reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ja na pierwszej wizycie dostałam skierowanie na krew, mocz tsh , toksoplazmoze i jeszcze coś. Teraz jak 11 pójdę z wynikami to mi założy kartę ciąży.

reklama
kurcze ja mam juz karte ciąży założoną, na te badania co Ty robilas ja je miałam jak sie starałam

Mysmy się starali 14 miesięcy - to nasze pierwsze :tak:

Ja na kolejnej wizycie mam mieć założoną kartę ciąży...., ale nie miałam też taakich badań nic bynajmniej mi nie mówiła hmmmmm......może powie jak pójdę tego 25??
Aż się wystraszyłam...:szok:
Moje też pierwsze, a starać się staraliśmy 1,5 miesiąca:)

Ja chodze prywatnie do gina i nie dostałam żadnego skierowania tylko karteczke jakie badania musze wykonać. Także jakoś na dniach trzeba iść do przychodni ...

Widze, ze Wy macie jakoś tak częściej te wizyty u gina ... Ja ostatni raz byłam 17 grudnia a następną wizytę mam 19 stycznia. Chyba oszaleje do tego czasu !! Jeszcze ząb mnie boli ...
A czytałam, ze najlepiej iść do dentysty w II tymestrze ... prawda to ?

Ja na kolejnej wizycie mam mieć założoną kartę ciąży...., ale nie miałam też taakich badań nic bynajmniej mi nie mówiła hmmmmm......może powie jak pójdę tego 25??
Aż się wystraszyłam...:szok:
Moje też pierwsze, a starać się staraliśmy 1,5 miesiąca:)

ja te badania robiłam przed ciążą bo nie jest dobrze jak masz toxo albo chlamydie bo to doprowadza do poronienia wiec warto zrbic.

Ja chodze prywatnie do gina i nie dostałam żadnego skierowania tylko karteczke jakie badania musze wykonać. Także jakoś na dniach trzeba iść do przychodni ...

Widze, ze Wy macie jakoś tak częściej te wizyty u gina ... Ja ostatni raz byłam 17 grudnia a następną wizytę mam 19 stycznia. Chyba oszaleje do tego czasu !! Jeszcze ząb mnie boli ...
A czytałam, ze najlepiej iść do dentysty w II tymestrze ... prawda to ?

Ja sama się wsytzryuję od dentysty bo podobno wolno, ale ja wole poczekac.
Ja mam wizyty co 2 tygodnie

To ja nie wiem dlaczego ja mam tak rzadko te wizyty ... Jeszcze tyle czasu do 19, że ho ho!

Ja też się wstrzymam z tym dentystą ...

Aż muszę się zapytać co z tymi badaniami mocz będę mieć wyniki w tym tyg.
Na krew chyba się pomyliła bo coś się pytała mnie myślałam, że chodzi jej o grupę krwi hmmm:shocked2:zapytam się jakie badania dodatkowe trzeba zrobić i będzie chyba OK.

reklama
srednio raz na miesiac trzeba sie u gina pojawiac wiec sie nie denerwuj. ja mam wizyte na 27 ale w zwiazku z tym, ze to srodek sesji, a moj gin miszka 300km ode mnie,to zapewne wyladuje u niego w polowie lutego dopiero. dzisiaj odbieram badania i skonsultuje je telefonicznie wiec nie boje sie tego przelozenia terminu.

poza tym pietram sie strasznie pwoedziec o ciazy mej babci- bo mnie z rodziny wyklenie, ze bez slubu! olaboga... masakra

Do góry