reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hehehehe A mnie kto rozgrzeszy Bombusia ? :-D Bo ja jeszcze mam zamiar zjesc porcje zupki pomidorowej która uwielbiam hehe
I jeszcze te winogrona w lodowce mnie kuszą ale obiecuje dzisiaj juz ich nie tkne! Tylko jeden talerz zupki ! :-D

reklama
Monika8112 - a co to sa 3 jablka do 4 grzeskow ? :-D hehe :*

Ale sie wkurzylam....Mój T musi zostac dluzej w pracy bo jakiś imbecyl nie przyjdzie do pracy.. i ktos musi z zastepstwa przyjsc.... Mój T ma w tym miesiacu najwiecej godzin prawie w ogole sie nie widujemy a musi zostawać ... :wściekła/y: Zaraz sie wsciekne!

Hehehehe A mnie kto rozgrzeszy Bombusia ? :-D Bo ja jeszcze mam zamiar zjesc porcje zupki pomidorowej która uwielbiam hehe
I jeszcze te winogrona w lodowce mnie kuszą ale obiecuje dzisiaj juz ich nie tkne! Tylko jeden talerz zupki ! :-D

Wiesz co u mnie też leży w lodówce, bo mi synuś kupił, ale nie jem KONIEC!!!
Nie denerwuj się na chłopa pooddychaj głęboko popraw 5 Wafelkiem i git hi hi:)

Mamuśki mam pytanie pilne, a mianowicie:
Jutro idę napowtórne badanie moczu i przy okazji zrobię badanie na TOXOplazmozę,bo nie robiłam, ale pytam: czego mam się spodziewać po tym wyniku???? że niby co???? kapuje, ze chodzi o koty itd. ale ono wykaże czy już chorowałam na to czy jak??? i co z tym dalej???

I pytam jeszcze czy ta nasza MIlusia to była w TV???? Milusia hallo??? bo ja nic nie wiem buuu:(:(

ja to wszystko co dzisiaj zjadłam - poprawiłam ogórkami konserwowanymi... :cool2:

Bombusia
tam sa jakies dwa współczynniki.. Jeden mówi o tym czy masz, a drugi o tym czy przechodziłaś... ja miałam robiony tylko jeden -ten co mówi czy mam toxo, i wyszło że nie mam...
chyba dobrze napisałam o tych współczynnikach.
Monisia no dobrze, że Cię nie zalało...:tak:

a własnie, czy Milusia miała być w TV? bo ja też nie wiem, a mi się o uszy coś obiło i w zasadzie to nie wiem co...

Ostatnia edycja:
milusia miała być wczoraj w ddtvn,mówiła że ma być zmienniczka jakiś innych dziewczyn więc nie wiadomo czy ją ta telewizja dorwała, a szczerze to ja wczoraj zapomniałam oglądać:(

ciamajdko dobrze napisałaś o tych współczynnikach toxo:)

wczoraj to oglądałam z przerwą na kąpiel (jakies pól godz.) więc jeśli jej w tym czasie nie było, to jej nie było wcale...

reklama
Do góry