reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ehtele moze byc :-)
Piszcie jak wam wygodniej tylko,żebym sie domyslila ze do o/do mnie hehe :-)

Kinusiu - no ale Mój T chciałby żeby Oliwcia była Oskarkiem hehe :-) No dokładnie jak piszesz okaze sie przy tej wizycie USG co bedzie teraz :-)

Leje i Leje.. I jak taka pogoda jest to dobrze nie działa mi TV:-( Mam Telewizje N...

reklama
Kiniusia na Retkini leje jak z cebra i jest BURZA!!!!!
SGCZekolada,a z której części Łodzi jesteś???? Wstaw suwaczek bo nie wiem ile ma Twój skarb tygodni!!!!
Ehtelko lody były gałkowe pyyycha.
Też dziś wrąbałam małą cwiartkę arbuza mmmniam, a na śniadanie zjadłam pomidory w śmietanie ze szczypiorkiem z balkonowego ogródka oooo takie pysznośc mój M robi często, bo lubimy, Adi nie bo on nie je śmietany, a chudy już jest 15 kg schudł no koniec świata z ta młodzieżą!!!!!
A ja przez miesiąc przytyłam 70 dag, bo mnie ważyli w tym tyg. więc zjem jeszcze jednego loda z zamrażarki ooo!!!!

Bombusia ja jestem z okolicy Rynku Bałuckiego hehe:-) Doslownie na przeciwko mam Rynek:-)
A co do suwaczka to własnie próbuje kombinuje i nic mi nie wychodzi tylko taki kwadracik z czerwonym krzyzykiem ehh coś zle robie pewnie..... :-(Ale jeszcze pokombinuje

Kiniusia rozgrzeszam zajadając pkt 6.... masz do mnie tylko 90 km a jeszcze zostało:tak:także wiesz...

Ehtele akurat jutro T. ma rozmowę... a na razie ma pracę dorywczą (jak ja to mówię), a jeszcze 2 kontakty ruszyłam i 2 mam w zanadrzu... nie wyobrażam sobie bez niego życia... !!!! jest ciężko... bardziej psychicznie niż finansowo (bo się uszczupla pasa i jakoś leci). Decyzja nie dotyczy wyjazdu do rodziców, bo to akurat pomysł odrębny i został dany i przez nas i przez rodziców;-)
także jestem dobrej mysli, że jakoś się wszystko ułoży...:tak: dzięki za troskę

aha....Ty masz za to 120 km do mnie, i mam dwa Pinokio

Bombusia ja jestem z okolicy Rynku Bałuckiego hehe:-) Doslownie na przeciwko mam Rynek:-)
A co do suwaczka to własnie próbuje kombinuje i nic mi nie wychodzi tylko taki kwadracik z czerwonym krzyzykiem ehh coś zle robie pewnie..... :-(Ale jeszcze pokombinuje

Aaaaa no to zanm okolice mam rodzinę na Drukarskiej.
Dziewczynki szybciutko pomóżcie nowej koleżance wstawić suwaczek, bo za mnie takie rzeczy robi syn:) to ja nie wiedziec, bo iść na łatwiznę hi hi

Ciamajdko ja na obiad miałam kalafora z bułeczką ,ale już zeżarłam:(

Bombusiowa Jaki ten świat mały hehe:-)
No własnie dziewczynki chciałabym wołac o pomoc przy suwaczku :tak: Bo Ja to "Lewa" Jakaś jestem.. szukam szukam i nie moge znalesc gdzie to mam wstawić i JAK.. wstawiłam u siebie w komentarzu na profilu przez przypadek hehe Ciapa ze mnie :sorry::sorry:

Ok już wiem jak suwaczka zrobić zeby nie pojawiało sie okienko z czerwonym krzyzkiem tylko teraz nie wiem gdzie to tutaj Umieścić aby pokazywało się zawsze w moim poscie :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
GSC wchodzisz po kolei w :
1. ustawienia swojego profilu
2. później lewa strona tak w połowie masz "edytuj sygnaturke"
3. o matulo, jak to sie robiło:szok:

moment
4. chyba "dodaj obrazek do sygnatury...wklejasz linka suwaczka
5. i kasujesz nawiasy po bokach a adres suwaczka ma się zaczynac od htttp:/ czy cuś...
6.i masz "wyślij" po prawej stronie, klikasz....
7. suwaczek powinien Ci się pokazać w tej ramce co masz wyżej na tekst..
8. i chyba tyle i pewnie zamotałam, ale sprawdź... ja to robiłam pół roku temu:-D

aha, jeszcze małe post scriptum:)
edytujemy swojego posta by następny nie pojawiał się pod pierwszym od razu.... :) (mały regulaminek obowiązuje) i mamy go tutaj...https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2010-f324/regulamin-sierpniowego-pod-forum-36431/

no:)

Ostatnia edycja:
dziewczynki ja tylko wpadłam powiedziec, ze sie zbieramy na IP. Jeszcze drukuje wyniki badań ostatnie, to moze mnie nie będą klóć. Pewnie mnie ta zostawią - zaopatrzylam sie juz w ksiażki. Buziaki

reklama
Do góry