reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Hehehehe A mnie kto rozgrzeszy Bombusia ? :-D Bo ja jeszcze mam zamiar zjesc porcje zupki pomidorowej która uwielbiam hehe
I jeszcze te winogrona w lodowce mnie kuszą ale obiecuje dzisiaj juz ich nie tkne! Tylko jeden talerz zupki ! :-D

reklama
Monika8112 - a co to sa 3 jablka do 4 grzeskow ? :-D hehe :*

Ale sie wkurzylam....Mój T musi zostac dluzej w pracy bo jakiś imbecyl nie przyjdzie do pracy.. i ktos musi z zastepstwa przyjsc.... Mój T ma w tym miesiacu najwiecej godzin prawie w ogole sie nie widujemy a musi zostawać ... :wściekła/y: Zaraz sie wsciekne!

Hehehehe A mnie kto rozgrzeszy Bombusia ? :-D Bo ja jeszcze mam zamiar zjesc porcje zupki pomidorowej która uwielbiam hehe
I jeszcze te winogrona w lodowce mnie kuszą ale obiecuje dzisiaj juz ich nie tkne! Tylko jeden talerz zupki ! :-D

Wiesz co u mnie też leży w lodówce, bo mi synuś kupił, ale nie jem KONIEC!!!
Nie denerwuj się na chłopa pooddychaj głęboko popraw 5 Wafelkiem i git hi hi:)

Mamuśki mam pytanie pilne, a mianowicie:
Jutro idę napowtórne badanie moczu i przy okazji zrobię badanie na TOXOplazmozę,bo nie robiłam, ale pytam: czego mam się spodziewać po tym wyniku???? że niby co???? kapuje, ze chodzi o koty itd. ale ono wykaże czy już chorowałam na to czy jak??? i co z tym dalej???

I pytam jeszcze czy ta nasza MIlusia to była w TV???? Milusia hallo??? bo ja nic nie wiem buuu:(:(

ja to wszystko co dzisiaj zjadłam - poprawiłam ogórkami konserwowanymi... :cool2:

Bombusia
tam sa jakies dwa współczynniki.. Jeden mówi o tym czy masz, a drugi o tym czy przechodziłaś... ja miałam robiony tylko jeden -ten co mówi czy mam toxo, i wyszło że nie mam...
chyba dobrze napisałam o tych współczynnikach.
Monisia no dobrze, że Cię nie zalało...:tak:

a własnie, czy Milusia miała być w TV? bo ja też nie wiem, a mi się o uszy coś obiło i w zasadzie to nie wiem co...

Ostatnia edycja:
milusia miała być wczoraj w ddtvn,mówiła że ma być zmienniczka jakiś innych dziewczyn więc nie wiadomo czy ją ta telewizja dorwała, a szczerze to ja wczoraj zapomniałam oglądać:(

ciamajdko dobrze napisałaś o tych współczynnikach toxo:)

wczoraj to oglądałam z przerwą na kąpiel (jakies pól godz.) więc jeśli jej w tym czasie nie było, to jej nie było wcale...

reklama
Do góry