reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ostatnia edycja:
witam się z wami popołudniowo, rano świeciło słonko a tera na burze się zanosi:cool:
ciamajdko dzięki za troskę mnie nie zalało ale to co się dzieje u nas to jakaś masakra, jeździmy na bieżąco oglądać miejsca zalane i nad rzekę jak się poziom wody podnosi:szok:

ehtele super komplecik zakupiłaś dla małego!

kiniusia -super że juz po sesji, gratuluję a jak tam przygotowania do ślubu?

czekolada-witaj

martitka-pozdrowienia dla męża, niech szybko wraca do zdrowia, chłop chory , chłop marudny:-D

bombusia- ja tez właśnie w tym tyg.wpadłam na pomysł że trzeba by było pomalować pokój, bo jakos brudno się zrobiło, jak mi M tego nie zrobi to poproszę tate żeby wpadł jak jego nie będzie w parę godzin to zrobimy:-)
dziewczyny a co się dzieje z Martat? dawno jej u nas nie było:no:sprawdzałam ostatnio była aktywna na początku kwietnia, tak sobie wczoraj o niej pomyślałam jak czytałam wątek o wychowaniu dzieci!

wy gadacie o grilu a ja właśnie z mężem zrobiliśmy sobie szybkiego na obiadek:-p ja kiełbaskę on karkóweczkę, wczoraj do późna łaziliśmy ze znajomymi po dworze, w domu zlądowalismy przed 24 a dzis o 5 już byłam wyspana, nie wiem juz jak mam się układać żeby się wyspać, dziś juz byłam u rodziców na kawce, na długim spacerku z mężęm , później pojechaliśmy na boiska gdzie są rampy do jazdy na łyżworolkach mój mąż chciał sobie pojeździć jak za czasów szczenięcych:-D podziwiam ale byłam w szoku bo nawet super mu to szło. teraz leżę i nadrabiam to co naskrobałyście:tak:.

Ciamajdka dobre, dobre :) ten pierwszy filmik już kiedyś widziałam, ale ten drugi wygrywa hihihhih
ehtele nie dostałam żadnych leków bo jak wykazało usg, mam tylko zewnętrzne to rozwarcie, no ale oszczędzać się trzeba :) i lekarz powiedział BEZ PANIKI, a jak tu nie panikować jak tu jeszcze 30 tc nie ma, prawda, ale jestem dobrej myśli, będzie oki ! Tymbardziej że moja mama miała ze mną od 5 miesiąca 2 cm r. ale jak wiadomo, każda z nas jest inna :)
czekoladka ja już przytyłam 13 kg, ale się nie martwie, dzidzia najważniejsza, cukrzycy nie mam to jest oki, a wagi za każdym razem sie boje :) teraz do końca będę sie pilnować ze słodkosciami, bo to wszystko przez nie :):)

Ostatnia edycja:
witam
wydaje mi się że już mogę powiedzieć że jestem UzALEŻNIONA, oczywiście od was , wczoraj też wpadłam, poczytałam ,ale nie udało mi się nic napisać , najpierw "zagoniłam " mame do porządków ale pózniej to i ona zagoniła mnie do roboty wywlokła wszystkie wory z ciuchami po Oliwii ze strychu i musiałam je przeglądać , o mama mia ile nam sie tego nazbierało , gdyby ktos to zobaczył to by uznał że oszalałam wydając tyle kasy na ciuchy dla dziecka , ale tak naprawde to 3/4 ciucszkow z ciucholandów prawie z każdego spacerku wracałam z nową koszulką spoódniczką itp ,no to się tego nazbierało 6 ogromnych worków przez 4 latka je j życia niektóre nawet ani razu nie ubrane , dla małych dzieci jest duży wybór , niestety dla tych starszych już takich fajnych i nie zniszczonych nie idzie tak łątwo kupić , teraz tylko pytanie czy te ciuszki mi się jeszcze przydadzą czy wykorzystam je raz jeszcze czy już nie ,okaże się za +/- 8 tyg ; jeśli nie ,to będzie wystawka na allegro , choć na początek mam dużo uniwersalnych ubranek bo z Oliwią też nie wiedziałam co będzie i wszystko kupowałam neutralne

Gorzka Słodka Czekolada witam , fajne imie masz wybrane dla córeczki , Oliwki są naprawde super dziewczynki :);
a jeśli chodzi o prostownice, to bierz z sobą dziewczyno co się przejmujesz ,do torby nikt ci zaglądać nie będzie a może akurat ci się uda w łazience zrobić na bóstwo , grunt to zadowolona mama
ja jestem uzależniona od lokówki ,ale brać jej nie będe bo po cc napewno na to nie bede miła siły po ostatnim nawet się poczesać nie umiałam

pajka mam nadzieję że u ciebie wszystko dobrze z dzidzią a to krwawienie to rzeczywiście efekt wcześniejszego badania , czekam również na dobre informacje !!!

polianna a może do kina na SEKS W WIELKIM MIEŚCIE 2 ? właśnie wszedł na ekrany, chyba sama łykne ze 2nospyi się przejde, pierwsza część była całkiem fajna

zmykam coś przekąsić choć ciężko mi to przychodzi bo z leksza jestem przerażona mam już 63kg czyli 13 kg w plusie, a apetyt mam straszny co chwile jestem głodna , z Oliwią przez całą ciąże przytyłam 13 kg ,boshee co to będzie , hmm grubas ze mnie będzie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny!!!!!!
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:)
nie bylo mnie tydzien i nawet nie bede probowala was nadrobic bo nie ma szans. mam nadzieje ze u was ok. teraz bede juz na bieżąco.
remont nareszcie dobiega ku koncowi. ostatnio bylam bardzo zaganiana bo sprzatanie zakupy i takie tam- mam juz dosc.
ogolnie czuje sie dobrze- mialam duzo stresu i brzuch wtedy sie odzywal ale juz jest ok.
milej niedzieli

Natka. - hehe no śliczne imie Oliwia :-)A co do prostownicy to nie bede brala pewnie nawet nie bede myslala o tym zeby dobrze wygladac :-)

Kaasia181 - witaj :-)

A mój T zaraz wraca w koncu z pracy :-) Już sie steskniłam przez ten cały dzien hehe :-D W sumie co sie dziwić... jak sama siedziałam w domu :-(
Dziewczyny normalnie dziś to tak mi sie ciagle chce jesc ze to szok! Nie zgadniecie ile zjadłam Wafli Grześki :-( 4 :-( Od razu... to jest jakas porazka :eek: I jeszcze bym jadła gdyby nie moja "silna" wola heheh:shocked2:

reklama
Monika dobrze, ze Cię nie zalało:) Martat chyba się obraziła na forum:confused:
Ciamajdka filmiki oczywiście wymiatają:):-D
Kassia no witaj po dłuższej przerwie dobrze, że remont się kończy:)nienawidze tego:no:
Czekoladka no dobrze, ze już masz suwaczek, 4 Grześki hmmmm jak miło to czytać, bo ja zjadłam 2 lody i 6 sztuczek Rafaello, ale już isę rozgrzeszyłam po tych Twoich GRZESKACH
Natka fajnie,ze masz tyle ciuszków, teraz przydza sią się jak znalazł:happy2:

A mój M robi zapiekankę i zapowiedziałam mu, ze jej nie tknę, będę twardzielka obiecuje, juz nic dzis nie jem:tak:;-)

Do góry