDAJESZ RELACJĘ NA BIEŻĄCO TO MOŻEMY BYĆ SPOKOJNE... TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA CIEBIE I SEBULKA - BĘDZIE DOBRZE, BO PRZECIEŻ NIE MA INNEJ OPCJI :D

u nas intensywny weekend - ale o tym jutro ;) buźka brzucholki!

reklama
Do góry