reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Kiniusia.. chetnie jeszcze bym poszperała ale juz kregoslup mi wysiada... chyba ide polezec ...
Dobrej nocki wam zycze sierpniowki
To idź poleżeć obowiązkowo, ja często takie "leżanki" sobie robię, bo plecy i pupa bolą od siedzenia przy kompie ;-) Dobranoc :-)

No dobrze dziewczyny, i ja się już położę :tak::tak::tak:
Dobrej nocy życzę i do jutra :-)

Ostatnia edycja:
łikend, łikend i po łikendzie. Wróciłam z Enerdówka i jestem zawiedziona- niemieckie bambriken nie kupwać polskich wyrobó- żadnych :) zakupy robili u mnie...POLACY! Mam to szczęście, że nieco zarobiłam ale np. dziewczyna szyjąca ciuszki wyjechała z niczym.... strach gadać- padało, śmierdziało i było nudno. No ale za 2 tygodnie mam kiermasz na polskiej ziemi więc jestem dobrej myśli. A nóż widelec znowu się w lokalnej TV pojawię :)
Obok mnie stoisko miała laska i jej mąz meksykanin- nie byloby nic w tym dziwnego gdyby nie fakt, ze pracowali oboje z ...8 dniowym maluchem! Dziecko marzenie- spało cały czas albo ssało pierś przez15 min raptem.
O 7:00 rano wsiadam wpociąg do domu- 2 mam wizytę u gina i pierwszy raz będę się skarżyć na ból. Od około tygodnia boli mnie krocze jak śpię-tak, że się nie moge przewrócic na drugi bok- oczywiście mam wizje rozwartej szyjki ale nie będę panikować- jakby się coś złego miało dziać,to mnie wsadzi do szpitala najwyżej. Z maluchem wszystko ok, bo się rusza i ja też odnoszę wrażenie, że jest nisko, bo mi uciska na pęcherz okrutnie i chyba jest już raczej obrócony, bo kopy czuję pod przeponą.
Nie nadrabaiam Was, bo mi się oczy kleją. Spokojnej nocy życzę i lecę spać :)

Dzień dobry lejdis ;-)
wpadłam aby zobaczyć czy są jakieś wieści od Pajki. cieszę się, że wszystko ok i z nią i z dzidzią, tylko ten rzeźnik, który ją badał :no: nie mam słów. facet powinien odpowiadać za to co zrobił. to nie tylko fizyczna krzywda, ale i psychiczna. kobiety w ciąży są pod szczególną ochroną, a tu proszę - ginekolodzy, którym ufamy, robią takie rzeczy... no comment...
Fiuu, a ty ciągle w biegu. Zwolnij troszkę kochana! Z tym kroczem mam podobnie, tzn nie boli, ale nieprzyjemnie czuję, jakby dziecko siedziało w kanale rodnym i jak kopie czuję właśnie w pochwie :sorry2: czasem mam wrażenie, że jak tam zajże, to zobaczę merdającą nóżkę maleństwa :szok:

SGC, widzę, że już się nieźle rozkręciłaś na forum i zasiliłaś i tak już silne szeregi łodzianek :-). jako jedyna (udzielająca się) krakuska czuję się osamotniona... :-(

Ola, zazdroszczę tego grilla! chodzi on za mną od tygodnia...

Dzieńdoberek!

niebo u mnie znów czarne i leje się z niego woda :( dwa dni slońca - dwa tygodnie deszczu... porażka i jeśli pogoda nie wynagrodzi nam tych męczarni jesienią, to ja się wypisuję. Jadę do Afryki do murzyńskiej chaty.

weekend miałam baaardzo intensywny: w sobotę walczyłam z ogrodem, posadziłam sadzoneczki i czekam teraz aż mi je zeżrą ślimaki. dołożyłam sobie jeszcze sprzątanie domu, a wieczorem Olek dał koncert na miarę AC/DC i jak już zasnął to myślałam, że cała rozsypię się w drobny mak. Niedziela pod znakiem wzorowej polskiej rodziny: w centrum handlowym szwedzkiej marki meblowej ;).. robiłam zakupy do pokoju chłopców i w przyszły weekend walczymy z remontem. Kupiłam sobie też meble do łazienki i po ulożeniu wszystkich łazienkowych spraw stwierdziłam, że przy pierwszym sprzątaniu przeklnę producenta do pięciu pokoleń. No ale grunt, że jest świeżo, poukładane i chwilowo mam spokój.. do pierwszych paprochów kurzu ;)

Dzisiaj muszę okiełznać trochę biuro bo mam spore zaległości i aż nie mogę w to uwierzyć, że rok temu byłam taka porządnisia ;)

Pajka co u ciebie dziecino?

Dziewczyny powoli małymi kroczkami chyba się mistrzostwa świata w piłce zaczynają. Wasi mężusiowie to fani i czekają Was samotne wieczory podczas gdy oni będą z piwkiem ryczeć do tv? ucierpicie jakoś przez mundial? a może same jesteście miłośniczkami tego sportu?

Witajcie dziewczynki :-)
Później postaram się nadrobić co naskrobałyście,ale nie wiem czy mi się uda,bo trochę tego jest :szok::szok::szok:,a ja siedzę w pracy i w międzyczasie podczytuję co u Was.

Pajeczko- trzymam kciuki za Was;-)
Witam nową sierpniową mamę.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, gratuluję udanych spotkań z maluszkami.
Miłego dnia kobietki;-);-)

Witam się z rana :-)

Wstałam po 6 i jestem wyspana i pełna energii chociaż pogoda za oknem jest totalnie do d... od rana pada :-(

Wczoraj byliśmy z Marcinem u znajomych i super zleciała niedziela w bardzo miłym towarzystwie :-)

Fiuu A Ciebie boli krocze czy kości w okolicy krocza?? Bo Ja mam tak już od 3 tygodni, że strasznie boli mnie kość cipna :p-D Tak jak by ktoś mnie tak porządnie uderzył, a boli jak długo leże lub siedzę w jednej pozycji, a później jak chodzę to słyszę jak przeskakuje mi kość udowa w biodrze i to wszystko jest od rozrastającej się macicy. Mój lekarz powiedział, że taki mój urok ciąży ;-)

Ciamajda Wymiekłam przy filmikach które wrzóciłaś, a Jolanta Rutowicz to miała genialne pytania, a jak nazwiesz tą fasolkę, mieliście gumkę itp :-D Normalnie niższego poziomu nie znam:-)

Pajkaa
Wracaj do Nas :-) A tego koniowała to trzeba unikać jak ognia, co za palant....

Dzien dobry

Pajkaa odpoczywaj w szpitalu!

marulka moj maz zapowiedzial mi juz, ze niedlugo bedzie w tv duuuuuzo pilki noznej :dry:

Mnie od jakiegos miesiaca boli krocze. Szczegolnie z lewej strony - jak ruszam, podnosze lewa noge. Ble.

reklama
witam was z prawie samego rana;) dziś wstałam wcześniej, robię żurek na obiad i klikam do was:)

Fiuu no szkoda, że Niemcy nie kupowali Twoich wyrobków, nie znają się na tym co dobre;)
Fiuu Starlet co do takich bólów jak opisujecie to miałam coś podobnego i lekarz mnie uspokoił, że to jak najbardziej normalne, że teraz będziemy miały różnego rodzaju bóle, bo dzidziusie rosną i mają coraz mniej miejsca; niemniej jednak życzę powodzenia na wizycie:)

Marulka ... mój mąż niestety pewnie będzie spędzał sporo czasu przed TV podczas mistrzostw... brrr. ja nie... brrr; no ale cóz... może zawrę z nim jakiś układ np. w zamian za obejrzany mecz randeczka ze mną:D

u mnie pogoda znowu się popsuła, jeszcze nie pada, ale to chyba kwestia godziny bo już się strasznie zachmurzyło :/ i podobno ma być tak znowu cały tydzień... dobrze, że chociaż weekend był ładny

Do góry