reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Dziewczyny ja jednak jade na IP dostałam jeszcze jakiegoś krwawienia - nie wiem czy to po wizycie u tego lekarza czy cos sie dzieje :( ja juz mam dość :(bede pod telefonem.

reklama
jeszcze czekam na odp od lekarki do ktorego szpitala mam jechac :( chyba pojade do jej szpitala - pakuje sobie torbe masakra:(

kurcze Pajkaa trzymaj się, czekamy na info... :-(
Black dzięki za informacje:tak: oj głupia ja, może ona mówiła o zimnym...
nie pamiętam :zawstydzona/y:
Ja się zdrzemnęłam prawie 2 godz;-) spacerowanie jednak męczy :zawstydzona/y::tak:

na razie dziewczyny jeszcze czekamy na sms od lekarki. Ogólnie jak bylam na wizycie u tego lekarza wydaje mi sie, ze wziernika nie zamknąl do konca przy wyciąganiu bo az mnie taki ból przeszył. A po tym badaniu zaczęla plamic a wczesniej nie plamiłam. Małego czuje wyraznie kopie jest OK, ale mąż jest w gotowosci jeżeli to plamienie nie minie pojedziemy do szpitala. Pewnie juz nie wejde na BB jak cos bedzie sie dzialo napisze do którejś z Was.

reklama
PAJKA, trzymaj się! Tylko się nie stresuj, bo na pewno wszystko będzie dobrze! Trzymamy kciuki i czekamy na wiadomości.
Kurcze, co to się porobiło w tym miesiącu z tymi szpitalami :szok: i wszystkie z podobnymi objawami...

Czekolada co do prostownicy, sama się nad zabraniem zastanawiałam. jednak pobyt w tym tyg na oddziale oddalił mnie od tej myśli. Bez prostownicy mam siano na głowie, a np. bez makijażu ani rusz, nawet po bułki do sklepu. W szpitalu jednak o tym nie myślałam. Wszyscy patrzą na nas jak na pacjentki, urodą nikt się nie przejmował. Wyglądałam jak siedem nieszczęść, ale jakoś mnie to nie obchodziło. Wszystkie dziewczyny w jakiś powyciąganych koszulach, zero makijażu i włosy w kucyk, no i git.

Ide oglądać usta usta :cool2:

Do góry